Rabbim sağlıcakla tutunmalarini nasip etsin güven kuzucuklarinaAy kuzum ya bana dün 4. Gün embriyosu 2 tane koydular. Sizin pozitif enerjinize ihtiyacım var.. rabbim sağlıkla sıhhatli tutmalarını büyülerini nasip etsin.. dün ilk gün biraz kaşık ağrım vardı.. bugün bir şey Yok.. sende de öyle miydi?!? Herşey için çok erken değil mi?!?
Ay kuzum ya bana dün 4. Gün embriyosu 2 tane koydular. Sizin pozitif enerjinize ihtiyacım var.. rabbim sağlıkla sıhhatli tutmalarını büyülerini nasip etsin.. dün ilk gün biraz kaşık ağrım vardı.. bugün bir şey Yok.. sende de öyle miydi?!? Herşey için çok erken değil mi?!?
hadi inşallah hayırlısı olsun kuzumamin canım inşallah hepimizin son olsun bu ay sıkı takipteyim yum yumların . Hem ateş ölçme hem ovulasyon testiyle
hiç belli olmaz kuşum ölü diri getirir derler, hayra yoralım babacığından haber gelmiş olsun inşallah onlar her şeyden haberdarlar..Karlı bir Kırıkkale 'den herkese tünaydın
Bugün rüyamda kan testi yaptirmisim sonuç 14 bin küsürlü bir şeydi.
Hamileyim diye havalara uçuyorum rahmetlik babama söylüyorum...
Rüya işte...
yılbaşı menüsü bulmaya çalışıyorum
Sağol canım... inşallah dün banyo yapamadım birazdan yapıp dua okumaya başlayacağım..yoksa tilkiler rahat bırakmıyor. Sizde dua edin bana.. hamilelerin duası kabul olur derlerRabbim sağlıcakla tutunmalarini nasip etsin güven kuzucuklarinaduamiz seninle olsun.
yılbaşı menüsü bulmaya çalışıyorum
Belirti aramayacağıma söz vermiştim be kadar zor beklemek.. inşallah ikizlerimin ikisi de tutunur :) bazen ağrım oluyor ama gaz ağrısı mı kaşık mı anlamıyorum ki neyse...amin canım inaşllah güzel hbaerleri alacaksın....benimde kasık agrılarım oldu hatta transferden önce bile oldu dedim ben transfer olmadan adet olcam herhalde öyle agrıyodu....sonra transferden sonra devam etti ara ara hissettirdi su an sancım yok ama çok nadir oluyor yinede ( rahim genişliyormus ondan oluyormus) herşey için erken tabi canım ben hala birşey hissetmiyorum bak...belirti arama yani
Belirti aramayacağıma söz vermiştim be kadar zor beklemek.. inşallah ikizlerimin ikisi de tutunur :) bazen ağrım oluyor ama gaz ağrısı mı kaşık mı anlamıyorum ki neyse...
Dün transfer edildi bugün 2. Gün :) bugün yarın tutunacaklar inşallah :)))ikisi de oluyor canımtakılma sen onlara....inşallah ikisi de tutunur annelerine...kaçıncı gün bugün? 2 mi?
Dün transfer edildi bugün 2. Gün :) bugün yarın tutunacaklar inşallah :)))
canım benimm yerim sizi bennn..senin yaptıgın herşey güzel olur canımmmm
Anlamadım embriyo 5 günlükken mi tutunuyor ?!?5. gün tutunuyor canım benimiinşallahhhh tutunur kuzum dularımız seninle...
transfer sonrası 5.gün diye biliyorum ben canım ,yanlış mııAnlamadım embriyo 5 günlükken mi tutunuyor ?!?
Anlamadım embriyo 5 günlükken mi tutunuyor ?!?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?