Gelsin Bebişler Dolsun Göbüşleeerr

Banucum bu donemi, hem sen hem de esin dogal ve tamamen saglikli seyler yiyerek gerek yumurtalari, gerekse spermleri guclendirme firsati olarak gormelisin. Dis tedavin biter bitmez bomba gibi bir pozitifle dönüş yapacagina inaniyorum
inşallah bebeğim bize dua et sen hep

Kızlar benimle beraber evlenenlerin çocukları okula başladı çok üzgünüm şu foto olayı gerçekten strese sokuyo insanı. akrabalarımın watsapta hep çocuklarının fotoları var.

Aynı benden desene yaş stresinden dolayı mayıstan beri kist edindim 20 yıldır şaşmayan adetim gelmiyor.ilaçsız adet olamıyorum bunalıma girmiş durumdayım

bak kendinde diyorsun stresten dolayı hepsi bu nedenle stresi bırak ben 3yıldır uğraşıyorum fakat gayet rahatım. çünkü Allah ne zaman derse o zaman olacak ne diye strese gireyim ki yazılmışsa olur yazılmamışsa nede yapsam olmaz o yüzde relax lütfen :) (tabiki kader deyipte ihmal etmemek de lazım )

Ben geldiiiiiimsayfalari daha yeni bitrdim valla.nalan canim tebrik ederim nasil sevimdim yemnle rabbim kucagna almayi nasip etsin saglikli shhatli bizede dua et
şeymaaaa hoşgeldin artk bizi ihmal ediyosun bak artık kendi sayfamıza taşndk geldiğin gittiğin yoook özletiyosun kuzucuk haberler ne var mı bebiş listeye ekliyim hemen yoksa

Banucum bebis yok ama bu ay koruncaz zaten listeye hic ekleme.goguslermden sut gelyr sut hormanlrm yuksek ckti once onu duzeltmemz gerek.hamile gbi sut salgilyr vucudum oyuzden askiya aldm gebelik dusuncesni ama sizleri cok ozledm aranzda olmak istedm bu ay

aaa çok şaşırdm canım neden süt geliyomuş peki sebebi neymiş

Veeee bende geldim banu86 kizlaaaar malesefki annemin hastalik surecinde onunla ilgilenmekten sizlerle gorusemedik gece gündüz yogun bir sürecten geciyorum ancak sayfalari okumaya firsat buldum muhabbet enerji grlaaaaa supeersiniz kizlaaaar aramiza yeni katilan arkadaşlara merhaba yeni bebişlere hosgeldiniz junemayapril ve @IRMAK10 hamiş oldugunuzu yeni okudum Allah saglikli bir hamileleik gecirmenizi saglikli ve hayrli evlata sahip olmanizi dogumunuzu kolayca yapip bebişlerinizi kucagniza almanizi nasip etsin opuyorum hepinizi frsat buldukca girerim nette size yazarim canlar

Destegnze ihtiyacum var bu ay canim.konuyla alakali degil benim durumm ama bu ay listede olmasamda topige alrsanz benide cok sevinirm
aaa canm heralde destek oluruz ayıpsın hem bak bende beklemedeyim diş tedavisinden dolayı sen bana ben sana yoldaş oluruz benımde bikaç ay beklemem gerekecek.biz hep buradayız full destek tam destek.. Bmt2008 annene tekrar acl şifalar sende özletme kendini kızlar öpüyorum sizi iyi geceler sabah 6 da kalkıyorum sizi seviyorum ben kaçtım

Gunaydin kizlar mutlu huzurlu bir gün olsun hepimiz icin..

Kirmizi karti yedimm ama mutluyum 7 gun gecikince ve bebek yoksa mumla ariyorsunuz kirmizilari :)

Yeni bilgilerim sat 30 eylul bat 28 ekim

Gunaydin kizlar mutlu huzurlu bir gün olsun hepimiz icin..

Kirmizi karti yedimm ama mutluyum 7 gun gecikince ve bebek yoksa mumla ariyorsunuz kirmizilari :)

Yeni bilgilerim sat 30 eylul bat 28 ekim

Günaydin :)

durum bendede ayniydi.. sIkma canini insallah önümüzdeki ay gelir bebisin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…