Gelsin Bebişler Dolsun Göbüşleeerr

dün azıcık senle arabeske bağladık onun etkisi yoktur değil mi, hey Allahım yaa, tamam bi daha öyle konuşmak yok...işten çıkarken davul zurnayla uğurlucam seni

sağol kuşum benimm biraz diz ağrım var buna şükür iyiyim. benim de aklıma o geldi ya bebek olsaydı arabada diye allah beterinden korusun olacağı varmış

Oyyyy kuzum gecmıs olsn rabbım korumus aman dıkkat et.cana gelmesınde mal nasılsa elde edılır tek sen ıyı ol

Ahhh ne güzell olurrr
pozitif testlerin fotosunun atıldığı bi topik var oraya bakıyorum arada. uzaktan bakınca baya kolay geliyor 2. çizginin çıkıyor olması. aa bakim evet 2. var... aaa bakim silikte olsa var gibisinden... sen bu ay sakin bekledin, burdan öyle yansıdı bize. elinden geleni de yaptın. inş. yanılıyorsundur. ama sen ümitlenme , bu benim sana olan duam sadece

Yok bacım zaten umutlanmadık buay..Ben bikac aydır saldım cayıra zaten..Sanırım aylar geçtikçe gerçeklerle yüzleştim.İlk 1 yıl olmuyorsa dra gidin diyolar ya benim 2 yıl olmuş artık

Yok bacım zaten umutlanmadık buay..Ben bikac aydır saldım cayıra zaten..Sanırım aylar geçtikçe gerçeklerle yüzleştim.İlk 1 yıl olmuyorsa dra gidin diyolar ya benim 2 yıl olmuş artık
olması gerektiği gibi yapıyorsun bence.
bu ay farklı bir doktora göründüm bende bir anlık kalkışmayla.
oda bu ayda deneyin olmazsa aşılama dedi.
sorma sinirlerde yıprandı artık, çalışma günleri bile aşırı stres oluyorum.Bizim psikolojiden erkeklerde ne kadar anlayabilirlerse hesabı, yoğun stres altında çalıştık şükür.
bizim zannedersem hep açık olan taraftan yumurtlamamız lazımki. bu ay olmadı, diğer ay olur diyebilelim.
nasip kısmet diye diye bu aya kadar geldik.

canım sendeki problem neydi ? hangi doktora gittin?

canım sendeki problem neydi ? hangi doktora gittin?
sol tarafta hafif tıkanıklık var. onu haricinde şükür eşimde de bende de bir sorun yok.
3doktor değiştirdim. doktorları burda çı-ok yerdim. yazmıyım şimdi adını :)

Aynen ben buay soldan yumurtladım için bile sevindim.Tutmasada en azından orası calısmıyordu.Kısmet artık.Biz dra gitmediğimiz için aylardır hiç bilmiyorz ne yapcak

Aynen ben buay soldan yumurtladım için bile sevindim.Tutmasada en azından orası calısmıyordu.Kısmet artık.Biz dra gitmediğimiz için aylardır hiç bilmiyorz ne yapcak
eğer en son gittiğin gibiyse herşey, aşılama dicek yada yine aynı taraftan yumurtlamışsan bekle dicek. yada tüp bebek dicek.
okudum şimdi bi topikte biz gibi bekleyen biri bi yöntem denemiş kendince (hoş çaresilikte benim aklıma da gelmişti ), o gebe kalmış. biz gibi okuyup işte yumyum zamanı gelsin deniyeceğim diyen biride hamile kalınca bi yandan belki dedim. bir yandan da vakti gelmiştir dedim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…