hee bak şimdi biz kızlarla nette bu evlilik siteleri falan varya ordaki bi çocuğu kafaya alır 3 kız arkadaş ona sarar dalga geçerdik. bide benim bi arkadaş hep ordan bulur gider buluşurdu ne kızardık kınardık kızı. neyse bıgun benımkıne sardık çocuk buluşmak istedi kızların yoğun ısrarına bana yakın olduğu için ben oki dedim sevgilimde yok çocuk bide polis falan forma delisiyimtamam dedim. tam buluşucaz dediğim yerde beyaz dar badi giymiş üstünde deri siyah kırocan bi ceket tüyler boyundan fışkırmış biri bekliyo allahım dedim ya ıyyy hemen döndüm geri tam oda nerde kaldım diye aramış tel elimde beni görüncede ki yakınız tabi yanımda bitti. ogun bugun kopamadım adamdan. ay çok uzun oldu
ah canım benim teşekkür ederimben kullanmıyorum canım olsaydı takip ederdim ama merak ettim herkez güzellik yazıncaaa
iğneği vurulduğum yer acıyor gülemiyorumda Hey Allah'ım sanada zaten atraksiyonsuz bir evlilik olmazdııı hadi kapmışsın yine döşü kıllıyı
gülme kız başına gelir nede olsa genlerinde olacak iki taraflı kardeşinden eşindennnhahahaha ayyyyy kurban olurum ya kardeşim ilk doğduğunda annem demiş bumu eminmisinz maymun gibi kulaklarına kadar heryeri kıllı bende dermi derim
iğneği vurulduğum yer acıyor gülemiyorumda Hey Allah'ım sanada zaten atraksiyonsuz bir evlilik olmazdııı hadi kapmışsın yine döşü kıllıyı
ayyy adama işkende yapıyorsunnn eee nerde kaldı erkeklik yaptırıyosaaaayy kızlar çok güldük bugun ya ay nasıl gıcık olurum kıllılardan kardeşim çok kıllıdır oh evlendi kurtuldum dedim eşim kıllı ve oda hep senın gibi der kaptın benım gibi döşü kıllıyı kılsıza erkekmı denir der. ama ben ağda yapıyorum ona 2 ayda bi hahahahaha
doğrudur canım bir yerde ikinci evliliğim demiştin Rabbim daimi kılsın mutlu etsinnn eşinlebenım komik olduğu kadar çok acılı hikayelerimde var kısmet olur birgün bi araya gelirsek anlatırım
ayyy adama işkende yapıyorsunnn eee nerde kaldı erkeklik yaptırıyosaaa
baksanaah canım benim teşekkür ederim
doğrudur canım bir yerde ikinci evliliğim demiştin Rabbim daimi kılsın mutlu etsinnn eşinlebebişte versinn en kılsızındannn
ammmaan ne dert ediyon olursa canı sağolsunnn br kutu ağdaya bakarr evlendimi geline bayrağı teslim edersinamiiiiinnnnnnnnn ay hiç bir duaya bukadar gönülden amin dememiştim bana bunlarla gelinerkek olursa çok kılsızda olmasın tabi kız gibi ama aman babası ve dayısına çekmesin büyük dayısına çeksin oda kızıl yeşil gözlü yakışıklı az tüylü
ammmaan ne dert ediyon olursa canı sağolsunnn br kutu ağdaya bakarr evlendimi geline bayrağı teslim edersin
ama bak şimdi senide beğendim iki dakika şuraya resmin koy görelim sonra kaldır hemen omasmıı
beni görmeden nasıl beğendinn
kuzu sen bende instagram da eklimisinbende tuttum kadınız güçlüyüz instigramıma yazim heemen
utanırım böyle olursaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?