ya yargılamadımda ztn istediğini yapmakta özgürsün dedim ama şimdi bebek var ortada aile istemio çocuk askerde dedim ssert ama okumamış hepsi nicanım kimseyi eleştirmek kınamak bizim haddimize değil.Kınadığın şey başına gelmeden ölmezmişsin.O yüzden böyle şeyleri gördüğümüzde duyduğumuzda diyeceğimiz tek şey Yapmış bir hata Rabbim affetsin demek olur. Biz bebek olsun derken o sahip olmuş istemeden Sınav dünyası kimini öyle sınıyor kimini bizim gibiii
hadi bakalım hayırlısı olsun iyi yapmışsın canım bizi haberdar et .)kızlar bugün randevu ayarladım bi şekilde gidiyorum kadın doğuma inşallah bu hayırlı Cuma gününün hürmetine hayırlı haberlerle dönerim hastaneden.. ööğleden sonra gidicem ama bakalım çok heyecanlıyımm :))
biliyorum canım sen en başından beri umutlusun benden yana :)) inşallah umutlar yarına kalmasınn :)hadi inşlhh kzum ben eminim senden
dikkat et kendine baklım inş. değerin yükselmiştirbiliyorum canım sen en başından beri umutlusun benden yana :)) inşallah umutlar yarına kalmasınn :)
mutlaka haber vercem canım sizlere ama 2den sonra gidicem zaman nasıl geçecek bilmiyorum ölüyorum resmen heyecandan :)) 2 günden beri gece uyuyamıyorum düşünmekten :))hadi bakalım hayırlısı olsun iyi yapmışsın canım bizi haberdar et .)
yapma yauykusuzum canlarr...
akşam 12buçukta eşimin tel çaldı
arıyan halası
kızını dövmüşler kızı 15yaşında bide üstüne hastanelik etmişler.. 3buçukta zor uyudum
anladım söylediklerin doğru şeyler farkındalık yaratmak istemişsin ama sonucunu düşünse kalkışırmıydı yada düşünebilse. ben duyduğumda üzülüyorum böyle şeyleri. benzer bir konu okudum dün. sonunu getirmeden kapattım hemen. Allah yardımcımız olsun hepimizinnnya yargılamadımda ztn istediğini yapmakta özgürsün dedim ama şimdi bebek var ortada aile istemio çocuk askerde dedim ssert ama okumamış hepsi ni
dikkat et kendine baklım inş. değerin yükselmiştir
sorma dövende sevgilisymiş adam 33 yaşında psikopatın tekiymişyapma yaadiler yaa elleri kırılsın ne sebep olursa olsun şiddete başvuranlardan nefret ediyorum
öle evet cnm allah başkasına yaşatmasınanladım söylediklerin doğru şeyler farkındalık yaratmak istemişsin ama sonucunu düşünse kalkışırmıydı yada düşünebilse. ben duyduğumda üzülüyorum böyle şeyleri. benzer bir konu okudum dün. sonunu getirmeden kapattım hemen. Allah yardımcımız olsun hepimizinnn
ilk degerin kaç cıktı cnm adetin geçti miaminnnn inşallah yükselmiştir tam 2. gün bugün normalde 2 katına çıkması lazım min.
aldırmadı kaç yıl öle dolaştı sonra kendiliğinden düştü.
ya bekle tabi kesinleşsin öle aldırırsın
:))Kendiliğinden düşüyorsa hiç aldırmam zaten canım tatlıacımasa yıllarca gezerim bende
düşüsene daha dr sana yaklaırken acıdı diye bağırıyormuşsunKendiliğinden düşüyorsa hiç aldırmam zaten canım tatlıacımasa yıllarca gezerim bende
cnm nasılsın degerlerin kaç cıktı keseyi gördünüz mü
hadi inşşş sucuma günü mübarek günde hayırlı haberler al cnmiki gün önce kasık ağrısı şikayetiyle acile gittim canım beta hcg testi fln yaptılar 9.32 çıktı tam 2 gün oluyo bugün 2 katına çıkması gerek bakıcaz :) adet tarihim de bugün olmam gerekti ama olmadım daha olmamda inşallah :))
iyi diyek iyi olak değer iyi cnm keseyi göremedik daha progesteron 10.7çıktı ilaç kullanmaya devam..cnm nasılsın degerlerin kaç cıktı keseyi gördünüz mü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?