rahatlatabiliyorsam ne mutlu bana hepimizden razı olsunnn.canım yaa nasıl güzel içimi rahatlatıyosun allah razı olsunn gerçektennn
bende şu var eşime sorsam elbise yakıştımı oda deseki önden pot duruyor. şayet ben onu beğendiysem alırım. istediği kadar pot desin yamuk desin dikiş hatası var desinn ...
kararsızlık zorr annemde kararsızdır bazen yanında gittiğimde der sıkıcam yine seni ama napim tek olmuyor bu işler diyee
inşallah canım benim inşallahhhhh .... iyi ki varsınız gerçekten hepiniz
sevdimmmm bu mottoyuu alcam bi dalrahatlatabiliyorsam ne mutlu bana hepimizden razı olsunnn.
ben kendimde en ufak bi korku yaşamadım ilişki sırasında yaşadıklarımı paylaşmıştım daha öncesinde.
öyleyken ben sakin kalabildiysem sen de olursunn. kadınız güçlüyüzzz. benim sloganım bu
ben kendime gelinlik almak için bile gezmedim.oh ne güzel valla ben begensemde biri banda kararsız bakınca hemen yaaa olmadımı der din kere döner bakar almam aklım onda kalır
sevdimmmm bu mottoyuu alcam bi dal
rahatım sakinimmmmm
ben kendime gelinlik almak için bile gezmedim.
gelinlik mağazasının önünden geçerken bu olsun dedim.
tabi gelinlik çoookkk pahalıydı (bir kez beğenirim oda en pahalısı olur)
eşimde arkadaşına ölçümü alıp aynısını diktirtti
ALTINIM ya ben yoğunluktan anca cvp yazabiliyorum senin buluşma işini kaçırdım
aklıma ne geldi bakayyy ben anlatmak bile istemiyorum eminönünü 5 kere dolaşmışımdır daha çok gelinlikçi var diye kaç gelinlik giydim çıkardım sayamam
eşimi gördüm geri döncektim falan yazmıtın bulamadımne buluşması kiminle buluşacaktım hasimatoyum yavrum ben unutum hemen
aklıma ne geldi bak
bide hamile kalıp doğum yaptığında bebeği ilk görür görmez yok ya o benim değildir benden daha güzel olur... ayy alıp bağrıma bassammı kii.... başka içeride varmı bidde ona baksaydımmmfilannn
baya kulakları çın çııınn çınladııı hepsininnnkız kopardın beni eşimgillere benzerse olabilir. eşimle buluşmamı diyosun galiba sen
al buu şuradkiyle değiştir o daha iyimişkız kopardın beni eşimgillere benzerse olabilir. eşimle buluşmamı diyosun galiba sen
sen beni takip ediyomusun kızz ig debende tuttum kadınız güçlüyüz instigramıma yazim heemen
eşimi gördüm geri döncektim falan yazmıtın bulamadım
ben kullanmıyorum canım olsaydı takip ederdim ama merak ettim herkez güzellik yazıncaaasen beni takip ediyomusun kızz ig de
al buu şuradkiyle değiştir o daha iyimiş
ben kullanmıyorum canım olsaydı takip ederdim ama merak ettim herkez güzellik yazıncaaa
yesss tabisi ediyoree ben kullanmıyorum aslında sadece açtımsen beni takip ediyomusun kızz ig de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?