İnşallah herkes için güzel günler olurgünaydın canlar .. güzel bi gün olsun inşallah hepimiz için
Sizce kan tahlili yaptirsam suan belli olur mu adetime daha 9 gün var ama
Veeee bende geldim @banu86 kizlaaaar malesefki annemin hastalik surecinde onunla ilgilenmekten sizlerle gorusemedik gece gündüz yogun bir sürecten geciyorum ancak sayfalari okumaya firsat buldum muhabbet enerji grlaaaaa supeersiniz kizlaaaar aramiza yeni katilan arkadaşlara merhaba yeni bebişlere hosgeldiniz @nlnmtl vemaya-2016 hamiş oldugunuzu yeni okudum Allah saglikli bir hamileleik gecirmenizi saglikli ve hayrli evlata sahip olmanizi dogumunuzu kolayca yapip bebişlerinizi kucagniza almanizi nasip etsin opuyorum hepinizi frsat buldukca girerim nette size yazarim canlar
kuzum günaydınnngünaydın canlar .. güzel bi gün olsun inşallah hepimiz için
Benim kardeşim benden sonra evlendi onunda iki çocuğu var hepimiz aynı üzüntüyü yaşıyoruz canım. Hiç hamile kalmadın mi5 ,5 yıl oldu halamın kızıyla bir hafta arayla evlendik onun 2 kızı var büyük kızı okula gönderiyo bu sene. benim hiç olmadı bazen diyorum evlenir evlenmez olsaydı bizde gönderirdik şimdi.
günaydın arkadaşlar
dün kanda baktırdım negatif cıktı, ama doktora 1-2 gün gecikti dedim
sonradan pozitife dönüyor beklemelisin bence, ve testi tekrar et dedi
doktor bile benden daha umutluydu
kuzum günaydınnn
dün naptın konuşamadık, göründü mü şapşik
bi doğsun hayırlısıyla ısırcam onun poposunuaaa evet canm .. gittim dra 3 gibi ultrasonda keseyi gördük ..
tedbir amaclı progestan coraspin verdi ve elevit basladı .
haftaya persembe kontrole cağırdı .
şapşik yoktu ortalıkta
Adetine kaç gün var tatlım?ama benim Sesimi duyan ykmu
4-5 gun var ama düzensiz biraz erken yada daha geç olabiliyor en erken 28 günde bi olsa desemde 3 gün var dahaAdetine kaç gün var tatlım?
Malesef hiç hamile kalamadımBenim kardeşim benden sonra evlendi onunda iki çocuğu var hepimiz aynı üzüntüyü yaşıyoruz canım. Hiç hamile kalmadın mi
Malesef hiç hamile kalamadım
Amin inşallah Rabbim hepimize hayırlısıyla nasip etsin.Allahtan ümit kesilmez benım komsumun 5 yıl çocugu olmadı sonra bir olmaya başladı 2 kızı 2 oğlu var sen Allahtan duanı iyi niyetin eksik etme allahı kimsenın kucağını boş bıramasın
Amin inşallah Rabbim hepimize hayırlısıyla nasip etsin.
bi doğsun hayırlısıyla ısırcam onun poposunu
çekeceği var benden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?