Gelsin Bebişler Dolsun Göbüşleeerr

Ya kendim mi yaptım bilemedim.Gaz sancım vardı ya dün iyice coştu öğlen karnım oldu davul.Nane cayı yaptım yarım saat sonra söküldümBizimde iyi annemlerdeydik biara kayınvalideme geçtik sonra eve geldik dışarı çıkmadık benim sancıdan ötürü Ben dün sabah gördüm haberleri..Allah sonumuzu hayır etsin..Herseyimizi burnumızdan getiriyorlar..İnsanlar iki nefes alacak,kafa dağıtacak o bile haram..

hay allah ya o kadar oldu mu gaz ya iyice dengemiz şaştı ya..
nane sökmüş olabilir belki dediğin gibi.
çoook soğuktu hava bi ara doncam zannettim -15di dağ.
hiç sorma ya iyice yaşamayı haram kılıyor adiler evden dışarı burnunu cıkarmaya gelmicek artık

Yediğim bisey yaptı dicem farklı bisey de yemedim bu haftaİste sebep olck ya
Aynen koci dedi dün kalk bi çıkalım yok dedim cıkmıcam.İnsan avm de bile tedirgin geziyor artık..Biran önce eve atmaya bakıyoruz kendimizi

belki ayaklarını üşüttüysen o da gaz yapıyor kuzum :/
aynen valla ya artık gereksiz kalabalıklara girilecek gibi değil nasıl çocuk yetiştireceğiz bu ülkede allah yardımcımız olsun

belki ayaklarını üşüttüysen o da gaz yapıyor kuzum :/
aynen valla ya artık gereksiz kalabalıklara girilecek gibi değil nasıl çocuk yetiştireceğiz bu ülkede allah yardımcımız olsun
ewt bu ay cok soğuktuu ondandırHic sorma bazen diyorum zorlamasam mı Allah vermiyorsa vardır bi hayır

Günaydın kızlar. Kötü başlayan yıla rağmen inşaallah bundan sonrası iyi geçer. cansu1109 canım sabah kahverengi olarak geldi ama daha tam sokulemedim 2aydir şaşırdı kist etkiliyor galiba. Sokulunce bildirim yaparım. Nasılsınız nasıl geçti?

hosgeldin battas kız benimde 3 gün erken geldi..Havalardan herhalde

tamam kuşum benim.
inşallah gelmez :)
hamdolsun kuzum iyiydi sen nasılsın nasıl geçti

Kızlar bende hiç bir belirti Yok.. tutmadı herhalde bebişler
hooopp olumsuz düşünceleri at bakim kafandan derhal.kendi kendine belirti aramayı da bırak konuş bebişlerinle onları ne kdr beklediğinden bahset..bol bol da dua et..elinden geleni yaptın sen gerisi takdir-i ilahi..rabbim en hayırlısını verecek şüphesiz.
test günün ne zaman ?

İnşallah 9 unda

Düşünmeye çalışıyorum ama ne biliyim.. pozitif düşünmek ne kadar zormuş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…