İnşallah bende onu bekliyorum sökülsem bir an öncebenim negatifte değerim kaç onu bile bilmiyorum daha hiç kan vermedim ya bunca aydır
değerde ufak tefek sapmalar her şeyden olabilir takılma ona sen.inşallah bir an evvel sökül
Evet hayirlisi bakalim bekliycembazen öyle çıkabiliyor canım ama doktorlar negatif diyorlar o değere...5 bile çıksa doktor şahibeli bakıyorlar...
inşalalh canım inşallahİnşallah bende onu bekliyorum sökülsem bir an önce
gel bebişim gel biraz nefes al çıkmaya az kaldı zaten sağlam kafa git evekafam oldu çorba yeminle hic kafam basmıyor artıkkk
durdu zaten kafam.Bos bos bakıyorum etrafagel bebişim gel biraz nefes al çıkmaya az kaldı zaten sağlam kafa git eve
ah kıyamam kuzuu bu akşam dizi var kendine gelirsin.durdu zaten kafam.Bos bos bakıyorum etrafa
Aa yakışır ama enverde hos adam simdiah kıyamam kuzuu bu akşam dizi var kendine gelirsin.
sahi ne dicem sana dizideki esrayla enver birlikteymiş gerçek hayatta dün öğrendim ig de şok oldum
Günaydın balımmmmgünaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrr
aynen hoş adamAa yakışır ama enverde hos adam simdiAy neyseki aksam öldü Yıldım kac bölümdür enver enver
kız esra söyledi mi hamile olduğunu kocasına ?ben kaçırdım orayıaynen hoş adam
ay hakikaten valla fenalık geldi bakalım şimdi neyle uğraşcaklar
yok söylemedi ..sadece hayriye konuşurken işte dedi herkes evladı için korkuyorken ben nasıl anne olayım söylesene anne dedi gitti,hayriye de ne diyo şimdi bu dedikız esra söyledi mi hamile olduğunu kocasına ?ben kaçırdım orayı
hummm bu hafta der ozman artık desin yani kız biz olsak işyerine koşarak gider söylerizyok söylemedi ..sadece hayriye konuşurken işte dedi herkes evladı için korkuyorken ben nasıl anne olayım söylesene anne dedi gitti,hayriye de ne diyo şimdi bu dedianlam veremedi ..onu da bu haftaya saklarlar artık yoksa nasıl konu çıkcak
kız valla yaa ne sakin çıktı bi de dedi ya ilk öğrendiğinde nasıl olur anlamıyorum ...ahh dedimmm sen mi ben mihummm bu hafta der ozman artık desin yani kız biz olsak işyerine koşarak gider söyleriz
kız biz silik çizgi de bile söyleriz dr kontrolüne faalan kalmaz iskız valla yaa ne sakin çıktı bi de dedi ya ilk öğrendiğinde nasıl olur anlamıyorum ...ahh dedimmm sen mi ben mi
haha ay valla doğru diyosunnkız biz silik çizgi de bile söyleriz dr kontrolüne faalan kalmaz is
Doğmasında değilde cift çizgide kesin bi gider gelir benim kafahaha ay valla doğru diyosunnaklımızı yitirmesek bari çocuk doğana kdr
gider o kesin de inşallah geri gelirDoğmasında değilde cift çizgide kesin bi gider gelir benim kafa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?