Gelsin Bebişler Dolsun Göbüşleeerr

Ay öylesine bende cok kızıyorm ama yazık günah o çocuklara.Tmm Allah veriyor ne güzel ama Allah akıl fikir de vermiş onu da kullan arada.Korun yani.El kadar bebeler ziyan oluyor arada
Korunsanda oluyo bılıyo musun teyzemın gelını ıkı cocuga da korundugu halde hamıle kaldı o da agladı hep.bı komsumuz sıpraıl oldugu halde hamıle kaldı ıkı sefer o yuzden nasıp te olunca bısey fayda etmıyo

aynen kuzum nasip sadece yumyumda ihtimaller yüksek diye işte. benim geçen ay yumyumlar büyütüldü çatlatıldı ona göre ilişki oldu doktor yüksek ihtimal dedi ne oldu zamanını bekliyor.

aynen kuzum nasip sadece yumyumda ihtimaller yüksek diye işte. benim geçen ay yumyumlar büyütüldü çatlatıldı ona göre ilişki oldu doktor yüksek ihtimal dedi ne oldu zamanını bekliyor.
aynen öyle canım nasip kısmet sen hsg çektirmiş miydin ? sıkıntı yoktu dimi

Ay aglıcam simdiiiiKız biz 2 senedir korunm uyoz,millet korunurken kalıyoAcaba biseyleri yanlış mı yapıoz tövbe töbve

Ay aglıcam simdiiiiKız biz 2 senedir korunm uyoz,millet korunurken kalıyoAcaba biseyleri yanlış mı yapıoz tövbe töbve
galiba öğrenmek lazım onlardan vakti gelmiş işte. bi tanıdığımda spral vardı yerinden oynamış adetleride gecikirmiş hep 2 ay adet olmayınca anlamış hamile olduğunu

parol bana hic fayda etmıyo ya karanfil koydum bakalım geçmezse iccem hapı
dur bakalım eğer 20likse ağrı devamlıda olmayabilir. geçer inş.. benim 18 yaşından bu yana her yıl alttaki 20likler damağımı yarıp meydana çıkıyor. bikaç gün ağrıs sızı yaptıktan sonra damak kapanır içinde kalır... yılın yarısı 32 diğer yarısı 30 dişle geziyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…