ALTINIM seninki yavaş yavaş silikleşiyor gibi görünüyor...yarın daha silikse çalışşşşşşşşş
görüşürüz canımben kaçar kızlaarr mesai bitti sabah görüşürüz sağlıcakla kalın hepinizi teek teek mucukluyorumm
ben kaçar kızlaarr mesai bitti sabah görüşürüz sağlıcakla kalın hepinizi teek teek mucukluyorumm
bugun çalışmayımmı diyosun ay yarında koca gece 4 5 te gelir ama ya kaçarsa o zamanda
ay arkadaşım 9 saat ders dayanamadım artık bide 2 saat yol uyucam birazdan.bi haber var mı bugündenBurdayin bende banu cok mu yordular seni...
hadi bakalım inşallah bunlar bebiş belirtileridir beklıyoruz haberleriniMrhblr Kisslar bende çok sevndim hamileleri görüncehepinizi ayrı ayrı tebrik ediorm Allah sağlıkla kucagnza almayı nasio etsn darısı da başımıza inşallah
Bendegul_cann la soğan kuru yaptm ama ben yarım biraktm 9 gün alçak yaptm yani bat a 1hafta kaldi bakalm noolcak
Bugün neon sarı gibi acayip bi akıntı gelmiş normalden çok farklıydı acaba soğan kuru nn mu etkisi ki birakali çok oldu ve yaptgm dönemde de böyle akintim hiç olmadı acaba adet dönemim yaklaşıo die mi bilemedmama farklı bi akintydi yani adet olmam da zor ama bilemedm Hayrlsi bakalm
Allah m tüm bekleynlern kalbine ferahlk versn.beklemek çok zormuş
aaaa evet canım geçen topikte listedeydin çoook sevindim hayırlı olsun sağlıkla kucağına al bebişiniMerhaba bır oncekı konuda vardım bırak sıkıntılı bır ay gecırdık ve gıremedım buraya ama bugun hamıle olduğumu ogrendım tedavıyle bat 11 ekımdı bugun kan testı sonucum 144 geldı gec yumurtladık bırak ama şükür tuttu. Darısı ısteyen herkezın basına :)
Canım çok teşekkür ederım ınsallah .. Allah'ım ınsallah burda bır umut bekleyen herkeze nasıl etsın çok ısteyrn uzun zamandır bekleyen var bılıyorum ınsallah en kısa zamanda bebıslerı kucağınıza alırsınız biz Perşembe tekrarlıycaz testı doktorum öyle söyledi bu aydan doktor bıle umutsuzdu hıc beklenmedık bır aydı.. Benım ılk hamılrlıgım de öyle olmuştu buradaki Arkadaşlara mınık bır tavsıye vermek ıstedım bu ay hıc bebek fıkrı ıle meşgul olamadım başka şeylerle dolu bır aydı hıc beklemedıgımız dusunmedıgımız oluruna bıraktığımız bır ayda yüne hamıle kaldım.. Lütfen kafanızı belırtılere bebıse çok odaklanmayın ınsallah hepınızın en kısa zamanda bebıslerı gobuslerınde olur :)aaaa evet canım geçen topikte listedeydin çoook sevindim hayırlı olsun sağlıkla kucağına al bebişini
hadi bakalım inşallah bunlar bebiş belirtileridir beklıyoruz haberlerini
ohhhhhhhhhhhh çok şükür canım gözümüz aydınn vallahi yazının sonunu getircem derken yüreğim cıkcaktı ağzımdan ,bu kadarla gelmiş geçmiş olsun inşalalhhhhh
inşallah güzel şeyler olacak canım. ovü koyu çıktıktan kaç gün sonra yine koyu devam etmeye başladı canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?