Gelsin Bebişler Dolsun Göbüşleeerr

onu kaç yaşında doğurmuştun?ilk ay olması bana artık mucize gelmeye başladı maalesef ama eskiden tam tersi düşüncem vardı
23 yaşında hamile kaldım doğurdum ve ben doğum kontrol hapini bıraktığım ay kaldım ve hamile kalınca öğrendim ki rahimim tersmis benim

ben attım yaptıkça saklamadım eh bunları görünce benim ki de koyulaşmaya başlamış anladım devam bakalım

günaydın kızçelerrr benim bata 1gün kaldı ovulasyon testleri hala koyu çıkıyo anlam veremedim bir türlüüü ama değerlendirmelere devam tabikiiiii çok heyecanlıyımmmmm

Ben daha başlayamadım bile....Perşembe doktora gideceğim....Eşimde ürolog a gidicek aynı gün...ondan sonra başlıcaz çalışamlaraa
hadi bismillah gazamız mübarek ola kuzuuuuu ,benim dr. da 4 kasım bak gene aklıma geldi dumtısdumtıss

günaydın kızçelerrr benim bata 1gün kaldı ovulasyon testleri hala koyu çıkıyo anlam veremedim bir türlüüü ama değerlendirmelere devam tabikiiiii çok heyecanlıyımmmmm
huuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu beybican mı geliyore yoksaa kıııııııııızzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…