- 21 Ağustos 2015
- 32.117
- 97.464
- 598
- 38
mihrimah.Pekde severim o kadını ama suan hic bebek hazırlığı fotileri göresim yokkim hamileymiş kızzzzz paketim bitti gündüz bakamıyorum
aa ben bilmiyorum kız onumihrimah.Pekde severim o kadını ama suan hic bebek hazırlığı fotileri göresim yok
hic bakma zaten hamileymiş artık gelsin bebk zıbınları,gitsin tulum resimleri..ana sayfada onları görüp görüp ağlamktansa takibi bırakmak en iyisiaa ben bilmiyorum kız onu
pöf hiç söyleme
ben de takip ettiğim bbek sayfalarını cıkarcm az kaldı fenalık basıyorhic bakma zaten hamileymiş artık gelsin bebk zıbınları,gitsin tulum resimleri..ana sayfada onları görüp görüp ağlamktansa takibi bırakmak en iyisi
bebek sayfalarını niye takip ediyon bacım kendine kastın mı varben de takip ettiğim bbek sayfalarını cıkarcm az kaldı fenalık basıyor
Süleyman çelebi lisesi canısıkız sahi ben sana sorcam sorcam unutuyorum sen hangi liseden mezunsunbabyloading87
bi ara ay güzel şeyler var demeye almışım takibe durup duruyordu temizlemem lazımbebek sayfalarını niye takip ediyon bacım kendine kastın mı var
hiçç tutma boşa kendini üzme..Hamis olunca yüzlercesini alabilirsin takibeebi ara ay güzel şeyler var demeye almışım takibe durup duruyordu temizlemem lazım
Sende düz liselisin oy benim gibiben de çelebi mehmet
hiç söyleme valla.teyzem kuzenle bana anaokulu açcaktı hayalimizdi .annemler aldılar bizi zübeyde kız mesleğe götürdüler lise başlamadan çocuk gelişimi yazdırcaklar..orda okul müdürü dedi ki siz neden bu çocukların önünü tıkıyorsunuz bu diploma notuyla neden meslek lisesine veriyosunuz... hop bizi kararımızdan döndürdü.o sene meslek liselerinin önü açıldı sınavsız geçiş tantanası cıktıSende düz liselisin oy benim gibiGerci ben sonradan pişman oldumm düz liseye gittiğime ..Simdiki aklım olsa aşçılık okuluına giderdimm Seviyorum mutfağı cünkü
doğru diyosun bebişim gel öpcemhiçç tutma boşa kendini üzme..Hamis olunca yüzlercesini alabilirsin takibeeAma bizim için suan onlar üzüntüden başka bisey değil kusuum
Aynen nasipten öte köy yok..Bide ben masa bası is oldum olası sevemedim..8,30 -18,30 calısmayayım istiyorum..Kapanıyoruz bu ofislere gündüz giriyoruz aksam çıkıyoruz..hiç söyleme valla.teyzem kuzenle bana anaokulu açcaktı hayalimizdi .annemler aldılar bizi zübeyde kız mesleğe götürdüler lise başlamadan çocuk gelişimi yazdırcaklar..orda okul müdürü dedi ki siz neden bu çocukların önünü tıkıyorsunuz bu diploma notuyla neden meslek lisesine veriyosunuz... hop bizi kararımızdan döndürdü.o sene meslek liselerinin önü açıldı sınavsız geçiş tantanası cıktınasip kısmet bazı şeyler kuşum be yırtsan da olmuyo
doğru diyosun bebişim gel öpcem
zaten pms vurmuş bi de onlarla kendime işkence etmeyeyim eve gideyim yemeğim pişerken ütümü yapayım sonra da akşam hepsini tekeeer tekeeer çıkarayım takipten
pastane hayalimi seninle mi gerçekleştirsek napsak kuzuuu çocuklar da yanımızda büyürler .bu acıbadem hastanesinin orda vintage rose cafe diye bi yer vardı hiç dikkat ettin mi cupcake dükkanı allah'ım nasıl seviyordum orayı geçip giderken ... ama kapandı öyle bi yerim olsaAynen nasipten öte köy yok..Bide ben masa bası is oldum olası sevemedim..8,30 -18,30 calısmayayım istiyorum..Kapanıyoruz bu ofislere gündüz giriyoruz aksam çıkıyoruz..
tamam yeni kararlar almaya başladık 2017bizim yılımız olacak madem omuzumuzdaki fazlalıklardan kurtularak başlayalım işehaah söylee biz etrafımızdaki densizleri uzak tutcaz kendimizden derken burnuna burnuna sokmanın alemi var mı onları bebisim..Ay iyi dedin hos dedin de ütü demeyeydin iyidi haftanın 3 günü dizim var.persembe cuma ütü yapcam güya ama nerdeeee
Ay yapalım kızzpastane hayalimi seninle mi gerçekleştirsek napsak kuzuuu çocuklar da yanımızda büyürler .bu acıbadem hastanesinin orda vintage rose cafe diye bi yer vardı hiç dikkat ettin mi cupcake dükkanı allah'ım nasıl seviyordum orayı geçip giderken ... ama kapandı öyle bi yerim olsa
Ne içiyorsun ütü yaparken bacımm ütüyü ayık kafayla sevdiğini düşünmüyorumdatamam yeni kararlar almaya başladık 2017bizim yılımız olacak madem omuzumuzdaki fazlalıklardan kurtularak başlayalım işe
ay valla ben ütü seviyorum (kimseler duymasın)
2makine ütüm var birikmeden yapayım yoksa benim için bile eziyete dönüşüyor
ahahahaNe içiyorsun ütü yaparken bacımm ütüyü ayık kafayla sevdiğini düşünmüyorumda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?