Gelsin Bebişler Dolsun Göbüşleeerr

Sende düz liselisin oy benim gibiGerci ben sonradan pişman oldumm düz liseye gittiğime ..Simdiki aklım olsa aşçılık okuluına giderdimmSeviyorum mutfağı cünkü
hiç söyleme valla.teyzem kuzenle bana anaokulu açcaktı hayalimizdi .annemler aldılar bizi zübeyde kız mesleğe götürdüler lise başlamadan çocuk gelişimi yazdırcaklar..orda okul müdürü dedi ki siz neden bu çocukların önünü tıkıyorsunuz bu diploma notuyla neden meslek lisesine veriyosunuz... hop bizi kararımızdan döndürdü.o sene meslek liselerinin önü açıldı sınavsız geçiş tantanası cıktı nasip kısmet bazı şeyler kuşum be yırtsan da olmuyo

hiçç tutma boşa kendini üzme..Hamis olunca yüzlercesini alabilirsin takibeeAma bizim için suan onlar üzüntüden başka bisey değil kusuum
doğru diyosun bebişim gel öpcem
zaten pms vurmuş bi de onlarla kendime işkence etmeyeyim eve gideyim yemeğim pişerken ütümü yapayım sonra da akşam hepsini tekeeer tekeeer çıkarayım takipten

Aynen nasipten öte köy yok..Bide ben masa bası is oldum olası sevemedim..8,30 -18,30 calısmayayım istiyorum..Kapanıyoruz bu ofislere gündüz giriyoruz aksam çıkıyoruz..

doğru diyosun bebişim gel öpcem
zaten pms vurmuş bi de onlarla kendime işkence etmeyeyim eve gideyim yemeğim pişerken ütümü yapayım sonra da akşam hepsini tekeeer tekeeer çıkarayım takipten
haah söylee biz etrafımızdaki densizleri uzak tutcaz kendimizden derken burnuna burnuna sokmanın alemi var mı onları bebisim..Ay iyi dedin hos dedin de ütü demeyeydin iyidihaftanın 3 günü dizim var.persembe cuma ütü yapcam güya ama nerdeeee

Aynen nasipten öte köy yok..Bide ben masa bası is oldum olası sevemedim..8,30 -18,30 calısmayayım istiyorum..Kapanıyoruz bu ofislere gündüz giriyoruz aksam çıkıyoruz..
pastane hayalimi seninle mi gerçekleştirsek napsak kuzuuu çocuklar da yanımızda büyürler .bu acıbadem hastanesinin orda vintage rose cafe diye bi yer vardı hiç dikkat ettin mi cupcake dükkanı allah'ım nasıl seviyordum orayı geçip giderken ... ama kapandı öyle bi yerim olsa

tamam yeni kararlar almaya başladık 2017bizim yılımız olacak madem omuzumuzdaki fazlalıklardan kurtularak başlayalım işe
ay valla ben ütü seviyorum (kimseler duymasın)
2makine ütüm var birikmeden yapayım yoksa benim için bile eziyete dönüşüyor

Ay yapalım kızzBilmem mii o tel sandalye masalar hayalım zaten evim olsun hemen alcam

Ne içiyorsun ütü yaparken bacımm ütüyü ayık kafayla sevdiğini düşünmüyorumda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…