- 3 Kasım 2022
- 98
- 34
- 18
- Konu Sahibi Disipline Girmis BirKadin
- #3.681
Rica ederimbir araştırayım onuda tavsiye için teşekkür ederim. shea butter ı hangi markadan aldınız acaba

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Rica ederimbir araştırayım onuda tavsiye için teşekkür ederim. shea butter ı hangi markadan aldınız acaba
evet her zaman aynı yoğunlukta olmuyor. Ben de yemekten sonra şişlik ve hazımsızlık oluyor ya kızlar sizde var mı özellikle akşam.8. Haftama giricem. Bulantılarım bazı günler çok şiddetli oluyor bazı günler sıfıra yakın. Sizin de böyle dalgalanmalar olmuş muydu ?
Benim sistem.durdu. şükür bulantı kusma yok.bu haftalarda daha iyiyim ama sindirim sistemim resmen çalışmıyor.biraz yemek yiyorum davul gibi sisiyorum. Burnum da tıkalı haftalardır nefes de alamıyorum.evet her zaman aynı yoğunlukta olmuyor. Ben de yemekten sonra şişlik ve hazımsızlık oluyor ya kızlar sizde var mı özellikle akşam.
Karnım davul gibi inmiyor da kaldım böyle. Yürüyüşe sıcaktan pek çıkmıyorum ondan mı oldu dicem ama akşam bir anda oldu.Benim sistem.durdu. şükür bulantı kusma yok.bu haftalarda daha iyiyim ama sindirim sistemim resmen çalışmıyor.biraz yemek yiyorum davul gibi sisiyorum. Burnum da tıkalı haftalardır nefes de alamıyorum.
Bendede sanki öyle gibi emin olamadım sabahları ac karnına bakıyorum hafif var gibi öğlenleri daha çok tabi ama o şişkinlik sanırım. Ben zaten hep zayıfdım sabahlarıda karnım hep düz olurdu ama hafif cıkıntı var gibi bilemedimHayırlı olsungöbeğiniz çıkmaya başladı mı? Merak ediyorum aranızda da göbeği hafif çıkanlar oldu mu? Bende 11+4 teyim şu birkaç gündür hafif bir şişkinlik var gibi karnımda, acaba göbeğim gelmeye başlıyor mu diye düşündüm
Bende bu hafta kaptım şifayı, dün doktorum nane limon içebilirsin dedi ama ilaç ve serum önermiyor kendiliğinden geçmesi de çok zor, uzun zaman alıyor malesefben fena nezle oldum burnum tıkanıyo akıyo boğazım kötü bu durumu yaşayan doktoru bişey öneren ya da sizin bi öneriniz var mı
Yürüyüş biraz iyi geliyor ama benim bu şikayetlerim tüm öğünlerde var maalesef. Sıcaklardan mahvolduk zatenKarnım davul gibi inmiyor da kaldım böyle. Yürüyüşe sıcaktan pek çıkmıyorum ondan mı oldu dicem ama akşam bir anda oldu.
Merhaba ogrendinizmi cinsiyeti
Kızlar ikili tarama testi için istanbul Avrupa yakasında uygun fiyatlı yapan var mı şu testi fiyatlar çok uçuk 6-7 bşn çekiyorlar çok fazla geliyor devlet ve araştırma hastaneleri de hep dolu kafayı yicem bulamadım
geçmiş olsun evet hiç ilaç önerlmiyo bende meyve falan yedim ama iyice nezle oldum akşam. şu sıcaklarda nane limon hiç içilmez ama belki yarın bir denerimBende bu hafta kaptım şifayı, dün doktorum nane limon içebilirsin dedi ama ilaç ve serum önermiyor kendiliğinden geçmesi de çok zor, uzun zaman alıyor malesef![]()
benim arkadaşım mustelanın çatlak önleyici kremini kullanmış hiç çatlamadım dedi ben de onu alacağım
Oranın takipli hastası mısınız ona göre fiyatı daha uyguna veriyorlar eğer ilk defa gidiyorsam ücreti yüksek söylüyorlar maalesefMedical Park Florya’ya gidiyorum
2’li test için 3 bin lira dediler.
Size çok yüksek fiyat vermişler
Sizinle ayniymisiz 9+4 deyim bende benim de geç döllenme dedi doktor sizde geç döllenme flan yazınca cinsiyet merak ettimHayır
Ben henüz 9+4 haftadayım
Çok erken
Doktora da 10+2 de gidecektim ama randevum ertelendi 11+2 de gideceğim
O zaman da öğreneceğimi sanmıyorum
En kesin sonuç 16.haftada oluyor
Totem yapmıştır belkiBiri daha cinsiyet öğrenmiş, kız olarak işaretlenmişKim öğrendi ki acep
Sizde mi kızçe istiyorsunuzTotem yapmıştır belkiBen de yapacam