Gelsin Bebişler Dolsun Göbüşleeerr

öyle olcak herhalde....tek belirti arada kasıklarıma ani sancı giriyo ben burdayım diyor. o kadar.
Doktor anlatmıştır dikkat etmen hareketleri söylemiştir. Ani hareketlerden kaçın. Yere Eğilme dizlerine çömel öyle al birşey düşerse yada yukarı çok uzanma gibi oturup kalkarken arada cız diye ağrı girebilir. Yada regl ağrısı gibi ağrıların olabilir panik yok

evet canım eğilirken dikkat ediyorum...yukarıya uzanmıyorum şimdilik riskli çünkü ağır kaldırmıyorum...yürürken genelde cız ediyor... çok şükür bir sıkıntı yok şimdilik 7. haftadan sonra belli olur artık herşey belirtiler o zaman başlıyor sanırım

KÖTÜ BİLMİYORUM. KORKU VAR İÇİMDE... HANİ ANNENLERDEN GİZLİ SEVGİLİNLE BULUŞUR DA EVE GEÇ KALIR YADA YAKALANMA KORKUN OLUR YA, ÖYLE BİRŞEY İŞTE... ÇOK DUA EDİN BANA KIZLAR NE OLUR...
canım benim yüreğini ferah tut ne olur .sen elinden geleni yaptın.gerisi takdir-i ilahi..rabbim güzel yazılar yazmış olsun inşallah dualarımız seninle,senin ilk deneme miydi

aksam koci diyoki kibarlığından gaz çıkar mıyorsun hep içinde patlıyorErkekler bu konuda fazla rahat olduklarındanHele evlendikten sonra hepten yanındaki karısı mı?Kogus arkadaşı mı belli değil??
hahahahah hiç söyleme aynen öyle valla benim de şöyle bi rahat rahat çıkardığım görülmemiştir 11yıllık flört +4yıllık evlilik hamilelikte ayvayı yedim
kendi ama maşallah dediğin gibi ooohhh

canım benim yüreğini ferah tut ne olur .sen elinden geleni yaptın.gerisi takdir-i ilahi..rabbim güzel yazılar yazmış olsun inşallah dualarımız seninle,senin ilk deneme miydi
canım sağol güzel duaların için. evet ilk tüp bebek denemem.. veee, daha demin hastaneden aradılar, yarın transfer yapılacakmış. 4. gün embriyosu transfer edilecekmiş. dua edin lütfen, inşallah bende azrass gibi güzel sonuçlar alırım. dualarınıza çok ihtiyacım var.

Kız bir horlama bir gaz çıkarma evlenecekler birdaha düşünsün valla

canım benim allah'ın izniyle inşallah güzel olacak sonuç hadi yarın büyük buluşma süslen git evlatlarını al hastaneden gel :)

canımm inşallah hayırlı haberlerle geelDualarım seninlee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…