Popüler Konu 2026 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    8
Ben de ataşehir için fiyat aldım. Gebelik takibi değil de sadece doğum paketi istedim çünkü doktorum orada çalışmıyor ayrı kliniği olan bir dr. Ama doğum paketini doğumdan önce alamıyormuşuz. Siz takipli paketi almışsınız sanırım, sadece doğum için bilgi verdiler mi size?
Evet evet icinde hem takip hem dogum var. Sadece dogum için neredeyse dogum paketiyle ayni ucreti soylemislerdi. Bizim takip icinde doktora ihtiyacimiz oldugu icin dogum paketi adi altinda aldik. Pakete dahil bulunan ama yaptirdigim islemleri de dustuler fiyatan fiyatida sabitlediler o acidan bizim icin iyi oldu. Ama bildigim kadariyla her hastanesinin kendi icinde cozumleri fiyatlandirmalari var.

8. Haftama giricem. Bulantılarım bazı günler çok şiddetli oluyor bazı günler sıfıra yakın. Sizin de böyle dalgalanmalar olmuş muydu ?
yoğunlaştığı ve azaldığı günler oluyor her gün aynı olmuyor bence kimsenin. ama mesela benim sıfıra yakın hiç olmuyor ama olanlar da çoktur bence. herkesin kendine özel aslında.

Evet evet icinde hem takip hem dogum var. Sadece dogum için neredeyse dogum paketiyle ayni ucreti soylemislerdi. Bizim takip icinde doktora ihtiyacimiz oldugu icin dogum paketi adi altinda aldik. Pakete dahil bulunan ama yaptirdigim islemleri de dustuler fiyatan fiyatida sabitlediler o acidan bizim icin iyi oldu. Ama bildigim kadariyla her hastanesinin kendi icinde cozumleri fiyatlandirmalari var.
O zaman gidip yüzyüze konuşup anlaşmak en iyisi. Ben telefonla fiyat aldım, pek verimli olmadı görüşmemiz🤷🏼‍♀️

Lierac herkes çok beğenmiş ama ben abartıldığını düşündüm aldım yoğun bir yapısı yok vucut üzerinde çok uzun kalır gibi durmuyor çok sıvı geldi bana. Shea butter aldım çok yoğun güzel ve nemli tutuyor bilginiz olsun🌸
bir araştırayım onuda tavsiye için teşekkür ederim. shea butter ı hangi markadan aldınız acaba

Benimde işim güzel ama mecbur zirvede bırakacağım. Bir daha bulabileceğim bir iş değil…
Ama bakacak kimse yok, o yüzden kendim bakacağım
Eşimin işi garantide olmadığı için en fazla 2 yıl ücretsizi zorlayabilirim ben de işte. Ben bıraksam onu ya çıkarırlarsa nasil geciniriz diye düşünüyorum. Birimizin saglamda olması gerek.. Artık düşünmemiz gereken Bi evladımız olacak inşallah 🤲 Bir de bebekler nasibiyle gelirmiş inşallah güzel kapılar açılır hepimiz için onlarin gelişiyle 🤗

yoğunlaştığı ve azaldığı günler oluyor her gün aynı olmuyor bence kimsenin. ama mesela benim sıfıra yakın hiç olmuyor ama olanlar da çoktur bence. herkesin kendine özel aslında.

Evet benimde bikac gün yoktu bulantım ama sonra tekrar geri geldi genelde öğlen başlıyor akşamları yoğun oluyor.
Teşekkür ederim 😊 benim de bazen çok rahatsız ediyor. Ondan bir önceki gün yine çok hafifti. Hatta dedim neden böyle oldu. Dün baya kötü geçti. Kahvaltı akşam yemeği yiyemedim. Gece hafifledi. Bugün de sabah bir oldu ama geçti. Hafif hafif var ama rahatsız etmiyor. O yüzden sizlere de sorayım dedim 😀 dalgalanmaların olacağını tahmin ediyorum ama işte insan yine de bir kere daha duymak istiyor 😅

Evet özellikle kızım olursa daha çok çekiniyorum bilmiyorum ama, güvendiğim birini bulacağım kendi evimde bakacak. Allah hepimize yardım etsin 🌸
Kızı erkeği kalmadı bu devirde. Kılı kırk yarmak gerekiyor. Kamera vs her türlü önlem elimizden ne gelirse. Sağlıkla doğsunlar da yaparız Allah in izniyle🤗

Eşimin işi garantide olmadığı için en fazla 2 yıl ücretsizi zorlayabilirim ben de işte. Ben bıraksam onu ya çıkarırlarsa nasil geciniriz diye düşünüyorum. Birimizin saglamda olması gerek.. Artık düşünmemiz gereken Bi evladımız olacak inşallah 🤲 Bir de bebekler nasibiyle gelirmiş inşallah güzel kapılar açılır hepimiz için onlarin gelişiyle 🤗
2 sene iyi süre inşallah izin alırsın.
memurluk değerli gerçekten bu dönemde

İlk bebeğimi 34 yaşında doğurdum ben de. 2li test ve 4lü testi kesinlikle yaptırmam gerektiğini söyledi doktorum.
4lü testle beraber sonuçlara güven oranı yüzde 80lere çıkar demişti. 2li testte 60-65te kalıyormuş.
Fetal dna için isterseniz yaptırın diyordu ama yaptırmadım. Çünkü çok olumsuz yorum gördüm. Bilemiyorum. Şimdi nasip olursa 36 yaşımda doğum yapmış olacağım. Fetal dna düşünmüyorum. Doktorunuz neyi uygun görürse onu yapın bence de. İkisinde de kan vermiştim. Temiz çıkmıştı sonuçlar.
Zaten 2 li yaptırıp şüpheye düşersek fetal yaptırma yönüne kaymaya başladım gibi. Bilmiyorum sağlıklı düşünemiyorum ki ya uykum oluyor ya bulantim ya işte oluyorum 😂 şu kafayı ne zaman toplarız acaba tahminen😂 şaka bir yana benim gibi fazla detaycı Bi insan için karar verme aşamaları hep zor geçiyor 😅

2 sene iyi süre inşallah izin alırsın.
memurluk değerli gerçekten bu dönemde
İnşallah 🤲 benim de nobetli olduğu için 2 yılın sonunda gece çocuğumdan ayrı kalması var. İşte memurluk ama insanların aklına hep masa başı çalışıyor rahattir diye gelir malum 😅 Rabbim hepimize kolaylık versin. Durup durup dua ediyorum artık elden gelen birsey yok😊 o zamanki şartlara bakacağız

Teşekkür ederim 😊 benim de bazen çok rahatsız ediyor. Ondan bir önceki gün yine çok hafifti. Hatta dedim neden böyle oldu. Dün baya kötü geçti. Kahvaltı akşam yemeği yiyemedim. Gece hafifledi. Bugün de sabah bir oldu ama geçti. Hafif hafif var ama rahatsız etmiyor. O yüzden sizlere de sorayım dedim 😀 dalgalanmaların olacağını tahmin ediyorum ama işte insan yine de bir kere daha duymak istiyor 😅
Aynen kesinlikle bir daha duymak istiyoruz 😆

Back
X