Gelsin Bebişler Dolsun Göbüşleeerr

Cansummmmmm geldi geldi sonunda saat 6 da geldi 82.günün sonunda çok şükür geldi :)
Sat 31 aralık
Bat telefon a göre 45 günden hesaplarsak 13 şubat oluyor
ohhh gözümüz aydın kuzummmm inan çok sevindimmmmm...
hadi inşallah bu ay son olsunnnn sevgililer gününde minnak haberini al inşallah

günaydın kızlaar 12ye kdr buralardayım.
yeni yıl hepimize önce sağlık,sonra huzur..sağlıklı hayırlı evlat..hayırlı eş,iş,ev,arkadaş,para hepsinin hayırlısını versin hepinizi seviyorummm

Günaydın kuzularımmm..Bir yılı beraber bitiriyoruz..Neler yasadık..Bebisler,aşılamalar,hsgler,transfer beklemeler..Surda birbirimize moral olduk..En yakınlarımıza anlatamadıklarımızı anlattık..Tek değilmişim dedik rahatladık..Yeni yıl bütün dileklerimizi evimize versin..O bebişler artık bu göbüşlere gelsinSizi cokk seviyorum.Hepinize iyi yıllar

Geldi sonunda çok şükür 82 gün nasıl bir işkenceydi Rabbim bu kadar bekletmesin. Kuzum şimdi baktım en erken randevu ayın 6 sına oda benm 7.günüm oluyor
Yok yok sen git 3. Gün pazartesi sabahtan hemen soyle hormon tahlili yaptırmak istiyorum 3. Günüm diye giriş yaparlar. Yada aile hekimine gidip de yaptırabilirsin onlar da 11 e kadar Alir genelde aklında bulunsun.

Az çalışıp çok eglenin bugün bir dahaki yılbaşında kucağınızda kuzucuklar olsun inşaallah

canooooomm kuzummm güzel bebişimmm aminnn inşallah rabbim hepimizin gönlündekini hayırlı kılsın nasip etsin inşallah..yeni yıl inşallah bbizim yılımız olsunnnn .
iyi ki varsınnnnnnn biz de seni çook seviyoruz

korkma korkma hayırlısı ne ise o olsun de
Öyle diyorum canım. Desteklerin için çok teşekkürler canım.. kimse YÖK etrafımda konuşacak .. desteğe ihitiyacom var.. inşallah rabbim sağlıkla sıhhatle tutunmalarını nasip eder... büyük bir hevesle bekliyorum..

Az kaldı az mutlu haber vermeyi nasip etsin Rabbimicini ferah tut.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…