Gelsin Bebişler Dolsun Göbüşleeerr

Ruyamda kan testi sonucu almaya gidiyoruz doktor gebeliginiz iyi gidiyor diyo nasıl ya hamilemiyim diyorum şaşırıyorum eşimde ağlamaya başlıyor. arkadaş aklımdan çıkarıyorum unutuyorum bu sefer ruyalarima giriyor

Allahımmm bennndeee.Reglim 3ün sürdü buay yine..Rüyamda regl olamıyorum diye dr gidiyoruım olamazssın tabi hamilesin sen diyor dr

ay kıyamam yaa bi ara benim de öyleydi.. hepimiz geçiyoruz aynı yollardan işte ..kafa hep meşgul zihin meşgul.bilinçaltı bi rrahat bırakmıyor bizi

doktor ve hastane kararı tamam :) ama mart ya da nisana kaldı bizim iş :)
En önemlilere karar vermissin zaman da kendine en uygun zaman olması önemli öncesinde vitamin takviyeleri filân oluyor galiba vücudu hazırlamak için rahat rahat kendini hazırların hem fiziksel hem duygusal

En önemlilere karar vermissin zaman da kendine en uygun zaman olması önemli öncesinde vitamin takviyeleri filân oluyor galiba vücudu hazırlamak için rahat rahat kendini hazırların hem fiziksel hem duygusal
doğru diyosun canım kesinlikle kışın kendimi kollamam da biraz zor oluyor benim şimdiden biraz takviyeyle daha rahat olcam sanırım :)
rabbim hayırlara yöneltsin inşallah hepmiizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…