Gelsin Bebişler Dolsun Göbüşleeerr

ne yapmışş ???

bu arada benim net gelip gidiyor devamlı , siteye bir yorum yazarken 5kez sistem atıyor beni

Bana artık bekle demesn.Kociye desin size artık tüp bebek saart diye.Adam bekleyelim biraz daha diyo deli ediyo beniiYok artık.O şırıngaya alana kadar ölmems mi o spremler?Havayla temas edior sonuçta.Bence de keklemis milleti.O kadar kolay mı o isler ya

gitmeden önce ara doktorunu gelicez ama eğer muayee esnasında bir sorun yoksa, bekle demenizi tavsiye etmem zira siz öyle dedikçe eşime beklemekten yana olup tüp bebeğe şuan için yanaşmıyor. ama beklicek sabrım kalmadı diye söyleyiver.Bilsin artık ağırdan aldığını...
hızlı davranıyorsa bence sorun olmuyordur ölmeyen sağ kalabilen olursa ışık hızıyla fırlıyordur.ilişki esnasında ağrılarım acılarım bu yıl çok şükür biraz azalır gibi oldu, bana o şırınga sokma meselesi tuhah gelmese denerdimm. öyle de olmuyor böylede olmasın... ama ya olursa dedin miii işte Allah.c.c. aklımıza mukayit olsun.

ahahah evet evt benim o hey gidi gençlik
şimdi devir popoyu yat nasipse gelir hintten yemenden nasip değilse ne gelir elden
sorma benimde hamile kaldığım ay hatırlıyorum çalışmanı birinde bende aynı şekilde uyumuşum. yanlız uyandığında yürümesi sıkıntı oluyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…