- 21 Ağustos 2015
- 32.098
- 97.402
- 598
- 38
hahaha aynı şekil bana da o kadar yoktu ki 1.çizgi bile gözükmedi
bizim durum daha vahim kocam evde kutlayınca 22.00 da uyuyo beni 24.00 de kalkdır diyoooo tamam süper olmuş vallaaynen illa ki aranıyo bi de o kdr çok oturamayız zaten gece 1bucukda fln mortingen
Maydonoz yemeyin şakın... hamile annelere yasak olan en baştaki şeylerden biri... Ve bence yeni tutunan bir Bebek var.. testi tekrarlayin derimEki Görüntüle 1932252 kızlar bi bakın Allah aşkına kafayı yicem şimdi tarlusal biteli bugün 7.günüm sabah test yaptım cizgi çıkmadı sonra maydanoz suyu içtim 3 saat sonra baktım böyle kafayı yicem ağrım var karnım ağrıyor hı akıl verin var mı varsa maydanoz zarar verir mi Allahım kan tahlili de yaptiramiyorum
Canim Bugun iyiyim.. Ara Ara kasik Sancım oluyor. Bende hayra yoruyorum... uyuyorum kalkıyorum evdeyim genelde.. pazartesi iş başı yapacağım artıkCanımmm tünaydınnnNasılsın bugun
haha ben de içiyorum 2aydır düzenli şekildeBu arada son folik asitimi içtim bugün@cansu1109 kutu bitti marttan beri anca Zaten çocuktan cok cildi güzellestriyormus ondan ictim
hahahaah valla olacağına bak bu sene benimki de öyle yapabilir çek bi jartiyer açılsın gözübizim durum daha vahim kocam evde kutlayınca 22.00 da uyuyo beni 24.00 de kalkdır diyoNolcaksa kalkınca
Almama gerek yok herhalde yenisinihaha ben de içiyorum 2aydır düzenli şekildevitamin takviyesi oluyor bari bahaneyle yarasın bebiş
hadi bakalım sıkı sıkı tutunsun anasına bebisCanim Bugun iyiyim.. Ara Ara kasik Sancım oluyor. Bende hayra yoruyorum... uyuyorum kalkıyorum evdeyim genelde.. pazartesi iş başı yapacağım artık
al al sen boşver folbiol zaten 5lira bişey spor olsun zararı yokAlmama gerek yok herhalde yenisiniAynn vitamin oluyor
ben 40 tlye aldım kız benimki folioal al sen boşver folbiol zaten 5lira bişey spor olsun zararı yok
hahah neden 3-5sene diyorsun yaa 3-5aydır oben 40 tlye aldım kız benimki folioFolibol alayım bende bari belki 3-5 sene daha kullancam Ucuzunu alayım
Maydanozun nanenin filan zarar vermesi için bi kilo filan tüketmek gerekiyor derler. Sen testin idrar damlattigimiz yerine bi kaç damla su damlat bakalım gidecek mı çizgi ?Eki Görüntüle 1932252 kızlar bi bakın Allah aşkına kafayı yicem şimdi tarlusal biteli bugün 7.günüm sabah test yaptım cizgi çıkmadı sonra maydanoz suyu içtim 3 saat sonra baktım böyle kafayı yicem ağrım var karnım ağrıyor hı akıl verin var mı varsa maydanoz zarar verir mi Allahım kan tahlili de yaptiramiyorum
İnşallah canım tek duamız :) içimi ferah tutmaya çalışıyorum ama insan ister istemez olumsuz da düşünüyor.. çünkü korkuyorhadi bakalım sıkı sıkı tutunsun anasına bebis
Kan testi 1.20 çıktıMaydanozun nanenin filan zarar vermesi için bi kilo filan tüketmek gerekiyor derler. Sen testin idrar damlattigimiz yerine bi kaç damla su damlat bakalım gidecek mı çizgi ?
Hayırlısı olsun cnm.. üzülme ne olurKan testi 1.20 çıktı
Hiç sıkma canını kırmızılar gelsin 3. Gün git hormon testi ver sonra ne var ne yok bi baktırKan testi 1.20 çıktı
Geldi sonunda çok şükür 82 gün nasıl bir işkenceydi Rabbim bu kadar bekletmesin. Kuzum şimdi baktım en erken randevu ayın 6 sına oda benm 7.günüm oluyorHiç sıkma canını kırmızılar gelsin 3. Gün git hormon testi ver sonra ne var ne yok bi baktırRabbim çaresiz dert vermesin olmayacak şey değil ki senin için daha önce oldu inşaallah vakti saati gelince tekrar olacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?