transfer sonrası 5.gün diye biliyorum ben canım ,yanlış mııazrass ?
Benim ki 4. Gün embriyosu konuldu dün..transferden sonra 5-6. gün canım...senin kaçıncı gün embriyosu 5. gün mü? ona göre değişiyor
Hııı ben bir günde tutunuyor sanıyordum :). Dut bakalım hayırlısı.. İstanbul'da elektrik Ypk bende uyuyorum hep. Rüya görüp rüya tabirlerine bakmaktan gına geldi.. içimde ya olmazsa korkusu var. Gelip gidiyor ister istemez.. bana yardım edinaynen canım 5 ve 6 cı gün artık tamamlanıyor....7. gün genelde hcg salgılamaya başlıyor. ( 5. gün emmbriyosunda)
Ay gelemedim canısınerdesiiinnbabyloading87
InsaAllah kuzum insaAllahgene verceksin güzel haberler canım benim.daha güzel haberler inşallahh
Ay amiiin insaAllah kuzum insaAllah hepimize nasip etsi N RabbimTşk ederim canım darısı senin başına olsun inşallahhh
iyi yapmışsın bayılıyorum bana dokunmayaan yılan yaşasın modunaAy gelemedim canısızaten sinir oldum asgari ücrete %8 zam gelmiş.Ayıp falan dedik müdür sizene siz asgari ücret mi alıyorsunuz dedi?Bnde dayanamadım siz benzini de 100 tl alıyorsunuz dimi müdür bey dedim Laklak yaparsanız asgari ücretiniz bile olmaz yakında dedi başka bi arkadaşta Allah büyük bi kapıyı kapar öteki açılır dedi Adam tık diyemedi
günaydın bebişşş naber ben yum yum gene 2gün öne geldi bu ay .dün yumurtladım hala ağrım var ama kesilmedigünaydın canlaar
aynenniyi yapmışsın bayılıyorum bana dokunmayaan yılan yaşasın moduna
Yaa değerlendir bari bacımmgünaydın bebişşş naber ben yum yum gene 2gün öne geldi bu ay .dün yumurtladım hala ağrım var ama kesilmedi
dün yaptım ödevimiYaa değerlendir bari bacımmYeni yıl,yeni umutlaar
kız çok fenaalr ya işlerine nasıl geliyorsa öyle davranıyolar kendileri kazanla götürüyo bize gelince çay kaşığıyla ucundan ucundanaynennAsgari ücrete nekadr zamn geliyorsa bizim maasllara o oranda zam geliyor.Salak sanıyo herhalde bizi
Amin canım aminnnnhiç belli olmaz kuşum ölü diri getirir derler, hayra yoralım babacığından haber gelmiş olsun inşallah onlar her şeyden haberdarlar..
Afferim kızımaadün yaptım ödevimi,akşam 7gibi başladı ağrı zaten bu ay akıntım da vardı . muhtemelen bu akşam üzerine kadar folluk görevime devam edeceğim sonra gene aynı cansu
rabbimin izniyle 2017hepimizin yılı olcakkkk inanıyorummm
günaydın cnm.Hayırlı cumalarGunaydinlarrr
Hayırlı cumalar
Aynennnkız çok fenaalr ya işlerine nasıl geliyorsa öyle davranıyolar kendileri kazanla götürüyo bize gelince çay kaşığıyla ucundan ucundan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?