Popüler Konu 2026 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    8
evet her zaman aynı yoğunlukta olmuyor. Ben de yemekten sonra şişlik ve hazımsızlık oluyor ya kızlar sizde var mı özellikle akşam.
Benim sistem.durdu. şükür bulantı kusma yok.bu haftalarda daha iyiyim ama sindirim sistemim resmen çalışmıyor.biraz yemek yiyorum davul gibi sisiyorum. Burnum da tıkalı haftalardır nefes de alamıyorum.

Benim sistem.durdu. şükür bulantı kusma yok.bu haftalarda daha iyiyim ama sindirim sistemim resmen çalışmıyor.biraz yemek yiyorum davul gibi sisiyorum. Burnum da tıkalı haftalardır nefes de alamıyorum.
Karnım davul gibi inmiyor da kaldım böyle. Yürüyüşe sıcaktan pek çıkmıyorum ondan mı oldu dicem ama akşam bir anda oldu.

Hayırlı olsun🌸🌸 göbeğiniz çıkmaya başladı mı? Merak ediyorum aranızda da göbeği hafif çıkanlar oldu mu? Bende 11+4 teyim şu birkaç gündür hafif bir şişkinlik var gibi karnımda, acaba göbeğim gelmeye başlıyor mu diye düşündüm
Bendede sanki öyle gibi emin olamadım sabahları ac karnına bakıyorum hafif var gibi öğlenleri daha çok tabi ama o şişkinlik sanırım. Ben zaten hep zayıfdım sabahlarıda karnım hep düz olurdu ama hafif cıkıntı var gibi bilemedim 🤷🏽‍♀️ yarın 11.0 olcaz hayırlısıyla

ben fena nezle oldum burnum tıkanıyo akıyo boğazım kötü bu durumu yaşayan doktoru bişey öneren ya da sizin bi öneriniz var mı
Bende bu hafta kaptım şifayı, dün doktorum nane limon içebilirsin dedi ama ilaç ve serum önermiyor kendiliğinden geçmesi de çok zor, uzun zaman alıyor malesef 😢

Kızlar ikili tarama testi için istanbul Avrupa yakasında uygun fiyatlı yapan var mı şu testi fiyatlar çok uçuk 6-7 bşn çekiyorlar çok fazla geliyor devlet ve araştırma hastaneleri de hep dolu kafayı yicem bulamadım

Medical Park Florya’ya gidiyorum
2’li test için 3 bin lira dediler.
Size çok yüksek fiyat vermişler

Bende bu hafta kaptım şifayı, dün doktorum nane limon içebilirsin dedi ama ilaç ve serum önermiyor kendiliğinden geçmesi de çok zor, uzun zaman alıyor malesef 😢
geçmiş olsun evet hiç ilaç önerlmiyo bende meyve falan yedim ama iyice nezle oldum akşam. şu sıcaklarda nane limon hiç içilmez ama belki yarın bir denerim

benim arkadaşım mustelanın çatlak önleyici kremini kullanmış hiç çatlamadım dedi ben de onu alacağım

Ben de kullanıp çok memnun kalmıştım ama kendi sitesinde bile stokta yoktu en son baktığımda. Siz bulabildiniz mi?

Şimdi mustela başka bir losyon çıkarmış çatlak için.

Ben de onu bulamayınca badger çatlak yağı aldım. O da çok övülen bir yağ.

Ama mustela yağına bayılmıştım gerçekten.
Bebeğime de onun vücut yağını almıştım. Evde çatlak yağım yoktu göğüslerim çok kaşınınca kızımın yağını sürdüm, anında kesti kaşıntımı.

Merhabalar yarın kontrolüm var 5 hafta üstüne gidicem ve yine stres oldum 🙈
Bu süre de 3 kilo falan verdim iştah hiç yok ara ara bulantı oldu ama çook etkilemedi sadece her şeyden tiksinti geldi. Yemek yapmak eziyet oldu karpuzla beslendim resmen
Göbek olarak ilkinden kalan Bi göbeğim vardı ben zaten oldum olası öyle düz karınlı biri olamadım ve ilk hamileliğimde karnım çook az büyüdü hatta hep doktora sorardım 🙈 galiba iç karnım geniş 9 aylık Bi halim var en fazla 7 aylık denir o yüzden de çoook rahat uykularım olmuştu nerdeyse doğurana kadar yüz üstüne yakın pozisyon yatmıştım 2.de daha çabuk büyür diyolar ama bakalım nasıl olucak

Hayır
Ben henüz 9+4 haftadayım
Çok erken
Doktora da 10+2 de gidecektim ama randevum ertelendi 11+2 de gideceğim
O zaman da öğreneceğimi sanmıyorum
En kesin sonuç 16.haftada oluyor
Sizinle ayniymisiz 9+4 deyim bende benim de geç döllenme dedi doktor sizde geç döllenme flan yazınca cinsiyet merak ettim

Back
X