Gelsin Bebişler Dolsun Göbüşleeerr

Yok canım benim düzenli değildi genç kizken 2 ayda 3 ay da bazen 6 ayda oluyordum ama evlendikten sonra en kötü 45 güne geliyordu düzene girmişti. Hayit suyu içmiştim gecen ay belki ondan olDu bilmiyorum

kötü oldum ya..

bi kerede şaşırtıp gelmeseler olmaz son olsun inşaallah
çok şükür allah'a düzenimiz bozulmadı bari en azından gününde geliyor bu da bişey ..(çikolata işe yaramaya başladı polyanna moduma dönüyorum ) aminnn kuzum aminn hepimizin son oslun inşallahhhh

harika bir yazı olmuş ya şuan bu yazıyı face de paylaşmayı çok isterdim ama malesef bu durumu yaşamayan kimse bizi anlamıycak galiba

kolay bir süreç de senin bu paniğin neden? llisteye baktım şimdi 4 ay olmus deneyeli....sen adetlerini düzene soktun mu? adet gördün mü? doktorlar hemen aşılama yapmayabilir o yüzden
Ben yaza düşünüyorum zate o zaman a kadar olmazsa belki erken araştırıyorum ama bilmiyorum bi ara arastirdim öyle malum hakkaride yiz burda ki şartlar belli Dr yom diyebilirim o yüzden yaz a hazırlıyorum kendimi..

et cnm et,blogunu oku cnm melinanın hikayesi diye..
şimdi onu açtım canım.Ne yazık ki, anneliğe giden yolda herkes çok şanslı olamıyor. Kimi kolayca hamile kalıp, henüz hazır olmadığını hissederken, kimi de bu uğurda yıllarını harcıyor. ne güzel söylemiş

Hayit aksine histereskopiden sonra hemen öneriyorlar çünkü rahim tüpler vs temizlenmiş oluyor. Hatta tüp bebek öncesi histereskopi yapıyor Dr lar.
Panik olabilirim evet belki kendimi tam anlatamıyorum ne hissediyorum ifade edemiyorum bundandır belki aceleci anlaşılmam..
aferin kızım aferinnn başlama..bişey demiyorum sana
Canı ne zaman isterse o zaman gelsin ya da hiç gelmesin bebek gelsin

yavrucum beni yanlış anlama ama böyle kendine eziyet ediyorsun ,reglin gelecek ki yeniden rahim kendini hazırlayıp bebek için ortam oluştursun.
seni de anlıyorum ilaçlar sıkıyor bunaldın yoruldun ama çaresi varken görmezden gelme ki allah korusun daha zora sokma kendini

evet kuzum aynen öyle
insanlar neler yaşıyor...günümüzde o kadar çok insan uğraşıyor ki bununla maalesef.allah inşallah tez zamanda sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin hepimize.

Üzme kendiniii sağlıklısı gelecek insssallahh

Biliyorumm cnmm.Gecen sene bi yazısına denk gelmiştim. Takibe almıştım igda ama sonra baktım o cocugun telefon ağzının içinde sürekli video sürekli resim..Bukadar gec bulmuşsun,zor bulmuşsun günah okadr neymiş artık diyip çıktım takipten.Ama yasadıkları cok zor gerçekten kac tüp bebekten sonra kavuşmuş kızına..Allah uzunn ömürler versinnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…