Gelsin Bebişler Dolsun Göbüşleeerr

du bende burdan Salliala ya çağrı yapıcam. nerdesin arkadaşım annelik nasıl gidiyor bebiş nasıl...
dün aklıma gelmişti unuttum
Canım iyi diyelim iyi olsun çok şükür 40imiz çıktı pazar günü de mevlidimizi yaptık. Genişinin sol kalçasında hafif cikiklik vaemrmis dün kalça ultrasonunda öğrendik bi ortopediste gidip tedaviye başlayacağız dua edin çabuk geçsin. Küçük ama hareketli bi kızım var annesi gibi.
Sen neler yapıyorsun hareketlere devam mi ? Oto geldi mi baya bel ağrıların azaldı mi ?

Allah kabul etsin,
gelmiş geçmiş olsun, geçer inşallah artık çok rahat tedavi edilebiliyorlar. duamı ederim tabikide ama canını sıkma. ben doğduğumdada güzel bebek diye bacaklarımdan başaşağı tutup beni oda oda gezdirmiş doktorlar. sonuç: kalça çıkığı. tabi 88liyim ben. o zamanın imkanlarıyla demir bi alet içinde 11ay boyunca sadece annemin üstünde yatmışım. ama şimdi öyle değil çok şükür, çokda çabuk iyileşiyorlar inan... maaşallah annesi gibi olsun...
hareketlere devam edemiyorum. psikolojik olarak yumyum haftasına girdim mi spor yapmadan vazgeçiyorum. sanki gebeymişimde düşük yapıcakmışım gibi :) adet beLirtiLeriyLede bıraktığım yerden devam ediyorum.
bende böyLe bi değişiklik yoK.. batı bekliyorum. belirtiler de tamamlanmak üzere...

kız adam gelmiyor benle muayenelere ilkinde geldi biArtık dr da demez herhalde bekle diye.Bi gitsem öğrencezde ne dicekAğırdan alıyorum 19 yasındayım ya dahaSırınga isi akıllı isi değil hakkaten bacım,evde transeferi de yapsun o zamn kendine ne demeye milleti uğrastırıyo

aaa ama neden gelmiyor.
hasta olunca seni başına hasta bakıcı gibi dikiyor ama nazlana nazlana... :)
gelseydi iyi olurdu eğer bu defa bekle demez diyorsan
hoşş izin alması yada alacak olmakda ayrı bi olay.
benim eşimde bizim bişiyimiz yok bekleyelim nasip diyor, olacağı varsa zaten olcak.. oda sen gibi 19unda hissediyor galiba:)
sende kır şeytanın bacağını git. yumyum zamanına denk getir daha iyi, gitmişken bi tane çatlatmada olup gelirsin . ben bu kez öyle yaptım adam çatlatmaya gerek yok dedi.ee ben ne yapayım o zaman demii ....

şimdi hangi doktora gitme niyetindesin kuzucuğummm ay valla benimki de gelmiyordu son zamanlarda

bize çatlatma patlatma yaramıcak her birimizin tek taraflar nanay ... diğerlerinden de demek ki gidesi gelmiyor ufaklıkların bilemiyorum

bize çatlatma patlatma yaramıcak her birimizin tek taraflar nanay ... diğerlerinden de demek ki gidesi gelmiyor ufaklıkların bilemiyorum
onuda hazır doktora gitmişken bişi yapmamış görünmüyeyim diye demiştim, doktor onada yanaşmadı. ne emmeye ne g... töbe töbeee

Seni kontrol ediyor ben bekliyorm dısarda bana bisey demiyor gelip napcam diyo.Klasik erkek kafası iste.Kız en son hsg isteyen dra gittiğimde çatlatma vuralım 20mm olmuş yumurta dedi hemşireye dr,hemşire iğne sipariş verdik gelmedi henüz dedi ve dr catlar ozman zatn o kendi kendine dedi yolladı beniSonra 1 hafta sonra kontrolde catlamıs dedi.Ondan sonra değiştirdim dru zatenYani sırınga mı alalım elimize illa bizde demi

şimdi hangi doktora gitme niyetindesin kuzucuğummm ay valla benimki de gelmiyordu son zamanlarda
oktay beye giderim yine artık o tüp bebek derse ona göre bakcz duruma kusum.Anacım istiyolarki kılını kıpırdatmasın ama çocuk olsun.Olmuyo iste öyle bebeğimOlsa niye yorayım seni dimi ama

oktay beye giderim yine artık o tüp bebek derse ona göre bakcz duruma kusum.Anacım istiyolarki kılını kıpırdatmasın ama çocuk olsun.Olmuyo iste öyle bebeğimOlsa niye yorayım seni dimi ama
bu arada oktay özele bağlamış tamamen kuzu sgk dan cıkmış gene medicabilde ama sgk anlaşması yok bilgin olsun gideceksen.
muayene 170doğum 5500 olmuş
oktay tüp fln demez o da ağır kanlı sağlık yönünden sıkıntı yoksa bekle dur ona göre:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…