1.sayfadaki bilgilerini yazBende geleyimmi kızlar aranıza bugün itibariyle bende hamiş olmak istiyorum
canım 1.sf daki tabloda bulunan bilgileri eksiksiz yazarsan ekleyeyim.Bende geleyimmi kızlar aranıza bugün itibariyle bende hamiş olmak istiyorum
Allahımmm bennndeee.Reglim 3ün sürdü buay yine..Rüyamda regl olamıyorum diye dr gidiyoruım olamazssın tabi hamilesin sen diyor drRuyamda kan testi sonucu almaya gidiyoruz doktor gebeliginiz iyi gidiyor diyo nasıl ya hamilemiyim diyorum şaşırıyorum eşimde ağlamaya başlıyor.arkadaş aklımdan çıkarıyorum unutuyorum bu sefer ruyalarima giriyor
ay kıyamam yaa bi ara benim de öyleydi.. hepimiz geçiyoruz aynı yollardan işte ..kafa hep meşgulRuyamda kan testi sonucu almaya gidiyoruz doktor gebeliginiz iyi gidiyor diyo nasıl ya hamilemiyim diyorum şaşırıyorum eşimde ağlamaya başlıyor.arkadaş aklımdan çıkarıyorum unutuyorum bu sefer ruyalarima giriyor
benim de 2aydır kısa sürüyo yaAllahımmm bennndeee.Reglim 3ün sürdü buay yine..Rüyamda regl olamıyorum diye dr gidiyoruım olamazssın tabi hamilesin sen diyor dr
Ne rezerv bitmesi be kuzum öyle bitiverir mı hemen aa kızacağım. Ocak geliyor başladın mı araştırmalara ?benim de 2aydır kısa sürüyo yavalla rezervlerimiz bitiyor böyle böyle
doktor ve hastane kararı tamam :) ama mart ya da nisana kaldı bizim iş :)Ne rezerv bitmesi be kuzum öyle bitiverir mı hemen aa kızacağım. Ocak geliyor başladın mı araştırmalara ?
Aynen yaa 3gün sürdü kesildibenim de 2aydır kısa sürüyo yavalla rezervlerimiz bitiyor böyle böyle
En önemlilere karar vermissin zaman da kendine en uygun zaman olması önemli öncesinde vitamin takviyeleri filân oluyor galiba vücudu hazırlamak için rahat rahat kendini hazırların hem fiziksel hem duygusaldoktor ve hastane kararı tamam :) ama mart ya da nisana kaldı bizim iş :)
nereye gitcen cnmdoktor ve hastane kararı tamam :) ama mart ya da nisana kaldı bizim iş :)
şahin bey'e kuşum acıbademnereye gitcen cnm
doğru diyosun canım kesinlikle kışın kendimi kollamam da biraz zor oluyor benim şimdiden biraz takviyeyle daha rahat olcam sanırım :)En önemlilere karar vermissin zaman da kendine en uygun zaman olması önemli öncesinde vitamin takviyeleri filân oluyor galiba vücudu hazırlamak için rahat rahat kendini hazırların hem fiziksel hem duygusal
benim normalde 4sürüyor bu 2aydır 3geliyor tmm ..hatta 2ay önce 2bucuk gün gibi bişey geldi havalardan ya stres fln da etkiliyor muhtemelenAynen yaa 3gün sürdü kesildi
il ve kaçıncı deneme olduğunu da rica edicem :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?