aldırmadı kaç yıl öle dolaştı sonra kendiliğinden düştü.ğeki ya bebe tutarsa önümüzdeki hafta belli olur antibiyotik zararlı olmazmı bide nasıl alıyolar anestezi falanmı acıyomu
maşallahbu ay çok çalıştım boşa gitmese
aminnn canım*Ya Rabbi; sana açılan elleri, sana yönelen gönülleri, sana bükülen boyunları, sana yalvaran dilleri, ne olur boş çevirme. Hayırlı cumalar.
rabbim hepimizin gönlündekini versin inşşş kızlar hayırlı saglıklı evlatlar nasip etsinn
( AmİnNn )
Baya erken hissetmssn cnm maşallah ben test yapmaya korkuorm Suan adetimn geçmesini bekliorm
Gerçi aman aman da bi belirti yok ya adet olurum die bekliorm olmazsam hemen test inşallah o zaman ümitlencm
kimseyi eleştirmek istemiyorum ama neden böyle bizim gençlerimiz :/kızın biri bi konu açmış
(grce gece kociş olmayınca okudum 3.bucuga kadr uyuyamadım)
Kız yirmi yaşındaymış sözde ama(profilinde 18yazıomuş)
sevgilisi varmış evlenmeyi düşünüolar çocuk asker çocun ailesi bunu istemio artık ne yaptıysa bilemicem.. çocuk acmi birliğinden gelince bunla ilşkiye girmiş artık detayları bilmiom .. sanırım prezarvatif te patlaakmış kız şimdi 5haftalık hmilymiş konu açmış hamileyim evli deilim die . aldırammı aldırmayammı die soruo :))
İşte onu yapma canım nasıl olsa olur sorun yoksa diye düşün
aynen erken hissettim ama hissedilmicek gibi değildi ki bildiğin otururken irkiliyodum birden rahmime bişeler batıyomuş gibi
ne bilim bende yazdım hadi yaptın nie korunmadınkimseyi eleştirmek istemiyorum ama neden böyle bizim gençlerimiz :/
hadi inşlhh kzum ben eminim sendenkızlar bugün randevu ayarladım bi şekilde gidiyorum kadın doğuma inşallah bu hayırlı Cuma gününün hürmetine hayırlı haberlerle dönerim hastaneden.. ööğleden sonra gidicem ama bakalım çok heyecanlıyımm :))
canım kimseyi eleştirmek kınamak bizim haddimize değil.Kınadığın şey başına gelmeden ölmezmişsin.O yüzden böyle şeyleri gördüğümüzde duyduğumuzda diyeceğimiz tek şey Yapmış bir hata Rabbim affetsin demek olur. Biz bebek olsun derken o sahip olmuş istemeden Sınav dünyası kimini öyle sınıyor kimini bizim gibiiikızın biri bi konu açmış
(grce gece kociş olmayınca okudum 3.bucuga kadr uyuyamadım)
Kız yirmi yaşındaymış sözde ama(profilinde 18yazıomuş)
sevgilisi varmış evlenmeyi düşünüolar çocuk asker çocun ailesi bunu istemio artık ne yaptıysa bilemicem.. çocuk acmi birliğinden gelince bunla ilşkiye girmiş artık detayları bilmiom .. sanırım prezarvatif te patlaakmış kız şimdi 5haftalık hmilymiş konu açmış hamileyim evli deilim die . aldırammı aldırmayammı die soruo :))
pazar günü bakalım burda nasıl fiyatlar görcez :) hadi hayırlı olsun kurtuldun sen :)hımm öyle ise arada baya fark var :S ben izmirdeyim burada fiyatlar bu gerçi tek bir yere sordu eşim
niyasu bugün gelen giden yok değil mi?
canım ben bi hafta önce yapmıştım test hiçbişe çıkmadı yapma daha adetine varsa çıkmıyo çünkü bu seferde üzülüyo insan ben çok üzülmüştüm geçen hafta testte negatif çıkınca yok işte kendi kendimi kandırıp duuruyorum falan demiştim ama varmış :))Ne güzel cnm ya İnşallah sağlıkla kucagna alırsn
Bakalm Bekliyrz işte de acaba bugün test akşam mi die düşünüorm bende
allah allahhhh ,reglini bekle canım alacaksa da ondan snr alsın ..üzülmeyelim durduk yerebende öyle düşündüm ağrısın biraz napim dedim belki iner kendiliğinden dedim. ama bazen elim falan çarpıyo acıyo üstüne çok yatıncada acıyo
bende de yok canım ben de iktisat mezunuyum. ama durum ortada..bende güya işletme mezunuyum iki yıllık muhasebeyi tamamladım ama hiçç bişe yok işe yarar elimde
bat'ı mı diyosun canım evet bugündü ama yok şimdilik zaten bugün doktorAa gidicem çok keyifliyim :)))niyasu bugün gelen giden yok değil mi?
DUALARIMIZ SENİNLE. BEKLETMEDEN SONUCU BİZLEDE PAYLAŞ OLUR MU?kızlar bugün randevu ayarladım bi şekilde gidiyorum kadın doğuma inşallah bu hayırlı Cuma gününün hürmetine hayırlı haberlerle dönerim hastaneden.. ööğleden sonra gidicem ama bakalım çok heyecanlıyımm :))
aminnnn canımm benimmm aminnnn*Ya Rabbi; sana açılan elleri, sana yönelen gönülleri, sana bükülen boyunları, sana yalvaran dilleri, ne olur boş çevirme. Hayırlı cumalar.
rabbim hepimizin gönlündekini versin inşşş kızlar hayırlı saglıklı evlatlar nasip etsinn
( AmİnNn )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?