- 26 Mayıs 2016
- 2.375
- 3.432
- 133
- 36
Hayırlı ugurlu olsn canm bebısın ıns darısı bıze olsnKontrol için geldim bebeğin büyümesi durmuş doguralim dedi bi açıklık baktı 3 cm var dedi normal deneyelim diyerek yataşımı yaptı. Saat 12 de odaya çıktım 3 gibi şiddetlenmeye başladı 4 E beş kala doğumhane ye girdim 4. 40 da dikisler de bitmiş bir şekilde dışarı çıktık bebeğimle. 2800 oldu 49 cm biraz emzirdim inlemesi vardı kontrol için düzene girene kadar kuveze aldılar. İnşaallah bir sıkıntı olmaz düzene girer nefes alış verişi. Sadece doğum anına yakın son bir saat çok zorlandım. Doktor ve ebe sağolsun çok yardımcı oldular. 5 dikis var ıkınamadım çünkü güzel. Bizden haberler bu kadar 37+6 da geldi minnak kızım duramadi
Çocuk öyle bacım.Biz alışkınız evde 2 kişi,yiğenim bi geliyor ben 2 gün pert.Cokk yorucu hakkatenKızlar dun aksam esımın arkadasıyla esı geldı ve 1.5 yasında oglu vardı.aman allahım ne kadar yaramaz bı cocuk yetısemedık arkasından o kadar kısı. annesıde calısıyo ve cok bıtkındı ev ıs cocuk cok yorucu dedı.uc saat kaldılar ama ınanın bıttım sureklı cocuk pesınde kostuk aman dusmesın aman kablolar kopmasın dıye.hıc oturmaz mı bı cocuk yaaaaa.rabbım sabır versn ailesıne.aksam ılk defa uzulmedm cocugum yok dıye yemınle.
nasılsn canımmGünaydın canm
nasılsn canımmGünaydın canm
ahahahaKızlar dun aksam esımın arkadasıyla esı geldı ve 1.5 yasında oglu vardı.aman allahım ne kadar yaramaz bı cocuk yetısemedık arkasından o kadar kısı. annesıde calısıyo ve cok bıtkındı ev ıs cocuk cok yorucu dedı.uc saat kaldılar ama ınanın bıttım sureklı cocuk pesınde kostuk aman dusmesın aman kablolar kopmasın dıye.hıc oturmaz mı bı cocuk yaaaaa.rabbım sabır versn ailesıne.aksam ılk defa uzulmedm cocugum yok dıye yemınle.
nasıl oldun kuşummm iyisin dimigünaydın canlarr
Şükür canım dünden beri maşallah ağrı yok basta.sen napıosun.ay ben gece bi rüyalar bi rüyalarnasıl oldun kuşummm iyisin dimi
Yok canm yok yasla alakası.sımdıkı cocuklar cok hıperaktıf ondan kaynaklanıyo.cocuklar eve tıkılıyo enerjılerını harcayamıyolar ve sonuc pert bı aıle.ahahaha
valla canım cocuk yorucu aynen bi de yaşlar da ilerledikçe insanda enerji kalmıyor e işte yorul evde yorul bi de üstüne çocuğun enerjisine yetiş.ah ahhh genç anne olmak gibisi yok aslında ama işte
Evet cok ama cok yorucuÇocuk öyle bacım.Biz alışkınız evde 2 kişi,yiğenim bi geliyor ben 2 gün pert.Cokk yorucu hakkaten
aman aman çok şükür maşallah cnmŞükür canım dünden beri maşallah ağrı yok basta.sen napıosun.ay ben gece bi rüyalar bi rüyalar
öyle mi dersinYok canm yok yasla alakası.sımdıkı cocuklar cok hıperaktıf ondan kaynaklanıyo.cocuklar eve tıkılıyo enerjılerını harcayamıyolar ve sonuc pert bı aıle.
ne gördün kız sakıncalıaman aman çok şükür maşallah cnm
hahaha sen mi ben miiiii benim rüyalar güzeldi ama az sakıncalıydı
hahahane gördün kız sakıncalı
töbe est hahahahh suan koptumhahaha
ya gece yatarken dizim ağrıyordu (hoş hala da ağrıyo)
rüyamda doktora gitmişim ama nasıl bi doktor aman allahımmmmm diyorumm
ay adama bi salça oluyorum sormadizime iğne yapıyo böyle bi mayışıklık geliyo üstüme yanıma oturuyo sedyeye omzumu koyuyorum başına ben diyorum burda uyumak istiyorum saçımı fln okşuyo derken alarm
zamanında sansür kondu yayına yani
Günaydın canımgünaydın
Salliala güle güle büyüt kızını. Hayırlı olsun, ömrü uzun olsun inş.
cansu1109 geçen bende sansürsüz vardı, hemde kendimi de değil bir başkasını öyle görüyordum, seyrederken seyrederken sabah yataktan nasıl fırladığımı bilemedim. hayrolsun :)
babyloading87 bu ayda akışına sal gitsin bakalım. Bahsettiğin doktora bide sen görünsen.
ahahahahaha anlatmadım zaten adama sabah sbah harp cıkmasın evde diyetöbe est hahahahh suan koptumKocan dürtmüştür o alarmı bacım
haha seninki de ayrı bi olaymıış lavesimgünaydın
Salliala güle güle büyüt kızını. Hayırlı olsun, ömrü uzun olsun inş.
cansu1109 geçen bende sansürsüz vardı, hemde kendimi de değil bir başkasını öyle görüyordum, seyrederken seyrederken sabah yataktan nasıl fırladığımı bilemedim. hayrolsun :)
babyloading87 bu ayda akışına sal gitsin bakalım. Bahsettiğin doktora bide sen görünsen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?