- Konu Sahibi Ceylinimdeceylinim
buyuk ıhtımal fotografcılık kursuna yazılmıstı :) abısının nıkahında da resımlerı kendısı cekecektı fotografcıya para vermemek ıcın, sızın makınayla tum bu hayallerı kurdular o yuzden cızıldı dıyerek zaman kazanmak ıstedıler yaptırıcam falan deyıp bellı kı , sanırım kardesınız cok net konusugu ıcın vermek zorunda kaldılar :) mal canın yongasıdır kımseye bırsey vermemek lazımBir daha asla vermem, biz 1 2 ay sormayinca gozden cikardim sandilar heralde makineyi. Cok utanmazlar. Abisinin nikahi baharda bir de, ozru kabahatinden buyuk ki o zaman da getireceklerini hic sanmiyorum sormasam oylece kalirdi onlarda.
Konuyu dün gece okudum okurken uyuyakalmışım, şimdi sırf buna bakmak için girdim siteye o kadar dert oldu içime yani. Yüzsüzler. Annenize de söyleyin bu asalak sahtekarlarla komşulugu kessin. Terbiyesizler bir de yalan söylüyorlar. Ben birinden 1 lira bile alsam geri vermeden içim rahat etmez, bunlar ne biçim insanlar bir de yalan söylemişler 4 Ay sonra daha da vermemek için. Ilk aldığında işini görüp ertesi gün verseydi düğünde tekrar istemeye yüzü olurdu. Aman annenizi de tembihleyin bir daha kimseye size ait bir şeyi vermesin. Siz de aynı şekilde. Kimseye acımaya gelmiyor hemen iyi niyetinizi suistimal ediyorlar