olsun canım hiçç canını sıkma herkes olsun yerinde sağolsunn. onlarda hayatın tuzu biberiayy ne güzel bağınız var
bizde öyleydik kayınvalide ile, ta ki imzayı atana kadar
sonra kadın tırnaklarını gösterdi
bence daha iyi kendiliğinden patlamış. ama dr görünmeyi ihmal etmeee. korkuyordun kendiliğinden gittiikızlar tubishe yazdım ama görmedi galiba hani benım kulak arkamda kocaman kist var demiştimya doktor antibiyotik kullan gel operasyonla alcaz demişti batı beklemeye karar vermiştik. öyle büyüdü öyle acıyoki üstüne yatamıyorum. dün banyodan sonra patladı bide sulu kan geldi ama çokta inmedi. bugun doktora gideyim diyorum tırstım.
klasik kaynana sendromu heayy ne güzel bağınız var
bizde öyleydik kayınvalide ile, ta ki imzayı atana kadar
sonra kadın tırnaklarını gösterdi
aaaa kendiliğinden patlaması iyi olmuş gibi gözüküyo canım ama sen gene de dr.git ve oynama orasıyla emikızlar tubishe yazdım ama görmedi galiba hani benım kulak arkamda kocaman kist var demiştimya doktor antibiyotik kullan gel operasyonla alcaz demişti batı beklemeye karar vermiştik. öyle büyüdü öyle acıyoki üstüne yatamıyorum. dün banyodan sonra patladı bide sulu kan geldi ama çokta inmedi. bugun doktora gideyim diyorum tırstım.
hemde nasılllklasik kaynana sendromu he
bence daha iyi kendiliğinden patlamış. ama dr görünmeyi ihmal etmeee. korkuyordun kendiliğinden gittii
dr görün o zaman ama hamilelik şüphemde var de ona gör bişi der. zaten sen hastanede çalışmıyormı-uydun benim aklımdamı öyle kalmışgitmedi işye tatlım sorunda orda hala kocaman ve acıyo
aaaa kendiliğinden patlaması iyi olmuş gibi gözüküyo canım ama sen gene de dr.git ve oynama orasıyla emi
ya bakar tabii ki neden bakmasın onun da torunu ama önce anne demeyi bilmeleri gerekli.hemde nasılll
çocuk doğurmaya korkuyorum yaa, eminim kıskançlığından çocuğu bana vermez
bide çocuguma bakma hayalleri var
sen hamilelik şüpheni söyle ona göre bi çözüm bulacaktır canımyine ilaç kullan derse surda bata ne kaldı 7-8-9 gün :)
dr görün o zaman ama hamilelik şüphemde var de ona gör bişi der. zaten sen hastanede çalışmıyormı-uydun benim aklımdamı öyle kalmış
aaaa daha da ilgilenmeleri gerekmiyormu yawww. eşimde dr görünecekti ama 2 hafta kadar hastane içinde olacak oda görünürüm bütün gün bi fırsat bulurum elbet demişti. onuda savmasalar bariiievet canım zaten personelim diye baştan savıyorlar ondan tırsıyorum ya
aaaa daha da ilgilenmeleri gerekmiyormu yawww. eşimde dr görünecekti ama 2 hafta kadar hastane içinde olacak oda görünürüm bütün gün bi fırsat bulurum elbet demişti. onuda savmasalar bariii
iyide nerede kaldı o zaman ettikleri yeminnnya doktoruna göre değişir personelden ücret almıyorlarya bide bizim 4 sube var bütün personel ve 1.derece yakın olunca bizden kazanamıyorlar tabi. çoğu baştan savıyor.
güzel bi yönteemmmm o zaman son günlerde diller üst damakta yapışık gezcez desenekızlar dün tvde duydum psikolog anlatıyor panik durumlarında heyecanınızı kontrol edemediğiniz durumda yada aşırı kaygı üzüntü bir anınızda dilinizi üst damağınıza yapıştırırak biraz beklyip yutkunun kendi kendinizi kontrol altına almış olursunuz diyordu. bizde napıyoruz bata yaklatıkça dili üst damağa yapıştırıp yutkunuyutkunuveriyoruzzz
iyide nerede kaldı o zaman ettikleri yeminnn
ben başlasam mı o günlere bilemedimmmgüzel bi yönteemmmm o zaman son günlerde diller üst damakta yapışık gezcez deseneD:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?