- 21 Ağustos 2015
- 32.043
- 97.295
- 598
- 38
pfff geldi mi pisssMalesef kirmizilar geldi yebi bat 22 subat .s
Cok uzuldum ya rabbım ıns yerını hemen doldurur hem de dogal yolla olur ıns da uzuntusu sevınce donusurgünaydın canlar dün akşam konuştum haberler iyi değil maalesef
doktordan geldikten snra kanaması başlamış .. akşam da keseyi düşürmüş kanamayla
şimdi sanırım değerin sıfırlanması gerekiyor .
en azından operasyona gerek kalmadı elle tutulan bu var..
rabbim inşallah en tez zamanda sağlıklı bebişle doldursun yerini ...
Off offfgünaydın canlar dün akşam konuştum haberler iyi değil maalesef
doktordan geldikten snra kanaması başlamış .. akşam da keseyi düşürmüş kanamayla
şimdi sanırım değerin sıfırlanması gerekiyor .
en azından operasyona gerek kalmadı elle tutulan bu var..
rabbim inşallah en tez zamanda sağlıklı bebişle doldursun yerini ...
aminnn canım aminn inşallah .sorma benim de dünden beri tadım yokCok uzuldum ya rabbım ıns yerını hemen doldurur hem de dogal yolla olur ıns da uzuntusu sevınce donusur
aynen öyle canım ben de öyle düşünüyorum..iyi ki inancımız var yoksa çoktan yerle bir olmuştuk...Rabbimin dediği oluyor yapcak bir şey yok ..tez zamanda gelir inşallah güzel günler hepimiz içinOff offfAllah büyük demekten ,Allha sığınmaktan başka çaresimiz yok maalesef Hazır evdeyken dinlensin biraz..Bizimde kısmetimiz kararlanmıştır be Cansum..İllaki gülecek bizim de yüüzümüz
Gecen asansördeyiz koci aynada beyazlarını görms ne kadar coğalmıs bunlar ya boyasak mı napsak dedi.Benim aklıma hemen çocuk geldi dedim ben 30 o 32 oldu daha çocuk yok.Herseyde o aklıma çocuk geliyor artık.Gecende akrabalardan biri kız yap artık o doğdu ettı 2.yi de 35 de yaparsın napcan dediaynen öyle canım ben de öyle düşünüyorum..iyi ki inancımız var yoksa çoktan yerle bir olmuştuk...Rabbimin dediği oluyor yapcak bir şey yok ..tez zamanda gelir inşallah güzel günler hepimiz için
onu biz de çok düşünüyoruz geçen dedik ki torunumuzun evlendiğini göremicez bu gidişle diyeGecen asansördeyiz koci aynada beyazlarını görms ne kadar coğalmıs bunlar ya boyasak mı napsak dedi.Benim aklıma hemen çocuk geldi dedim ben 30 o 32 oldu daha çocuk yok.Herseyde o aklıma çocuk geliyor artık.Gecende akrabalardan biri kız yap artık o doğdu ettı 2.yi de 35 de yaparsın napcan dediSıcak cay vardı elimde bi an düşündüm yüzüne fırlatsam mı acaba diye
işte artık düsünüyorz demek mi lazım ne yapmak lazım bilemiyorm.Hafta sonu kocinin yiğeninin doğumgünü var.Hic istemiyorm gitmek kuzenler filan hep çocuklu.Göze batıyoruz.Annesi yapın artık diyor filanonu biz de çok düşünüyoruz geçen dedik ki torunumuzun evlendiğini göremicez bu gidişle diye
yaşlar geçiyor gerçekten de..ama nasipten öte yol yok canım.rabbim ne yazdıysa onu yaşıyoruz.sonuçta biz de bilemezdik ki böyle olacağını..
sırf bu laflardan yıldığım için çok topluluk içine girmiyorum artık.gına geldi herkesin çocuk lafından.
bir de şey düşünür oldum artık millet düşünmüyoruz 'u da yutmuuyordur 4bucuk senedir evliler e yaşları genç değil,neden düşünmesinler ki diye düşnür herkes,ben olsam ben de inanmam.ama kimseye de böyle sormadım sormam da
inan halden anlamayan insana o da yaramıyor.düşünüyoruz dediğinde de olsun sein de olur üzülme oluyor ama o cocuk konusu hep açık onlar için sinir oluyorumişte artık düsünüyorz demek mi lazım ne yapmak lazım bilemiyorm.Hafta sonu kocinin yiğeninin doğumgünü var.Hic istemiyorm gitmek kuzenler filan hep çocuklu.Göze batıyoruz.Annesi yapın artık diyor filan
ahh ahh artık iyide söyleseler biz alınıyoruyzinan halden anlamayan insana o da yaramıyor.düşünüyoruz dediğinde de olsun sein de olur üzülme oluyor ama o cocuk konusu hep açık onlar için sinir oluyorum
ama sen düşünmüyoruz fln deme artık nasip kısmet allah ne zaman verirse de..
hiç söyleme hele öyle topluluklarda direk göze batıyor insan ben de kötü oluyorum.
geçen gün görümcemle konuşurken birinden bahsediyor onların da olmuyodu çocuğu demez mi !kötü niyetinden demediğini çok iyi biliyorum,ağzından kaçırdı farketmedi ama laf yerine gitti bir kere ...
ayyyy inşallahhh inşallah inşalllahhhh rabbimmmm
doğru diyosun canım aynen öyle bizde de sinirler laçka oldu artıkahh ahh artık iyide söyleseler biz alınıyoruyz
bu ajandadan mutlaka edinin valla pozitif enerji veriyor insanaayyyy inşallahhh inşallah inşalllahhhh rabbimmmm
ne diye geçiyordu canım bakayım ben deeebu ajandadan mutlaka edinin valla pozitif enerji veriyor insana
bi kutu mutluluk ajandası.İçinde mottolar var.Cok tatlıbiseyne diye geçiyordu canım bakayım ben deee
timam bkayımmmbi kutu mutluluk ajandası.İçinde mottolar var.Cok tatlıbisey
ewt sipariş verdim ajandayı alırkentimam bkayımmm
sahi çikolata kutusunu alacak mısınnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?