13 tl canım. ben ilk kez vuruldum. şuanda ıhlamur içiyorum. ağır atlattığımdan olmadan önlem alayım dedim umarım olursamda hafif geçiririm.aa çok iyi yapmışsın canımmm ben de pazar günü kısmetse vurulcamm ne kadar olmuş bu sene aşı
a-aa neden öyle ucuz ya ,ben daha pahalı biliyorum eczanede mi vuruldun13 tl canım. ben ilk kez vuruldum. şuanda ıhlamur içiyorum. ağır atlattığımdan olmadan önlem alayım dedim umarım olursamda hafif geçiririm.
evet eczanede vuruldum. sen kaça vuruluyordun öncedena-aa neden öyle ucuz ya ,ben daha pahalı biliyorum eczanede mi vuruldun
yönetici asistanıyım + muhasebeye bakıyorum özel bi şirkette canımSen ne iş yapıyordun caniimmm
valla ben 30-40dan aşağı değildi diye hatırlıyorumevet eczanede vuruldum. sen kaça vuruluyordun önceden
ya bu dr.lar da ne bulsa alacaklar ya sinir oluyorum bu ayı atlat öyle git bence regl'den sonrakızlar bişe dicem bi bakın hele. benim kulağımın arkasında kist gibi bişey çıktı baya şişti doktora gittim alınması lazım küçük bi operasyonlşa bi hafta antibiyotik kullan gel dedi. bende okadar çalışma yapmışım bebe tutsun diye kullanmadım ama hala ağrıyo sanki bu kist şişiyo gibime geliyor napsam. ortada fol yok yumurta yok hemuz olsada hafaya bugünler anca belli olur tekrar doktora gidip kullanayımmı sizce antibiyotik
Az kaldı evet ama hiiiç belirti yok kuzum bu ay umutlu değilim zaten benhasbeee canım bata az kaldı sende durum nedir?
yönetici asistanıyım + muhasebeye bakıyorum özel bi şirkette canım
ya bu dr.lar da ne bulsa alacaklar ya sinir oluyorum bu ayı atlat öyle git bence regl'den sonra
ne oldu kız?bende öyle düşündüm ağrısın biraz napim dedim belki iner kendiliğinden dedim. ama bazen elim falan çarpıyo acıyo üstüne çok yatıncada acıyo
hımm öyle ise arada baya fark var :S ben izmirdeyim burada fiyatlar bu gerçi tek bir yere sordu eşimvalla ben 30-40dan aşağı değildi diye hatırlıyorum
benim kulağımın arkasında kist gibi bişey çıktı baya şişti doktora gittim alınması lazım küçük bi operasyonlşa bi hafta antibiyotik kullan gel dedi. bende okadar çalışma yapmışım bebe tutsun diye kullanmadım ama hala ağrıyo sanki bu kist şişiyo gibime geliyor napsam. ortada fol yok yumurta yok hemuz olsada hafaya bugünler anca belli olur tekrar doktora gidip kullanayımmı sizce antibiyotikne oldu kız?
anladım canım ama zaten öyle daha ahım şahım bir belirti olmaz ki umudunu kesme . Benim durmak bilmeyen bir kasık ağrım var ama sanki bugün adet öncesi yaşadığım ağrılara döndü gibi hayırlısı inş.Az kaldı evet ama hiiiç belirti yok kuzum bu ay umutlu değilim zaten ben
babamdada vardı o sonradan sertleşio ama gitmio kalıo aldır brncebenim kulağımın arkasında kist gibi bişey çıktı baya şişti doktora gittim alınması lazım küçük bi operasyonlşa bi hafta antibiyotik kullan gel dedi. bende okadar çalışma yapmışım bebe tutsun diye kullanmadım ama hala ağrıyo sanki bu kist şişiyo gibime geliyor napsam. ortada fol yok yumurta yok hemuz olsada hafaya bugünler anca belli olur tekrar doktora gidip kullanayımmı sizce antibiyotik
babamdada vardı o sonradan sertleşio ama gitmio kalıo aldır brnce
sen kendini garantiye alıp bat tarihini bekle canım ona göre hareket edersen daha iyi olur. geçmiş olsuunnnbende öyle düşündüm ağrısın biraz napim dedim belki iner kendiliğinden dedim. ama bazen elim falan çarpıyo acıyo üstüne çok yatıncada acıyo
sen kendini garantiye alıp bat tarihini bekle canım ona göre hareket edersen daha iyi olur. geçmiş olsuunnn
iyi düşün iyi olsunsağol canım bende öyle düşünüyorum aslında ama korkuda var
iyi düşün iyi olsunsakinceee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?