Gelmeyen evlilik teklifi

Crazypinkpink

Sen önce kendine bak
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
13 Mart 2011
1.099
756
123
Merhabalar
Erkek arkadasimla ilgili kararsizlik yaşıyorum. 8 aydir suruyor ama (gerci 2 ayi ayri gecti ayrilmistik tekrar barıştık) ondan gelecege dair hicbir sey duyamiyorum. En sonunda ciddiyet beklentim oldugunu belirttim. Ben de o da bosanmis insanlariz. Ben 36 o 40 yasinda. Cocugumuz yok. Ciddiyet beklentim oldugunu soyledigimde, biraz daha zamana ihtiyaci oldugunu, daha once bosandigi icin yara aldigini soyluyor ama ayrilali 6 sene gecmis.
Erkegin evlilik konusunda sure istemesi normal mi bilemiyorum. Fazla sevgi duymadigi icin mi agirdan aliyor bir turlu karar veremiyorum. Fikir verir misiniz?

Burada yazdığın birkaç satıra istinaden görüşümü paylaşıyorum, öyle olmayabilir de.

Ama bence evlenme niyeti yok sizinle veya başkasıyla. 6 sene az bir zaman dilimi değil. Tekrar bekarlığın tadını çıkarmaya başlayınca etrafımda gördüğüm evlenmek istemiyor erkekler. 6 aylık ilşkide hemen evlenme kararı alınmaması normal ama ileriye dönük size bir ışık da yakmamış, zamana ihtiyacım var diye Sallamış gibi geldi. Zaman kazanıyor sanki...

Merhabalar
Erkek arkadasimla ilgili kararsizlik yaşıyorum. 8 aydir suruyor ama (gerci 2 ayi ayri gecti ayrilmistik tekrar barıştık) ondan gelecege dair hicbir sey duyamiyorum. En sonunda ciddiyet beklentim oldugunu belirttim. Ben de o da bosanmis insanlariz. Ben 36 o 40 yasinda. Cocugumuz yok. Ciddiyet beklentim oldugunu soyledigimde, biraz daha zamana ihtiyaci oldugunu, daha once bosandigi icin yara aldigini soyluyor ama ayrilali 6 sene gecmis.
Erkegin evlilik konusunda sure istemesi normal mi bilemiyorum. Fazla sevgi duymadigi icin mi agirdan aliyor bir turlu karar veremiyorum. Fikir verir misiniz?
Evlilik düşünmüyor bu çok net. 8 ay zaten böyle bir karar için çok erken. Siz beklentimizi soylemissiniz. Beklentilerinize uymuyorsa görüşmeyi kesin bence. Burada hakli/haksız, iyi/ kötü yok. Istemiyorsa istemiyor dur. Çok normal bu. Kendinizi doldurup yipratmayin.

8 ay bence çok erken değil,yaşınız da küçük değilmiş hani. Artı ciddiyet konusunu da çıtlattığınıza göre senlik bir durum kalmamış,top onda.
Ben olsam 1,2 ay daha gözlemler,yolumu çizerim. :temizlik:

+1.

Uzmanlar 6 aydan sonra erkekler ilişkide bir adam atmazsa ciddileşmeye dair, büyük ihtimalle de atmayacaktır diyor.

Ben olsam kendimi geri çekerim, baktım uğraşmıyor ilişki için, inceldiği yerden kopar. C Crazypinkpink

Bir insan seviyorsa 5 ayda da evlenir 8 ayda da..
6 yılda ne yarası ne travması?

Bence başından bir evlilik ve boşanma geçen erkekler sevgi ve bağlanma konusunda zorlanıyorlar..

Siz bir süre daha gözlemleyin. Zaten beklentinizi söylemişsiniz.
1 seneyi tamamlayın. Hala daha "yara aldım" gibi klişe beylik laflar ediyorsa samimiyetsizliğine emin olun derim.

6 yılda o yara kabuk bağlayıp kabuğu düşürür bile.
Ayrıca bir ilişki yaşayabiliyorsa yara aldım gibi laflar ancak komik durur..

+1.

Uzmanlar 6 aydan sonra erkekler ilişkide bir adam atmazsa ciddileşmeye dair, büyük ihtimalle de atmayacaktır diyor.

Ben olsam kendimi geri çekerim, baktım uğraşmıyor ilişki için, inceldiği yerden kopar. C Crazypinkpink

Ben de boyle düşünüyorum. Erken diyenler olmus ama ikimozin de yasi küçük degil
Ben ayrılmayı düşünüyorum da hatali karar vermek istemedim. Zorla da güzellik olmaz. Ben istiyorum diye benimle evlenmesin zaten. Iki taraf da istemeli

+1.

Uzmanları bilmem biz 1,5 yılın sonunda aniden evlenmeye karar vermiştik,biz hiç evlilik muhabbetinden hoşlanmıyorduk.
Ama arkadaş zaten ciddiyet istemiş,buna rağmen adım atılmamış,o kısmı düşündürücü...

30 yaş üstü bir erkek 6 aylık bir birliktelikten sonra ilişkiyi resmiyete dökmeye yönelik bir adım atmıyorsa o ilişkinin resmiyete dökülme ihtimali %20 diye okumuştum bir makalede. Ben aşığım ille o adam olsum diyorsanız riske girebilirsiniz ama benim derdim aile olmak ve çocuk sahibi olmak diyorsanız bence yol vermeniz en hayırlısı. Bakın ilişkilerde kadınların yaptığı en büyük hata ilişkiyi fazla sahiplenip erkeği evliliğe ikna etme yükümlülüğü kendisinde gibi davranması bu çok büyük yanlış, hiç bir erkeğe bu yönde baskı yapıp değerini düşürme, bu durum evlendiğinde de erkeklerin en büyük kozu oluyor. Eğer senin niyetin evlilikse yani ilişkine o yönde güveniyorsan ama adam bu yönde bir adım göremiyorsan adama niyetini ama kendisinde bu yönde bir adım görmediğini, zorlama ve tek taraflı bir istek baskıyla bu işin olmayacağını net bit şekilde açıklayarak yol ver gitsin. Eğer o adam sana aşıksa ve niyeti ciddiyse seni geri kazanmak için uğraşır ve seni geri kazanmaya çalışır ve sen ondan emin olursan tekrar beraber olursunuz. . Ama dediğin doğruysa ve adam geri dönmezse en azından zamanını boşa harcamamış olursun. Yanlış anlama bu dediğimi blöf amaçlı yapma, adama rest çekip adam çekip gidince yalvarıp kendi gururunu hiç edeceksen bu yola hiç girme.

Ben de boyle düşünüyorum. Erken diyenler olmus ama ikimozin de yasi küçük degil
Ben ayrılmayı düşünüyorum da hatali karar vermek istemedim. Zorla da güzellik olmaz. Ben istiyorum diye benimle evlenmesin zaten. Iki taraf da istemeli

Ben ilişkilerde zaman kısıtı konulmasından yana değilim. Tabi ki apar topar 6 ayda evlenin demiyoruz ama bir şeylerin gidişatı da belli oluyor o süre içerisinde.

Geri çekin kendinizi bakalım sizin için savaşıyor mu görün.

30 yaş üstü bir erkek 6 aylık bir birliktelikten sonra ilişkiyi resmiyete dökmeye yönelik bir adım atmıyorsa o ilişkinin resmiyete dökülme ihtimali %20 diye okumuştum bir makalede. Ben aşığım ille o adam olsum diyorsanız riske girebilirsiniz ama benim derdim aile olmak ve çocuk sahibi olmak diyorsanız bence yol vermeniz en hayırlısı. Bakın ilişkilerde kadınların yaptığı en büyük hata ilişkiyi fazla sahiplenip erkeği evliliğe ikna etme yükümlülüğü kendisinde gibi davranması bu çok büyük yanlış, hiç bir erkeğe bu yönde baskı yapıp değerini düşürme, bu durum evlendiğinde de erkeklerin en büyük kozu oluyor. Eğer senin niyetin evlilikse yani ilişkine o yönde güveniyorsan ama adam bu yönde bir adım göremiyorsan adama niyetini ama kendisinde bu yönde bir adım görmediğini, zorlama ve tek taraflı bir istek baskıyla bu işin olmayacağını net bit şekilde açıklayarak yol ver gitsin. Eğer o adam sana aşıksa ve niyeti ciddiyse seni geri kazanmak için uğraşır ve seni geri kazanmaya çalışır ve sen ondan emin olursan tekrar beraber olursunuz. . Ama dediğin doğruysa ve adam geri dönmezse en azından zamanını boşa harcamamış olursun. Yanlış anlama bu dediğimi blöf amaçlı yapma, adama rest çekip adam çekip gidince yalvarıp kendi gururunu hiç edeceksen bu yola hiç girme.

Hislerime tercuman olmussuniz resmen..benim israrimla evlilik teklifi edecekse hic etmesin daha iyi. Zaten bu 2. Evlilik olacak. Riske girmek istemiyorum. Acikcasi ayrilmak istiyorum ve dogru bir karar alip almadığımi düşünüyordum surekli. Beklentiler farkli zaman kaybi oluyor diye belirtip yollari ayiricam

Yanlis anlasilma olmustu beni is cikisi beklettigi icin (trafige takılmış) tartistik. Sesler yukselmisti biraz

Bence böyle kısa zamanda böyle basit bir sebepten ayrılıp barışıyorsaniz bu ilişkinin gerçekten zamana ihtiyacı var. Bunu yaşınız 25 olsa da söylerdim. Ikinizde bosanmissiniz daha önce iki trafta sağlam adimlarla ilerlemek ister.

Merhabalar
8 ayda böyle bir beklentiye giremezsiniz.

Back
X