- 13 Aralık 2015
- 2.813
- 2.414
- 63
- 35
Sağlık ocağında yaptirabiliyormuyuz hormon tahlillerini pazartesi dersim var ancak 3 buçuktan sonra gidebilirim hastaneyeYok yok sen git 3. Gün pazartesi sabahtan hemen soyle hormon tahlili yaptırmak istiyorum 3. Günüm diye giriş yaparlar. Yada aile hekimine gidip de yaptırabilirsin onlar da 11 e kadar Alir genelde aklında bulunsun.
Evet sağlık ocağı da yapıyorSağlık ocağında yaptirabiliyormuyuz hormon tahlillerini pazartesi dersim var ancak 3 buçuktan sonra gidebilirim hastaneye
Sağlık ocağında verirsin tabii sıkıntı değil ama en geç 11 e kadar oluyor onlarda diye biliyorum ben.Sağlık ocağında yaptirabiliyormuyuz hormon tahlillerini pazartesi dersim var ancak 3 buçuktan sonra gidebilirim hastaneye
Amin canım inşallah.. dualarım o yönde... bugün nedense daha çok inanıyorum tutunmaya başladığında, inşallah ayın 09 unda rabbim sevindirici haberimizi almayı nasip eder..Az kaldı az mutlu haber vermeyi nasip etsin Rabbimicini ferah tut.
Ahh aminn canimm Allahh yardimcimiz olsun. Bebişlerimiz gelsinnHanımlar merhaba bende bu ay 2. Bebek çalışmalarına başlıyorum SAT tarihim 29 aralık .Allahım isteyen bekleyen herkese nasip etsin yeni yılda inşallah
Yasım 34 an itibariyle SAT tarihim 29 aralık benide eklermisinizBebek isteyen illaki isteyen hep isteyen herkeeesss hadi burda toplanalım,ve bu uzun maceraya beraber devam edelim.bu ay olmadı mı öbür ay olmadı mı daha öbür ayy......olana kadar birlikteyiz kızlar o bebiş bu göbüşe gelene kadar.Aşağıdaki listeye bilgilerinizi iletin ve bu yolculuğa sizde dahil olun.herkese bol şans
[td][tr][tr][tr][tr][td]
İSİM YAŞ SAT BAT KAÇINCI DENEME ŞEHİR @Queenfyz(feyza) 28 @Bmt2008 (büş) 28 Salliala 24 HAAAAAAA Mİİİİİİİİİİİİ LEEEEEEEE @azrass 33 HAAAAAAA Mİİİİİİİİİİİİ LEEEEEEEE @oslem_dr 31 cansu1109 28 16aralık 13ocak 19.ay Bursa @laves35 28 28aralık 26ocak 19.ay İzmir @hasbeee 28 @ebrulic_9 21 HAAAAAAA Mİİİİİİİİİİİİ LEEEEEEEE @Cennet MeleGim (ebru) 24 @Doganelo 30 @hijabiqueen 24 25aralık 25ocak 30.ay ankara @The_new 28 @hiranur3419 20 24aralık 18ocak 28.ay istanbul @sonysony1718 23 HAAAAAAA Mİİİİİİİİİ LEEEEEEEE @ebrar09 26 17aralık 13ocak 27.ay aydın @ALTINIM 30 @tbynpnr 29 HAAAAAAA Mİİİİİİİİİİİİ LEEEEEEEE @country 26 HAAAAAAA Mİİİİİİİİİİİİ LEEEEEEEE @Sihirlidegnek 25 babyloading87 29 7aralık 4ocak 20.ay bursa R ruyam28 29 25aralık 25ocak 23.ay manisa @aylinr 29 mola kocaeli @gelecekelbetgelecek 28 23kasım mola 11.ay istanbul ayperri 24 7aralık 1ocak 19.ay izmir @gul_cann 25 HAAAAAAA Mİİİİİİİİİİİİ LEEEEEE ismetbeyinbiricikhanimi 26 11ekim 15kasım 4.ay manisa @busraturkmen 20 HAAAAAAA Mİİİİİİİİİİİİ LEEEEEE F Fatimasevket 27 29kasım 2ocak 7.ay mardin O ozge87 29 9aralık tedavi 17.ay istanbul @kitapkurduyum_ 27 19aralık 21ocak 3.ay kırıkkale @Bigaripyolcu 26 29aralık 26ocak 6.ay edirne @darkgirl1906 28 28aralık 23ocak 31.ay şırnak @Asksevgihuzur 22 28aralık 25ocak 25.ay ankara @Mavi elma 24 8 aralık 8 ocak 1.ay istanbul @luthien58 26 27kasım 4ocak 6.ay antalya
[/td] [td]
[/td] [td]
[/tr][/td] [td]
[/td][/tr][/tr][/tr][/tr][/td]
BAT GÜNÜ GELEN ARKADAŞIMIIZIN LİSTEYE GERİBİLDİRİM YAPMASI RİCA OLUNUR.AKSİ HALDE LİSTEDEN SİLİNMESİ ESASTIR.(çok tehditkar gördüm kendimi[/td][/tr][/tr][/tr][/tr][/td]
Aminnn inşallahAhh aminn canimm Allahh yardimcimiz olsun. Bebişlerimiz gelsinn
Beklenen SAT 25 ocak tokat'ta yaşıyorum. İlk ayım olacakYasım 34 an itibariyle SAT tarihim 29 aralık benide eklermisiniz
tabii fakat listedeki bilgileri eksiksiz yazmanız gerekiyor ki ekleyebileyimYasım 34 an itibariyle SAT tarihim 29 aralık benide eklermisiniz
inşallah canım benim inşallah olumlu düşüncez her şey güzel olacak allah'ın izniyleAaaaa hiç öyle düşünmemiştim hadi inşallah yaa 2016 şubat bebeğim gitti inşallah 2017 şubat da kardeşi gelir hayirlisiylaa
bu msjı şimdi gördüm ekliyorum listeye,bat günün geldiğinde geri bildirim yapmanı rica ediyorum listenin devamlılığı için.Beklenen SAT 25 ocak tokat'ta yaşıyorum. İlk ayım olacak
günaydın canım benim regl erken geldikuzuuu aklım sende ne yaptın yaptın mı bakimmbabyloading87
Aminnn canımmmgünaydın kızlar iyi yıllar iyi haftalar rabbim milletce hepimize akıl fikir ve insan gibi yaşamayı nasip etsin inşallahh...
aaaaaaaaaaaa ciddi misinnn pek erken gelmiş kız soğuğa dayanmıyo bizim yumurtalar desenegünaydın canım benim regl erken geldibat 29.01
napim ya testi yaptım negatif zaten dün öğleden sonra geldi
sen nasılsınNasıl geçti yılbası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?