Gelsin Bebişler Dolsun Göbüşleeerr

canım yaa nasıl güzel içimi rahatlatıyosun allah razı olsunn gerçektennn
rahatlatabiliyorsam ne mutlu bana hepimizden razı olsunnn.
ben kendimde en ufak bi korku yaşamadım ilişki sırasında yaşadıklarımı paylaşmıştım daha öncesinde.
öyleyken ben sakin kalabildiysem sen de olursunn. kadınız güçlüyüzzz. benim sloganım bu

oh ne güzel valla ben begensemde biri banda kararsız bakınca hemen yaaa olmadımı der din kere döner bakar almam aklım onda kalır

sevdimmmm bu mottoyuu alcam bi dal
rahatım sakinimmmmm

oh ne güzel valla ben begensemde biri banda kararsız bakınca hemen yaaa olmadımı der din kere döner bakar almam aklım onda kalır
ben kendime gelinlik almak için bile gezmedim.
gelinlik mağazasının önünden geçerken bu olsun dedim.
tabi gelinlik çoookkk pahalıydı (bir kez beğenirim oda en pahalısı olur)
eşimde arkadaşına ölçümü alıp aynısını diktirtti

ayyy ben anlatmak bile istemiyorum eminönünü 5 kere dolaşmışımdır daha çok gelinlikçi var diye kaç gelinlik giydim çıkardım sayamam

ayyy ben anlatmak bile istemiyorum eminönünü 5 kere dolaşmışımdır daha çok gelinlikçi var diye kaç gelinlik giydim çıkardım sayamam
aklıma ne geldi bak
bide hamile kalıp doğum yaptığında bebeği ilk görür görmez yok ya o benim değildir benden daha güzel olur... ayy alıp bağrıma bassammı kii.... başka içeride varmı bidde ona baksaydımmm filannn

kız kopardın beni eşimgillere benzerse olabilir . eşimle buluşmamı diyosun galiba sen

eşimi gördüm geri döncektim falan yazmıtın bulamadım

hee bak şimdi biz kızlarla nette bu evlilik siteleri falan varya ordaki bi çocuğu kafaya alır 3 kız arkadaş ona sarar dalga geçerdik. bide benim bi arkadaş hep ordan bulur gider buluşurdu ne kızardık kınardık kızı. neyse bıgun benımkıne sardık çocuk buluşmak istedi kızların yoğun ısrarına bana yakın olduğu için ben oki dedim sevgilimde yok çocuk bide polis falan forma delisiyim tamam dedim. tam buluşucaz dediğim yerde beyaz dar badi giymiş üstünde deri siyah kırocan bi ceket tüyler boyundan fışkırmış biri bekliyo allahım dedim ya ıyyy hemen döndüm geri tam oda nerde kaldım diye aramış tel elimde beni görüncede ki yakınız tabi yanımda bitti. ogun bugun kopamadım adamdan. ay çok uzun oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…