Gelsin Bebişler Dolsun Göbüşleeerr

@ayperri babyloading87 babyloading87 sızın yıne arkadaslar oyle dıyormus.benım annem basımın etını yıyo moralım bozuluyo soran olunca dıyo haydaaa sana noluyo kı ben stres yapmıyorum da hem daha 7 ay olmus annem kısır gıbı davranıyo.o yuzden bızı bızden baska anlayan olmaz kızlar he he deyıp gecmek lazm
yok artıkk annen de yani destek olacağı yerdeo_OAy napalım olmazsa olmaz yani dünyanın sonu mu:KK14:

:KK61::KK61: bizi bizden başka anlayan yok malesef :KK43:
ben ufaktan bazı arkadaşlarıma söylemeye başladım.Tüplerden biri tıkalıymış diye..Ama herkes jinekolog masallahh.Zaten tüplerden biriyle hamile kalınıyo iste sen takma kafana.Yumurtladığım taraftan tıkalıyım sperm ulaşmadan nasıl olcak Meryem ana mıyım ben yani tövbe tövbeo_O:mad:

ben ufaktan bazı arkadaşlarıma söylemeye başladım.Tüplerden biri tıkalıymış diye..Ama herkes jinekolog masallahh.Zaten tüplerden biriyle hamile kalınıyo iste sen takma kafana.Yumurtladığım taraftan tıkalıyım sperm ulaşmadan nasıl olcak Meryem ana mıyım ben yani tövbe tövbeo_O:mad:
Oyyyyyy kuzum senın bu sozlerıne bayılıyorm ya acayıp seslı guldum.aynen rabbım ol deyınce oluyo ama sartlar olusmadıktan sonrada bu koru korune yola cıkmak oluyo.herseyın bı cozumu var bı gun bızımde olacak ıns ınanıyorm ben

Oyyyyyy kuzum senın bu sozlerıne bayılıyorm ya acayıp seslı guldum.aynen rabbım ol deyınce oluyo ama sartlar olusmadıktan sonrada bu koru korune yola cıkmak oluyo.herseyın bı cozumu var bı gun bızımde olacak ıns ınanıyorm ben
:KK70:insanı zorla konuşturuyorlar ya:KK3:
İnsallah ben artık bseylerin sebep olacağına ve öyle hamile kalacağıma inanıyorum.Asılama olur,tüp bebek olur.Anne olacağımı hissediyorum ama doğal yoldan umudum kalmadı pek.Tabi hiç belli olmaz ama sebebimi bekliyorm ben artık:KK51:

Hışşt. Deme öyle şeyler bakarsın öbür taraftan yumurtlarsin nasip olur ;) peki klomen filan kullanan birden fazla yumurtlama olsa diğer taraftan yumurtlama şansı artmaz mı ki doktor hiç bundan bahsetti mı ?

:KK70:insanı zorla konuşturuyorlar ya:KK3:
İnsallah ben artık bseylerin sebep olacağına ve öyle hamile kalacağıma inanıyorum.Asılama olur,tüp bebek olur.Anne olacağımı hissediyorum ama doğal yoldan umudum kalmadı pek.Tabi hiç belli olmaz ama sebebimi bekliyorm ben artık:KK51:
Ins canm ıns azrayı gonderdk sıra bızlerde ıns rabbım hayırlısıyla melegımızı gonderır.elbet tadarız o duyguyu rabbım o zaman kadar sabır versn bızlere ve cevremızkılerıde uzerımızden alsn ıns destek yoksa kostek olmasınlar hıc degılse

Hışşt. Deme öyle şeyler bakarsın öbür taraftan yumurtlarsin nasip olur :KK66: peki klomen filan kullanan birden fazla yumurtlama olsa diğer taraftan yumurtlama şansı artmaz mı ki doktor hiç bundan bahsetti mı ?
anacım ben nerde ağır dr var buluyorum.Hic bi aspirin vereyim diyen olmadı 2 senedir.O na sinir oluyorum ya en cok:sinirli::kızgın:

Ins canm ıns azrayı gonderdk sıra bızlerde ıns rabbım hayırlısıyla melegımızı gonderır.elbet tadarız o duyguyu rabbım o zaman kadar sabır versn bızlere ve cevremızkılerıde uzerımızden alsn ıns destek yoksa kostek olmasınlar hıc degılse
Aminnn inşallah canım :dua:

Aspirini kimyasal gebelik yaşayanlara veriyorlar genelde :KK66: bana da vermedi doktor ben kendim aldım kullandım.
Kız ben onu bilmiyordum ciddi mi?Ben hic bisey vermedi diye dedim öyle:KK48:klomeni de kendin alıp kullanamıyorsun:KK51:Kist yapıyomus dozunu ayarlamayınca:ruh:

yok ben küre bile karsıyım uzun zamandır.Bi bal tarçın yaptık aylardır cekiyorz ceremesinio_O
Aynen ihtiyaca göre yapılmalı kendi kendine yumurtlama olurken girişmemek lazım kür işine. Doktor vermedi ise vardır bir bildiği. laves35 laves35 E vermişti klomen catlatma iğnesi doktor bi ara onun durumu da senin gibi. Sıkıntı çekmişti baya ağrı sızı olmuştu.

Aynen ihtiyaca göre yapılmalı kendi kendine yumurtlama olurken girişmemek lazım kür işine. Doktor vermedi ise vardır bir bildiği. laves35 laves35 E vermişti klomen catlatma iğnesi doktor bi ara onun durumu da senin gibi. Sıkıntı çekmişti baya ağrı sızı olmuştu.
bende yumurta büyüyor ama çatlamıyor mu acaba dr çatlıyor diyor ama o_OAy ne bilim vardır bi zamanı herhalde:KK51:

kız biz kendi derdimize düştük seni unuttuk napıosun:silah:Bitti mi hazırlıkların:KK46:
Hazırlıklar tamam diyebilirim bi iki ufak şey var hiç sıkıntı değil onlar da kolay. Bebeği büyütme çalışmalar kilo aldı mı en büyük merak konusu şuanda. Kendimizi kurtardık artık 9. Aya girdik çok şükür :anne: perşembe randevu var bugün eşim tatil nedeniyle evdeydi bi denedik şansımızı ama doktor ameliyata girecekmis yine kendim gideceğim perşembe günü..

azrass azrass canımmmmm çoookkk sevindimmmmmmmmmm ayyyyyyyyy çok güzel bir haber bu yaaaaaaaaa:KK200::anneadayı::anne::nazar::nazar: valla kendimin olmuş gibi sevindim ayyyyyyyyyyy duramıyorum şuann çığlık atasım varrrrr:KK68: sağlıkla kucağına alırsın inşallahhhhhhh

Back
X