- 21 Ağustos 2015
- 32.101
- 97.413
- 598
- 38
günaydın canımmm ay gittişm de bisey kalmamış kız..hopeler filan zaten teshirde bile yok.O kıs sezonu tabaklardan aldım meleklilerden.Bide teshirde 2 tane kahve fincanı nı aldım kıza dedim taa ihsaniyeden geldim beni 2 tabakla yollama diyebebiiiş naptın gittin mi dün porland'ababyloading87
azranında gazı vardı cnm..TelaslanmaTeşekkürler cnm benim.. gazım var yaazrass .. tehlikeli birşey mi bu ?!?
onları ben de çok beğendimmm makarna tabağı için olanları sonra ne oldu da vazgeçtim hatırlamıyorumgünaydın canımmm ay gittişm de bisey kalmamış kız..hopeler filan zaten teshirde bile yok.O kıs sezonu tabaklardan aldım meleklilerden.Bide teshirde 2 tane kahve fincanı nı aldım kıza dedim taa ihsaniyeden geldim beni 2 tabakla yollama diye2 tane de salata kasesi alsım oval onları da makarna tabağı yapcam
iste en sevmediğim yanı bu elde yıkamakonları ben de çok beğendimmm makarna tabağı için olanları sonra ne oldu da vazgeçtim hatırlamıyorum
oh iyi yapmışsın güle güle kullan meleklilerden geçen sene aldım ben çok memnunum elde yıka ama .. bu sene de geyikli aldım işte.
iyi hadi elin boş dönmemişsin
Allah allah havalardan mı acabaKizlar merhaba bi sure ugramadm kafama takmamak icin.adetime daha 8 gun var ama adet oldum sabah inanamadm ztn doktora gttim baska bir kanamama mi diye cunku bu yasima kadar hic erken gelmedi bi gun bile.adet olmusum yumurta takibi yapalim dedi yarn hormon tahlili ve yumurta takibine baslamak icin tekrar gidicem ilk defa boyle bisi olcak klomen fln kullancakmsim bakalim ise yaricak mi.yilin sonunda da olmadi umutlar yeni yila kaldi...
ben kahvaltıda patatesiydi sucuğuydu omletiydi bittikten sonra böyle tabaklara peynir domates zeytin keyif yapıyorum son çayla onlarda kullanıyorum onlarıiste en sevmediğim yanı bu elde yıkamakHayır makine çoğu zamn bos calısıyr biliyor musun?İncikli cıncıklı tabak çanakları aldık hepsini elde yıkıyoruz
olabilir canım erken yumurtlamış olabilirsin ,sürekli olan bir şey değilse sıkıntı yoktur.bir şey olsa dr.söylerdi zaten..Kizlar merhaba bi sure ugramadm kafama takmamak icin.adetime daha 8 gun var ama adet oldum sabah inanamadm ztn doktora gttim baska bir kanamama mi diye cunku bu yasima kadar hic erken gelmedi bi gun bile.adet olmusum yumurta takibi yapalim dedi yarn hormon tahlili ve yumurta takibine baslamak icin tekrar gidicem ilk defa boyle bisi olcak klomen fln kullancakmsim bakalim ise yaricak mi.yilin sonunda da olmadi umutlar yeni yila kaldi...
Allah allah havalardan mı acabaKür mür yaptın mı cnm
olabilir canım erken yumurtlamış olabilirsin ,sürekli olan bir şey değilse sıkıntı yoktur.bir şey olsa dr.söylerdi zaten..
belki de rahim hazırlıyordur kendini son olacağın adettir erkenden gelmiştir
hayırlı adımlar olsun inşallah.
bat güncelleyelim mi ne zaman bat ?
normal ozaman ..havalar hepimizinkini etkiliyorHavalardanmis canim.doktor gelen hastalarn yarisi ya adet gecikti ya da erken adet oldum diye geliyor dedi.bu havalari baz almayin adet duzensizliginden saymayin dedi
Kür yapmadim hic bisi yapmadim bu ay
yemek takımlarımı bende atıyorum ya hic bisey olmadı sık kullanmadığımız için herhalde.Senin taktik bizde olmaz benim kociye ver tabağı degiştircem dersem arada nefes alması gerekir olmazben kahvaltıda patatesiydi sucuğuydu omletiydi bittikten sonra böyle tabaklara peynir domates zeytin keyif yapıyorum son çayla onlarda kullanıyorum onlarıkokulu yiyecekler değmediğinden yıkaması zor olmuyor
vlla sorma ama ben çoğu şeyi atıyorum ya yemek takımlarını fln bişey de olmadı neyse
ahahah benimki de somurtuyodu başta ama alıştıyemek takımlarımı bende atıyorum ya hic bisey olmadı sık kullanmadığımız için herhalde.Senin taktik bizde olmaz benim kociye ver tabağı degiştircem dersem arada nefes alması gerekir olmaz
yüreğini sıkma canım regl olabilmek büyük nimet .bir sürü faktör etkiliyor hava değişimi stres vs ... önemli bir şey olsa illa ki doktor farkederdi sıkma canını .son olsun inşallahEvet adetim biter bitmez ovulasyon baslamisti ztn o zaman doktorum bakmisti.insaallah oyledir canim ya ne diyim 26 ocak gorunuyor bat
yüreğini sıkma canım regl olabilmek büyük nimet .bir sürü faktör etkiliyor hava değişimi stres vs ... önemli bir şey olsa illa ki doktor farkederdi sıkma canını .son olsun inşallah
aminn canım inşallahhAynen cok sukur gecikmesinden iyidir bosa umutlanmadim.aminn canim hepimizin son olur insaallah dolsun su gobusler
Ay kuzum ya bana dün 4. Gün embriyosu 2 tane koydular. Sizin pozitif enerjinize ihtiyacım var.. rabbim sağlıkla sıhhatli tutmalarını büyülerini nasip etsin.. dün ilk gün biraz kaşık ağrım vardı.. bugün bir şey Yok.. sende de öyle miydi?!? Herşey için çok erken değil mi?!?
amin canım inşallah hepimizin son olsun bu ay sıkı takipteyim yum yumların . Hem ateş ölçme hem ovulasyon testiylepis geldi mi
son olsun inşallah canım sağlıkla hayırla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?