yaHuni seti alcaz gecz napcaz
hem de nasılll devriliyor insan resmensorma benimde hamile kaldığım ay hatırlıyorum çalışmanı birinde bende aynı şekilde uyumuşum.yanlız uyandığında yürümesi sıkıntı oluyor...
Canım iyi diyelim iyi olsun çok şükür 40imiz çıktı pazar günü de mevlidimizi yaptık. Genişinin sol kalçasında hafif cikiklik vaemrmis dün kalça ultrasonunda öğrendik bi ortopediste gidip tedaviye başlayacağız dua edin çabuk geçsin. Küçük ama hareketli bi kızım var annesi gibi.du bende burdanSalliala ya çağrı yapıcam. nerdesin arkadaşım annelik nasıl gidiyor bebiş nasıl...
dün aklıma gelmişti unuttum
Allah kabul etsin,Canım iyi diyelim iyi olsun çok şükür 40imiz çıktı pazar günü de mevlidimizi yaptık. Genişinin sol kalçasında hafif cikiklik vaemrmis dün kalça ultrasonunda öğrendik bi ortopediste gidip tedaviye başlayacağız dua edin çabuk geçsin. Küçük ama hareketli bi kızım var annesi gibi.
Sen neler yapıyorsun hareketlere devam mi ? Oto geldi mi baya bel ağrıların azaldı mi ?
şükür. iyi bir doktora denk gelmek çok zor ya mecburen değiştiriyor insansol tarafta hafif tıkanıklık var. onu haricinde şükür eşimde de bende de bir sorun yok.
3doktor değiştirdim. doktorları burda çı-ok yerdim. yazmıyım şimdi adını :)
aynen canım eğer doktorla frekansı tutturabilmişsen zaten 1-0 öndesin demek.şükür. iyi bir doktora denk gelmek çok zor ya mecburen değiştiriyor insan
kız adam gelmiyor benle muayenelere ilkinde geldi bigitmeden önce ara doktorunu gelicez ama eğer muayee esnasında bir sorun yoksa, bekle demenizi tavsiye etmem zira siz öyle dedikçe eşime beklemekten yana olup tüp bebeğe şuan için yanaşmıyor. ama beklicek sabrım kalmadı diye söyleyiver.Bilsin artık ağırdan aldığını...
hızlı davranıyorsa bence sorun olmuyordur ölmeyen sağ kalabilen olursa ışık hızıyla fırlıyordur.ilişki esnasında ağrılarım acılarım bu yıl çok şükür biraz azalır gibi oldu, bana o şırınga sokma meselesi tuhah gelmese denerdimm. öyle de olmuyor böylede olmasın... ama ya olursa dedin miii işte Allah.c.c. aklımıza mukayit olsun.
bas verdi bikere o gelir uyuzbelki de gelmez inşallah yani
aaa ama neden gelmiyor.kız adam gelmiyor benle muayenelere ilkinde geldi biArtık dr da demez herhalde bekle diye.Bi gitsem öğrencezde ne dicek Ağırdan alıyorum 19 yasındayım ya daha Sırınga isi akıllı isi değil hakkaten bacım,evde transeferi de yapsun o zamn kendine ne demeye milleti uğrastırıyo
yavruş biz böyle durursak daha bi 2 yıl daha böyle takılcaz durum onu gösteriyobas verdi bikere o gelir uyuz
şimdi hangi doktora gitme niyetindesin kuzucuğummm ay valla benimki de gelmiyordu son zamanlardakız adam gelmiyor benle muayenelere ilkinde geldi biArtık dr da demez herhalde bekle diye.Bi gitsem öğrencezde ne dicek Ağırdan alıyorum 19 yasındayım ya daha Sırınga isi akıllı isi değil hakkaten bacım,evde transeferi de yapsun o zamn kendine ne demeye milleti uğrastırıyo
bize çatlatma patlatma yaramıcak her birimizin tek taraflar nanay ... diğerlerinden de demek ki gidesi gelmiyor ufaklıkların bilemiyorumaaa ama neden gelmiyor.
hasta olunca seni başına hasta bakıcı gibi dikiyor ama nazlana nazlana... :)
gelseydi iyi olurdu eğer bu defa bekle demez diyorsan
hoşş izin alması yada alacak olmakda ayrı bi olay.
benim eşimde bizim bişiyimiz yok bekleyelim nasip diyor, olacağı varsa zaten olcak.. oda sen gibi 19unda hissediyor galiba:)
sende kır şeytanın bacağını git. yumyum zamanına denk getir daha iyi, gitmişken bi tane çatlatmada olup gelirsin . ben bu kez öyle yaptım adam çatlatmaya gerek yok dedi.ee ben ne yapayım o zaman demii ....
onuda hazır doktora gitmişken bişi yapmamış görünmüyeyim diye demiştim, doktor onada yanaşmadı. ne emmeye ne g... töbe töbeeebize çatlatma patlatma yaramıcak her birimizin tek taraflar nanay ... diğerlerinden de demek ki gidesi gelmiyor ufaklıkların bilemiyorum
hahaha bizim kayışlar gevşedi geneonuda hazır doktora gitmişken bişi yapmamış görünmüyeyim diye demiştim, doktor onada yanaşmadı. ne emmeye ne g... töbe töbeee
ne diyordum ben. geldi bahar ayları, gevşedi gönül yayları...hahaha bizim kayışlar gevşedi gene
Seni kontrol ediyor ben bekliyorm dısarda bana bisey demiyor gelip napcam diyo.Klasik erkek kafası iste.Kız en son hsg isteyen dra gittiğimde çatlatma vuralım 20mm olmuş yumurta dedi hemşireye dr,hemşire iğne sipariş verdik gelmedi henüz dedi ve dr catlar ozman zatn o kendi kendine dedi yolladı beniaaa ama neden gelmiyor.
hasta olunca seni başına hasta bakıcı gibi dikiyor ama nazlana nazlana... :)
gelseydi iyi olurdu eğer bu defa bekle demez diyorsan
hoşş izin alması yada alacak olmakda ayrı bi olay.
benim eşimde bizim bişiyimiz yok bekleyelim nasip diyor, olacağı varsa zaten olcak.. oda sen gibi 19unda hissediyor galiba:)
sende kır şeytanın bacağını git. yumyum zamanına denk getir daha iyi, gitmişken bi tane çatlatmada olup gelirsin . ben bu kez öyle yaptım adam çatlatmaya gerek yok dedi.ee ben ne yapayım o zaman demii ....
oktay beye giderim yine artık o tüp bebek derse ona göre bakcz duruma kusum.Anacım istiyolarki kılını kıpırdatmasın ama çocuk olsun.Olmuyo iste öyle bebeğimşimdi hangi doktora gitme niyetindesin kuzucuğummm ay valla benimki de gelmiyordu son zamanlarda
aynen bacım kıs da bitti artık toparlanma vaktiyavruş biz böyle durursak daha bi 2 yıl daha böyle takılcaz durum onu gösteriyo
hehh işte tam da o dediğindenne diyordum ben. geldi bahar ayları, gevşedi gönül yayları...
bu arada oktay özele bağlamış tamamen kuzu sgk dan cıkmış gene medicabilde ama sgk anlaşması yok bilgin olsun gideceksen.oktay beye giderim yine artık o tüp bebek derse ona göre bakcz duruma kusum.Anacım istiyolarki kılını kıpırdatmasın ama çocuk olsun.Olmuyo iste öyle bebeğimOlsa niye yorayım seni dimi ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?