dün azıcık senle arabeske bağladık onun etkisi yoktur değil mi, hey Allahım yaa, tamam bi daha öyle konuşmak yok...işten çıkarken davul zurnayla uğurlucam seniiyiyim çok şükür kuşum bşımda bişey çıkmadı allahtan dizde de kırık fln yok doku ezilmesi olmuş iğne yaptı soğuk kompres uyguladık morardı zaten gece muhtemelen kalıcı bir şey yok.
işteyim cnm çok canım sıkıldı evde olsam sarcam kafam dağılsn diye geldim .öyle canım bi anlık her şeyallah beterinden saklasın olacağı varmış
şu lekelenme bir hafta bi5gün önce gelip ardından hemen kaybolsaydı yaa23nde bekliyordum ama gelck galiba
sağol kuşum benimm biraz diz ağrım var buna şükür iyiyim. benim de aklıma o geldi ya bebek olsaydı arabada diyeA geçmiş olsun yavrummmm iyi misin simdiBunla cok geçmiş olsun.Sana bisey olmasın.Bana da fomara da duran trafikde vurdular arkadan geçenlerde.Nasıl becerdin diyorum.Telfona bakıyormuş.Yediriirim sana o telefonu dedim sinirle.Ya çocuk olsaydı arabada dedim.Sirket aracı birde Cok geçmiş olsun kuzum
ah canım benimm yok yok olur mu öyledün azıcık senle arabeske bağladık onun etkisi yoktur değil mi, hey Allahım yaa, tamam bi daha öyle konuşmak yok...işten çıkarken davul zurnayla uğurlucam seni
hay allahh yaaa edeyimmm yaniii böyle işeee23nde bekliyordum ama gelck galiba
puffff gelmeseler şaşarım yaaaaGünaydın kuzum valla sabah iyidim ama az önce lekelenmem basladıSanırım geliyor Sen nasılsın
buna şükür canım. olayların pskolojisi kötü oluyor ya çok takmamaya çalış canım çok geçmiş olsun tekrardansağol canım benim amin inşallah. biraz dizim ağrıyor basınca onun harici iyiyim çok şükür sinir sistemi hariç tabii .
çok sağol canım benimbuna şükür canım. olayların pskolojisi kötü oluyor ya çok takmamaya çalış canım çok geçmiş olsun tekrardan
Cok sukur oyle bırsey olmadı.doktor kesen guzel haftasıyla uyumlu ve guzel yere yerlesmıs demıstı sagsaglım devam eder ınsİçini ferah tut.Olsaydı olurdu Allah korusun kanaman filan.Dikkat et kendne artık
Oyyyy kuzum gecmıs olsn rabbım korumus aman dıkkat et.cana gelmesınde mal nasılsa elde edılır tek sen ıyı olgünaydın kızlar ay dün kabus gibiydi işten eve dönerken kaza yaptım
ara sokaktan adam görmemiş beni onca kornama rağmen ben de duramadım çarpıştık dha doğrusu aldı sürükledi benikafamı çarptım direksiyona kemere rağmen dizimde ezik var .
araba da kötü durumda
karşı taraf hatasını kabul etti allahtan tutanakta da belirtti kazaya sebebiyet verdim diye. ama sonrasında karakolda ifadeydi tekrar hastanede kan verdim alkol için koca akşam uğraştık ufacık bi dikkatsizlik yüzünden
modum düşük anlayacağınız
sağol cnm çok teşekkür ederim öyle öyle can sağlığı olsun trafik sigortaları kaskolar bunlar için var sağlık olsun yeterOyyyy kuzum gecmıs olsn rabbım korumus aman dıkkat et.cana gelmesınde mal nasılsa elde edılır tek sen ıyı ol
Ahhh ne güzell olurrrşu lekelenme bir hafta bi5gün önce gelip ardından hemen kaybolsaydı yaa
İnsallahh cnmmmCok sukur oyle bırsey olmadı.doktor kesen guzel haftasıyla uyumlu ve guzel yere yerlesmıs demıstı sagsaglım devam eder ıns
pozitif testlerin fotosunun atıldığı bi topik var oraya bakıyorum arada. uzaktan bakınca baya kolay geliyor 2. çizginin çıkıyor olması. aa bakim evet 2. var... aaa bakim silikte olsa var gibisinden... sen bu ay sakin bekledin, burdan öyle yansıdı bize. elinden geleni de yaptın. inş. yanılıyorsundur.Ahhh ne güzell olurrr
Yok bacım zaten umutlanmadık buay..Ben bikac aydır saldım cayıra zaten..Sanırım aylar geçtikçe gerçeklerle yüzleştim.İlk 1 yıl olmuyorsa dra gidin diyolar ya benim 2 yıl olmuş artıkpozitif testlerin fotosunun atıldığı bi topik var oraya bakıyorum arada. uzaktan bakınca baya kolay geliyor 2. çizginin çıkıyor olması. aa bakim evet 2. var... aaa bakim silikte olsa var gibisinden... sen bu ay sakin bekledin, burdan öyle yansıdı bize. elinden geleni de yaptın. inş. yanılıyorsundur.ama sen ümitlenme , bu benim sana olan duam sadece
olması gerektiği gibi yapıyorsun bence.Yok bacım zaten umutlanmadık buay..Ben bikac aydır saldım cayıra zaten..Sanırım aylar geçtikçe gerçeklerle yüzleştim.İlk 1 yıl olmuyorsa dra gidin diyolar ya benim 2 yıl olmuş artık
canım sendeki problem neydi ? hangi doktora gittin?olması gerektiği gibi yapıyorsun bence.
bu ay farklı bir doktora göründüm bende bir anlık kalkışmayla.
oda bu ayda deneyin olmazsa aşılama dedi.
sorma sinirlerde yıprandı artık, çalışma günleri bile aşırı stres oluyorum.Bizim psikolojiden erkeklerde ne kadar anlayabilirlerse hesabı, yoğun stres altında çalıştık şükür.
bizim zannedersem hep açık olan taraftan yumurtlamamız lazımki. bu ay olmadı, diğer ay olur diyebilelim.
nasip kısmet diye diye bu aya kadar geldik.
sol tarafta hafif tıkanıklık var. onu haricinde şükür eşimde de bende de bir sorun yok.canım sendeki problem neydi ? hangi doktora gittin?
Aynen ben buay soldan yumurtladım için bile sevindim.Tutmasada en azından orası calısmıyordu.Kısmet artık.Biz dra gitmediğimiz için aylardır hiç bilmiyorz ne yapcakolması gerektiği gibi yapıyorsun bence.
bu ay farklı bir doktora göründüm bende bir anlık kalkışmayla.
oda bu ayda deneyin olmazsa aşılama dedi.
sorma sinirlerde yıprandı artık, çalışma günleri bile aşırı stres oluyorum.Bizim psikolojiden erkeklerde ne kadar anlayabilirlerse hesabı, yoğun stres altında çalıştık şükür.
bizim zannedersem hep açık olan taraftan yumurtlamamız lazımki. bu ay olmadı, diğer ay olur diyebilelim.
nasip kısmet diye diye bu aya kadar geldik.
eğer en son gittiğin gibiyse herşey, aşılama dicek yada yine aynı taraftan yumurtlamışsan bekle dicek. yada tüp bebek dicek.Aynen ben buay soldan yumurtladım için bile sevindim.Tutmasada en azından orası calısmıyordu.Kısmet artık.Biz dra gitmediğimiz için aylardır hiç bilmiyorz ne yapcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?