Gelsin Bebişler Dolsun Göbüşleeerr

tünaydın kusumm iyiyim koşturmaya devamm sen nasılsın mercimek nasıll

valla bende koşturmaca canım yılsonu geldi çattı işleri bitirmeye çalışıyorum...mercimek napsın teyzesi büyüyor kendi çapında...:) kız böyle yazınca da kendimi bir tuhaf hissediyorum...ben daha alışamadım bu hamileliğie ne zman göbüş büyücek o zaman anlıcccam herhalde

hahahaha oda dogru ya hahahahaha
Kuşum benimde transfer sonrası allahın izni ile tuttuğunda, 10 gün ara ile neredeyse doğum yapacağız. eylül bebeleri bunlar :)))) senin kızın olacak bak içime oyle bir hissiyat geldi... nerden geldi bilmiyorum. :)

KÖTÜ BİLMİYORUM. KORKU VAR İÇİMDE... HANİ ANNENLERDEN GİZLİ SEVGİLİNLE BULUŞUR DA EVE GEÇ KALIR YADA YAKALANMA KORKUN OLUR YA, ÖYLE BİRŞEY İŞTE... ÇOK DUA EDİN BANA KIZLAR NE OLUR...

stres yokkkkkk sakin ol lütfen herşey güzel olacak canım benim

Kuşum benimde transfer sonrası allahın izni ile tuttuğunda, 10 gün ara ile neredeyse doğum yapacağız. eylül bebeleri bunlar :)))) senin kızın olacak bak içime oyle bir hissiyat geldi... nerden geldi bilmiyorum. :)

canımsın yaaaa inaşllah birlikte dogurucaz ard arda....bende hep erkek olacak diyorum ya içime öyle geliyo ama nasip kısmet bakalım kız olursa eşim delirir herhalde tam bir kız tutkunu

canımsın yaaaa inaşllah birlikte dogurucaz ard arda....bende hep erkek olacak diyorum ya içime öyle geliyo ama nasip kısmet bakalım kız olursa eşim delirir herhalde tam bir kız tutkunu
benimkide öyle kız severlerden:) kısmet sağlıklı sıhatli hayırlı evlat olsunlarda:)

az mı bekledin bugünlerii keyfini cıkaar,bol bol aşer bakk koci kossun dursun

Hareketler başlayınca anlıyor insan

az mı bekledin bugünlerii keyfini cıkaar,bol bol aşer bakk koci kossun dursun

valla insan başına gelince biraz alıklaşıyor inanmıyor....kız ne aşarmesi iştah bile gitti hali hazırdaki benim....hiç yemesem aramıcam...sadece sabahları midem bulanıyo yemeyince mecbur zorluyorum kendimi...daha aşerme kısmına gelinceye kadar....ohoooo kocii zaten benden beter oldu sorma akşam oturuyoruz durup durup ağlıyo sonra gülüyo....kafayı yedi pamuklar gibi bakıyo kılımı kıpırtatmıyorum akşamları

ayy kıyamam yaa napsın adambasladı mı bulantılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…