Gelsin Bebişler Dolsun Göbüşleeerr

Hayırlı ugurlu olsn canm bebısın ıns darısı bıze olsn

Kızlar dun aksam esımın arkadasıyla esı geldı ve 1.5 yasında oglu vardı.aman allahım ne kadar yaramaz bı cocuk yetısemedık arkasından o kadar kısı. annesıde calısıyo ve cok bıtkındı ev ıs cocuk cok yorucu dedı.uc saat kaldılar ama ınanın bıttım sureklı cocuk pesınde kostuk aman dusmesın aman kablolar kopmasın dıye.hıc oturmaz mı bı cocuk yaaaaa.rabbım sabır versn ailesıne.aksam ılk defa uzulmedm cocugum yok dıye yemınle.

Çocuk öyle bacım.Biz alışkınız evde 2 kişi,yiğenim bi geliyor ben 2 gün pert.Cokk yorucu hakkaten

ahahaha
valla canım cocuk yorucu aynen bi de yaşlar da ilerledikçe insanda enerji kalmıyor e işte yorul evde yorul bi de üstüne çocuğun enerjisine yetiş.ah ahhh genç anne olmak gibisi yok aslında ama işte

ahahaha
valla canım cocuk yorucu aynen bi de yaşlar da ilerledikçe insanda enerji kalmıyor e işte yorul evde yorul bi de üstüne çocuğun enerjisine yetiş.ah ahhh genç anne olmak gibisi yok aslında ama işte
Yok canm yok yasla alakası.sımdıkı cocuklar cok hıperaktıf ondan kaynaklanıyo.cocuklar eve tıkılıyo enerjılerını harcayamıyolar ve sonuc pert bı aıle.

Yok canm yok yasla alakası.sımdıkı cocuklar cok hıperaktıf ondan kaynaklanıyo.cocuklar eve tıkılıyo enerjılerını harcayamıyolar ve sonuc pert bı aıle.
öyle mi dersin
önceden avmlerde cocuklarını top havuzuna bırakan anne babalara cocukları buraya salıyolar rahat etmek için derdim
şimdi hak veriyorum çocuk orda iyice yorulsun da akşam eve gidince kösülüp uyusun insancıklar bi kahve içsinler diye minik bi rüşvet o

ne gördün kız sakıncalı
hahaha
ya gece yatarken dizim ağrıyordu (hoş hala da ağrıyo)
rüyamda doktora gitmişim ama nasıl bi doktor aman allahımmmmm diyorumm
ay adama bi salça oluyorum sorma dizime iğne yapıyo böyle bi mayışıklık geliyo üstüme yanıma oturuyo sedyeye omzumu koyuyorum başına ben diyorum burda uyumak istiyorum saçımı fln okşuyo derken alarm
zamanında sansür kondu yayına yani

töbe est hahahahh suan koptumKocan dürtmüştür o alarmı bacım

günaydın
Salliala güle güle büyüt kızını. Hayırlı olsun, ömrü uzun olsun inş.
cansu1109 geçen bende sansürsüz vardı, hemde kendimi de değil bir başkasını öyle görüyordum, seyrederken seyrederken sabah yataktan nasıl fırladığımı bilemedim. hayrolsun :)
babyloading87 bu ayda akışına sal gitsin bakalım. Bahsettiğin doktora bide sen görünsen.

Günaydın canımBen artık bi dra görünsen sağlık ocağına bile olur,totoyu kaldırayım yeter ki

haha seninki de ayrı bi olaymıış lavesim tövbeler tövbesi ne yapalım rüyalara da karışamıyoruz ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…