- 21 Ağustos 2015
- 32.101
- 97.413
- 598
- 38
kar yağamıyor ayaza vuruyorburası 1 hafta ne kadar güzeldi bugün buz dondum
gözün aydın kusummmm
tünaydın kusumm iyiyim koşturmaya devamm sen nasılsın mercimek nasıll
KÖTÜ BİLMİYORUM. KORKU VAR İÇİMDE... HANİ ANNENLERDEN GİZLİ SEVGİLİNLE BULUŞUR DA EVE GEÇ KALIR YADA YAKALANMA KORKUN OLUR YA, ÖYLE BİRŞEY İŞTE... ÇOK DUA EDİN BANA KIZLAR NE OLUR...nasılsın cnm nasıl hissediyorsunn
Kuşum benimde transfer sonrası allahın izni ile tuttuğunda, 10 gün ara ile neredeyse doğum yapacağız. eylül bebeleri bunlar :)))) senin kızın olacak bak içime oyle bir hissiyat geldi... nerden geldi bilmiyorum. :)hahahaha oda dogru yahahahahaha
KÖTÜ BİLMİYORUM. KORKU VAR İÇİMDE... HANİ ANNENLERDEN GİZLİ SEVGİLİNLE BULUŞUR DA EVE GEÇ KALIR YADA YAKALANMA KORKUN OLUR YA, ÖYLE BİRŞEY İŞTE... ÇOK DUA EDİN BANA KIZLAR NE OLUR...
Kuşum benimde transfer sonrası allahın izni ile tuttuğunda, 10 gün ara ile neredeyse doğum yapacağız. eylül bebeleri bunlar :)))) senin kızın olacak bak içime oyle bir hissiyat geldi... nerden geldi bilmiyorum. :)
inşallah canım. rabbim bize yardım etsin... dualarında beni geçirmeyi unutma:)stres yokkkkkk sakin ol lütfen herşey güzel olacak canım benim
benimkide öyle kız severlerden:) kısmet sağlıklı sıhatli hayırlı evlat olsunlarda:)canımsın yaaaa inaşllah birlikte dogurucaz ard arda....bende hep erkek olacak diyorum ya içime öyle geliyo ama nasip kısmet bakalım kız olursa eşim delirir herhalde tam bir kız tutkunu
az mı bekledin bugünlerii keyfini cıkaar,bol bol aşer bakk koci kossun dursunvalla bende koşturmaca canım yılsonu geldi çattı işleri bitirmeye çalışıyorum...mercimek napsın teyzesi büyüyor kendi çapında...:) kız böyle yazınca da kendimi bir tuhaf hissediyorum...ben daha alışamadım bu hamileliğie ne zman göbüş büyücek o zaman anlıcccam herhalde
kız bi arkadaşım beni hamile görmüş gece rüyasında bana test yap diye aradı sabahsağol kuzummmmmmm darısı senin başına olsun inşallahhhhh böyle şok olkalakal pozitifi görünce
kız bi arkadaşım beni hamile görmüş gece rüyasında bana test yap diye aradı sabahAminn kusummm
Hareketler başlayınca anlıyor insanvalla bende koşturmaca canım yılsonu geldi çattı işleri bitirmeye çalışıyorum...mercimek napsın teyzesi büyüyor kendi çapında...:) kız böyle yazınca da kendimi bir tuhaf hissediyorum...ben daha alışamadım bu hamileliğie ne zman göbüş büyücek o zaman anlıcccam herhalde
az mı bekledin bugünlerii keyfini cıkaar,bol bol aşer bakk koci kossun dursun
4.01 bat.hic beklentim yok yavalla olur mu olur imkansız diye birşey yok ne zaman senin regl şimdi? yumurtlama geçmişti sanırım( reklam aralarından hatırlıyorum hahahahaha )
Hareketler başlayınca anlıyor insan
ayy kıyamam yaa napsın adamvalla insan başına gelince biraz alıklaşıyorinanmıyor....kız ne aşarmesi iştah bile gitti hali hazırdaki benim....hiç yemesem aramıcam...sadece sabahları midem bulanıyo yemeyince mecbur zorluyorum kendimi...daha aşerme kısmına gelinceye kadar....ohoooo kocii zaten benden beter oldu sorma akşam oturuyoruz durup durup ağlıyo sonra gülüyo....kafayı yedi pamuklar gibi bakıyo kılımı kıpırtatmıyorum akşamları
4.01 bat.hic beklentim yok ya
canımsınnolmasın da şok olll benim gönlümden öyle geçiyor....
ayy kıyamam yaa napsın adambasladı mı bulantılar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?