Gelsin Bebişler Dolsun Göbüşleeerr

bugun çalışmayımmı diyosun ay yarında koca gece 4 5 te gelir ama ya kaçarsa o zamanda

çalış eğer yarın çalışma durumun olamıcaksa canım biliyosun spermler 72 saat yaşayabiliyor o yüzden bir sonraki gün çalışamasan bile yumurtan çatladıgında döllenebilir

Slm kızlar sürekli yazamıyorum ama takipteyim hamiş olanları tebrik ediyorum darısı tüm isteyenlerin başına bende bu ay soğan kürü kullandım bata 2 hafta var bakalım hayırlısı.

sllllmmmm gençleeeeerrr ayyyy anca gelebildim ama gündüz tayfası çooktaaan kaçmış.hoşgeldn gul_cann nerelerdesin bayadır yazmıyosun

Mrhblr Kisslar bende çok sevndim hamileleri görünce hepinizi ayrı ayrı tebrik ediorm Allah sağlıkla kucagnza almayı nasio etsn darısı da başımıza inşallah
Bende gul_cann la soğan kuru yaptm ama ben yarım biraktm 9 gün alçak yaptm yani bat a 1hafta kaldi bakalm noolcak
Bugün neon sarı gibi acayip bi akıntı gelmiş normalden çok farklıydı acaba soğan kuru nn mu etkisi ki birakali çok oldu ve yaptgm dönemde de böyle akintim hiç olmadı acaba adet dönemim yaklaşıo die mi bilemedmama farklı bi akintydi yani adet olmam da zor ama bilemedm Hayrlsi bakalm
Allah m tüm bekleynlern kalbine ferahlk versn.beklemek çok zormuş

Merhaba bır oncekı konuda vardım bırak sıkıntılı bır ay gecırdık ve gıremedım buraya ama bugun hamıle olduğumu ogrendım tedavıyle bat 11 ekımdı bugun kan testı sonucum 144 geldı gec yumurtladık bırak ama şükür tuttu. Darısı ısteyen herkezın basına :)

hadi bakalım inşallah bunlar bebiş belirtileridir beklıyoruz haberlerini

aaaa evet canım geçen topikte listedeydin çoook sevindim hayırlı olsun sağlıkla kucağına al bebişini

aaaa evet canım geçen topikte listedeydin çoook sevindim hayırlı olsun sağlıkla kucağına al bebişini
Canım çok teşekkür ederım ınsallah .. Allah'ım ınsallah burda bır umut bekleyen herkeze nasıl etsın çok ısteyrn uzun zamandır bekleyen var bılıyorum ınsallah en kısa zamanda bebıslerı kucağınıza alırsınız biz Perşembe tekrarlıycaz testı doktorum öyle söyledi bu aydan doktor bıle umutsuzdu hıc beklenmedık bır aydı.. Benım ılk hamılrlıgım de öyle olmuştu buradaki Arkadaşlara mınık bır tavsıye vermek ıstedım bu ay hıc bebek fıkrı ıle meşgul olamadım başka şeylerle dolu bır aydı hıc beklemedıgımız dusunmedıgımız oluruna bıraktığımız bır ayda yüne hamıle kaldım.. Lütfen kafanızı belırtılere bebıse çok odaklanmayın ınsallah hepınızın en kısa zamanda bebıslerı gobuslerınde olur :)

hadi bakalım inşallah bunlar bebiş belirtileridir beklıyoruz haberlerini

İnşallah ama geçen ay 4 gün gecikmsti çoook umutlanmstm herşeyi belirti zannediodm adetimn ertesi gunu yaptgm idrar testi de bikac saat sonra ikinci çizgi göründü aslında test geçersiz ama olmayan bişey çıkmaz die daha da umutlandrdilar beni 3.mu 4.günü mu ne kan testi yaptrdm negatif çıktı sonra da adet oldm ama o belirsizlkte kötü umutlanip olumsuz sonuç almak.ondan pek umutlanmak istemiorm ama Bilmiorm

ohhhhhhhhhhhh çok şükür canım gözümüz aydınn vallahi yazının sonunu getircem derken yüreğim cıkcaktı ağzımdan ,bu kadarla gelmiş geçmiş olsun inşalalhhhhh

Canimmm benimmm valla derin bi nefes aldım yuregime indirdi resmen saniyelerim geçmedi kötü kötü söyledi herşeyi bide kese gorulmeyince ben daha da panikledimm alttan muayene istedi kabul etmedim . yureginiz kadarr güzel evlatlarınız olsun canlarımm azrass M mukocan cansu1109 A aylin-t ve diğer bütün arkadaşlarımmmm . sancilarim var bu yuzden cok sık giremiyorum ama girdikçe tüm yazılarınızı okumaya cçalışıyorum hepinizi kocaman oluyoruz teyzelerimizzz

Kizlar son durum bu bri bana yorumlasinn lutfenn dunmuydu bugunmu. Onceki gundude kacirdimmi durumum nedir simdi canlarr

Eklentiler

• image.webp
    51,6 KB · Görüntüleme: 49
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…