Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Muhim diil sekerim...biz de mualakta kalanlardaniz.ilk isim belli mustafa....ama ikinci isim??????mustafa efe,mustafa yigit ??? Sizce???arda benimki de cikiversin![]()
Kiz ne guldum sabah sabah..herkez fikrini söyledi ama esim begenmeyince kimse israrci olamadi.bu isimlerin iki tanesi bana iki tanesi eşime ait.bakalim sonuç ne olacak l.aksama gorur anca sonuclari.
Mustafa Eminolsun Yada Mustafa Eymen Hiçbiri olmuyosa Mustafa Yiğit olsun
![]()
Canım sanada Oy kullandım Kimse Yağmur ismini çok severim Ama Defne'yide Yağmur olsun bence![]()
güzelmiş :) teşekkür ederim canım..selamlar:)
ben de kesinlikle defne taraftarlarındanım, hem yağmur isimliler çok sulugöz olur derlerbu arada defne'nin sadece güzel kokulu bir bitki olmadığını belirtmek istedim
aslında romantik bir hikayesi olan uluslararası bi isim.
defne bitkisinin adı mitolojideki Daphne'den gelir. hikayesi de şöyle, umarım beğenirsiniz:
güneş ve sanat tanrısı yakışıklı apollo, bir gün ormanda dolaşırken güzeller güzeli bir nymph(su perisi) olan Daphne'yi görür ve eros'un da oklarının etkisiyle umutsuz bir şekilde aşık olur. ancak tanrılarla yaşanan aşkların sonucu hiç bir zaman iyi olmamıştır, bu yüzden Daphne ondan kaçar. ancak bir süre sonra yakalanacağını anlar ve bir deniz tanrısı olan babasına onu kurtarması için yalvarmaya başlar. babası da dileğini kabul eder, apollo tam daphneye kavuşacağı sırada daphnenin ince vücudu bir kabukla kaplanmaya başlar ve mis kokulu saçları da defne yapraklarına dönüşür. apollo ona ulaştığında ağacın gövdesinde hala daphne'nin kalp atışlarını duyabilmektedir ancak artık çok geç kalmıştır. yine de aşkını hiç unutmayacağına ve yaşattıracağına söz verir. bu zamandan sonra zaferlerde, törenlerde insanlar başlarına defne yaprakları takarlar. bir çok yunan heykelinde kafadaki yapraklı tac da defnedir aslında...
amiin canım çok sağol güzel dileklerin için.Hayırlı olsun canım inş. sorunsuz bir doğum olur.. Bebişinin sağlığı da yerinde olur inş.
ben Simay dedim.. benim kuzenimin adı severim..![]()
amin..cnm bebeğini sağlıkla kucağına al inşallah ben defne ismini çok beğeniyorum
abooooo kız sakın benim yazımı okutmayasın :))) analarına laf dedirtmezler yaa
amiiin..inşallah canım yaa..Tesekkurler sekerim fikrini belirttigin icinAllahim en uygun en hayirli isme yonlendirsin bizi insaallah
Mustafa Eminolsun Yada Mustafa Eymen Hiçbiri olmuyosa Mustafa Yiğit olsun
![]()
Canım sanada Oy kullandım Kimse Yağmur ismini çok severim Ama Defne'yide Yağmur olsun bence![]()