çok da pahalı namussuzlar ben niyetlendim bi ara sonra vazgeçtim inşallah bi ara alcamAy yapalım kızzBilmem mii o tel sandalye masalar hayalım zaten evim olsun hemen alcam
kervanda 2 sene önce falan koci dedi döküm masa dediğin nekadr gel alalım 2 sandalye 1masa senin köpeğin olsun dedi(aynen bu gazla)2 sandalye 1 masa 2500 falandı sanırım.Balkona bunu koymam ben balkonda dururum onlar geçsin içerde otursun dedi gerisin geri cıktıkçok da pahalı namussuzlar ben niyetlendim bi ara sonra vazgeçtim inşallah bi ara alcam
cok öptüm kususmmm sende iyi bak kendinevakit gelmiş yavaştann ,ben toparlanayım hafiften kaçayım kuşum ,yrn grş nasipse iyi akşamalr dikkat et kendinee öperimmmmbabyloading87
Ahh ınsalalh be kuzumhadi ya
olsun seneye de ailecek siz girersiniz
Iyi dönüş yapmış haklı adamkervanda 2 sene önce falan koci dedi döküm masa dediğin nekadr gel alalım 2 sandalye 1masa senin köpeğin olsun dedi(aynen bu gazla)2 sandalye 1 masa 2500 falandı sanırım.Balkona bunu koymam ben balkonda dururum onlar geçsin içerde otursun dedi gerisin geri cıktık
ahahahahakervanda 2 sene önce falan koci dedi döküm masa dediğin nekadr gel alalım 2 sandalye 1masa senin köpeğin olsun dedi(aynen bu gazla)2 sandalye 1 masa 2500 falandı sanırım.Balkona bunu koymam ben balkonda dururum onlar geçsin içerde otursun dedi gerisin geri cıktık
vallahi bu insanları anlamıyorum ben ,he o zaman istediğinde olmuyor dediğinde oh olsun o zaman ben size dedim istemiyodunuz mu diyecek yaniBir gün su bebek olayını sinirden söyleyecem ya. Bebek muhabbeti oldu siz istiyor musunuz diye sordu biri yok henüz değil dedim.esimin akrabası istemiyorlar istediklerinde ararlarsa sorcam ben onlara diyo kime neyi soruyosa bende allah nasip ettikten sonra istesende istemesende olur dedim geçtim.
Sen nerenin muhtarısının diyivercen o olcakBir gün su bebek olayını sinirden söyleyecem ya. Bebek muhabbeti oldu siz istiyor musunuz diye sordu biri yok henüz değil dedim.esimin akrabası istemiyorlar istediklerinde ararlarsa sorcam ben onlara diyo kime neyi soruyosa bende allah nasip ettikten sonra istesende istemesende olur dedim geçtim.
günaydın cnm bizim burdada yok yağmıyor ama Allahtan hava yumuşadı..Ben haftasonu dağa kaccam izin aldım yarına nasıl olduysa verdilergünaydın kızlar ,hayırlı cumaalarrr bursada epey kar var ama kalıcı değil gibi duruyor hava çok soğuk değil :)
bu diyen ya bekardır ya da çocukldurSen nerenin muhtarısının diyivercen o olcakBanada bi arkadaşım gecen 10 senedir evlisin kızım doğur artık dedi 4 senedir evliyim bildiğim ama dedim geçtim ne diyim
yumşadı aynen pzt lodos geliyormuş salı yağmur hava 13derece.günaydın cnm bizim burdada yok yağmıyor ama Allahtan hava yumuşadı..Ben haftasonu dağa kaccam izin aldım yarına nasıl olduysa verdiler
kociyle cnm. dağda ev var bizim sobayı yaktırcaz bugun komsulara.pazara kadar gelsin patatesler gitsin kestaneleryumşadı aynen pzt lodos geliyormuş salı yağmur hava 13derece.
hu huuu iyisin bebiiiş git tadını çıkar kociyle mi gidiyosun kızkıza mı.ben de yrn biraz alışveriş yapcam sanırımdarlandım
hayırdır niye darlandınyumşadı aynen pzt lodos geliyormuş salı yağmur hava 13derece.
hu huuu iyisin bebiiiş git tadını çıkar kociyle mi gidiyosun kızkıza mı.ben de yrn biraz alışveriş yapcam sanırımdarlandım
nişanlıbu diyen ya bekardır ya da çocukldur
aynen dilerim bizim yaşadıklarımızı yaşamaznişanlıEvlensin görcem ben onu,İns 10 sene beklemez çocuk icin
zalımsın pms!hayırdır niye darlandın
hu huuuuuuuuu süpersiniz kızımmm keyfiniz bol olsunnn yılbaşında neden yer arıyonuz kızımmm gidin tadını çıkarınnkociyle cnm. dağda ev var bizim sobayı yaktırcaz bugun komsulara.pazara kadar gelsin patatesler gitsin kestaneler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?