- 13 Mart 2011
- 1.099
- 756
- 123
- Konu Sahibi Crazypinkpink
-
Evlilik düşünmüyor bu çok net. 8 ay zaten böyle bir karar için çok erken. Siz beklentimizi soylemissiniz. Beklentilerinize uymuyorsa görüşmeyi kesin bence. Burada hakli/haksız, iyi/ kötü yok. Istemiyorsa istemiyor dur. Çok normal bu. Kendinizi doldurup yipratmayin.Merhabalar
Erkek arkadasimla ilgili kararsizlik yaşıyorum. 8 aydir suruyor ama (gerci 2 ayi ayri gecti ayrilmistik tekrar barıştık) ondan gelecege dair hicbir sey duyamiyorum. En sonunda ciddiyet beklentim oldugunu belirttim. Ben de o da bosanmis insanlariz. Ben 36 o 40 yasinda. Cocugumuz yok. Ciddiyet beklentim oldugunu soyledigimde, biraz daha zamana ihtiyaci oldugunu, daha once bosandigi icin yara aldigini soyluyor ama ayrilali 6 sene gecmis.
Erkegin evlilik konusunda sure istemesi normal mi bilemiyorum. Fazla sevgi duymadigi icin mi agirdan aliyor bir turlu karar veremiyorum. Fikir verir misiniz?
8 ay bence çok erken değil,yaşınız da küçük değilmiş hani. Artı ciddiyet konusunu da çıtlattığınıza göre senlik bir durum kalmamış,top onda.
Ben olsam 1,2 ay daha gözlemler,yolumu çizerim.
+1.
Uzmanlar 6 aydan sonra erkekler ilişkide bir adam atmazsa ciddileşmeye dair, büyük ihtimalle de atmayacaktır diyor.
Ben olsam kendimi geri çekerim, baktım uğraşmıyor ilişki için, inceldiği yerden kopar. C Crazypinkpink
+1.
Uzmanlar 6 aydan sonra erkekler ilişkide bir adam atmazsa ciddileşmeye dair, büyük ihtimalle de atmayacaktır diyor.
Ben olsam kendimi geri çekerim, baktım uğraşmıyor ilişki için, inceldiği yerden kopar. C Crazypinkpink
Ben de boyle düşünüyorum. Erken diyenler olmus ama ikimozin de yasi küçük degil
Ben ayrılmayı düşünüyorum da hatali karar vermek istemedim. Zorla da güzellik olmaz. Ben istiyorum diye benimle evlenmesin zaten. Iki taraf da istemeli
30 yaş üstü bir erkek 6 aylık bir birliktelikten sonra ilişkiyi resmiyete dökmeye yönelik bir adım atmıyorsa o ilişkinin resmiyete dökülme ihtimali %20 diye okumuştum bir makalede. Ben aşığım ille o adam olsum diyorsanız riske girebilirsiniz ama benim derdim aile olmak ve çocuk sahibi olmak diyorsanız bence yol vermeniz en hayırlısı. Bakın ilişkilerde kadınların yaptığı en büyük hata ilişkiyi fazla sahiplenip erkeği evliliğe ikna etme yükümlülüğü kendisinde gibi davranması bu çok büyük yanlış, hiç bir erkeğe bu yönde baskı yapıp değerini düşürme, bu durum evlendiğinde de erkeklerin en büyük kozu oluyor. Eğer senin niyetin evlilikse yani ilişkine o yönde güveniyorsan ama adam bu yönde bir adım göremiyorsan adama niyetini ama kendisinde bu yönde bir adım görmediğini, zorlama ve tek taraflı bir istek baskıyla bu işin olmayacağını net bit şekilde açıklayarak yol ver gitsin. Eğer o adam sana aşıksa ve niyeti ciddiyse seni geri kazanmak için uğraşır ve seni geri kazanmaya çalışır ve sen ondan emin olursan tekrar beraber olursunuz. . Ama dediğin doğruysa ve adam geri dönmezse en azından zamanını boşa harcamamış olursun. Yanlış anlama bu dediğimi blöf amaçlı yapma, adama rest çekip adam çekip gidince yalvarıp kendi gururunu hiç edeceksen bu yola hiç girme.
8 aylık ilişkiye nasıl bir ayrılık sığdırdiniz? Ayrılma sebebi neydi?
Yanlis anlasilma olmustu beni is cikisi beklettigi icin (trafige takılmış) tartistik. Sesler yukselmisti biraz
8 ayda böyle bir beklentiye giremezsiniz.Merhabalar
Erkek arkadasimla ilgili kararsizlik yaşıyorum. 8 aydir suruyor ama (gerci 2 ayi ayri gecti ayrilmistik tekrar barıştık) ondan gelecege dair hicbir sey duyamiyorum. En sonunda ciddiyet beklentim oldugunu belirttim. Ben de o da bosanmis insanlariz. Ben 36 o 40 yasinda. Cocugumuz yok. Ciddiyet beklentim oldugunu soyledigimde, biraz daha zamana ihtiyaci oldugunu, daha once bosandigi icin yara aldigini soyluyor ama ayrilali 6 sene gecmis.
Erkegin evlilik konusunda sure istemesi normal mi bilemiyorum. Fazla sevgi duymadigi icin mi agirdan aliyor bir turlu karar veremiyorum. Fikir verir misiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?