- 21 Ağustos 2015
- 32.043
- 97.295
- 598
- 38
Yaz gelince ben böyle olurumhaydaa sökmedi mi daha
hahaha sen bu ara beslenme işine fena sardınn kızzz adam da almasın kilo aksine
Ahandaaa benim adamkeşke bende öyle birşey yapabilsem... dün işten 10da geldi. 1tabak bezelye, 1tabak ton balıklı makarna yedi. yanında akmekde cabası.. üstüne hemen çereze gömülmiştü, yanında da tatlı bekletiyordukiii artıkkk yeteeerrr ben gidiyorum yatmaya diyip gittim. kızdım diye bıraktı... eğer vermezsem ,yapmazsam hiç minnet etmez.. en kötüsü bir tava menemen yapıyor içine salam sucuk sosis kaşar peyniri doldurup 5tanecikkkte yumurta kırıp yiyiyorrr
aynen arkadaşım senin her yazdığında aklıma ben kendim geliyorum.Ahandaaa benim adamDaha masadan kalkıyor,mısır patlatcan dimi diyor Evlenmeden önce zayıftı anneleri de inanılmaz sağlıksız beslenir paso kızartmalar,kapamalar,hamur isleri.Diyorum herhalde yasla birlikte aldı
İnşaallah tedaviden önce kendiliğinden gelir kuzum ya..bu arada ben bu ay çook uzun zamandır çalışmayan taraftan yumurtladım dün akşam ağrım başladı ,hsg sonrası ilk ay sağ taraf çalışmıştı bi de 6ay sonra bu ay :) hoş sağ taraf tıkalı ama en azından çöp değilmiş sağ yumurtam anladım arada can geliyorbabyloading87 laves35 ayperri
sabah aradım yarına boşluk oluşmuş yarın sabah gidicem kuzum.amin canım benim aminn inşallah hepimiz içinsen naptın alamadın mı randevu ?
hadi hayırlısı olsun inşallahsabah aradım yarına boşluk oluşmuş yarın sabah gidicem kuzum.
benimkide öyle ya yemekten kalkar hemen çay çayın yanınada mutlaka abur cubur ondan sonra diyo ben spora gidecem sen önce boğazını tutta sonra gidersin diyorum ama dinlemiyo her akşam abur cubur çikolataaynen arkadaşım senin her yazdığında aklıma ben kendim geliyorum.
ben de bildim bileli zayıfımdır. ne diyet bildim , ne kısıtlama bu yaşa kadar çok şükür...
ailede boğazına düşkün biride yoktur. ama evlendik evleneli ben böylesini görmedim. çok yemek seçer ama sevdiği birşeyide dibine kadar yer... daha geçen akşam abimler vardı. çerez çıkardım almş önüne bir kase bitirmeden asla bırakmaz, onu yerkende diyorki mısırda patlatcan mı. dedim bensana bir patlatırdım ama ayıp olur insanların içinde. kalkıp patlattım 2 tabakda onu yedi... yatmadan da diyorki karıcım sana aldığım çikolataları yiyelim mi? git ziflen ben yemicem bişi dedim... bide bişiler yerken yanında da oturmak istemem zorla oturtur. ben elimiz bile sürmem o zorla ağzıma teper... evlenmeden öncede 60 kilo bişiydi. şimdi 85. boyu çok uzun olmadığından kurtamıyor arkadaşım...
inşallah canım sağolhadi hayırlısı olsun inşallah
spor yapma girişiminde bulunmuyor vallahi arkadaşım... bana karşı hep aynı tavır... istesem kiloları veririm.... diyorum kii versene hadii verebiliyorsann... sonra durup durup diyokii istemiyorum kiibenimkide öyle ya yemekten kalkar hemen çay çayın yanınada mutlaka abur cubur ondan sonra diyo ben spora gidecem sen önce boğazını tutta sonra gidersin diyorum ama dinlemiyo her akşam abur cubur çikolata
oh hadi hayırlı haberlerle dön inşallah kuşummsabah aradım yarına boşluk oluşmuş yarın sabah gidicem kuzum.
spor yapma girişiminde bulunmuyor vallahi arkadaşım... bana karşı hep aynı tavır... istesem kiloları veririm.... diyorum kii versene hadii verebiliyorsann... sonra durup durup diyokii istemiyorum kii
Ahh aynen benimkide misafri gelir daha cayları dökerken mısır ister,kahve yaparken yanına lokum ister belki evde yok lokum.Ahh ahh tek oğlan benimki 2 ablası var.Alısmıs hep hizmet edilsin.Delleniyorm bazen diyoırm bi yardımcı mı tutsak sana diyeaynen arkadaşım senin her yazdığında aklıma ben kendim geliyorum.
ben de bildim bileli zayıfımdır. ne diyet bildim , ne kısıtlama bu yaşa kadar çok şükür...
ailede boğazına düşkün biride yoktur. ama evlendik evleneli ben böylesini görmedim. çok yemek seçer ama sevdiği birşeyide dibine kadar yer... daha geçen akşam abimler vardı. çerez çıkardım almş önüne bir kase bitirmeden asla bırakmaz, onu yerkende diyorki mısırda patlatcan mı. dedim bensana bir patlatırdım ama ayıp olur insanların içinde. kalkıp patlattım 2 tabakda onu yedi... yatmadan da diyorki karıcım sana aldığım çikolataları yiyelim mi? git ziflen ben yemicem bişi dedim... bide bişiler yerken yanında da oturmak istemem zorla oturtur. ben elimiz bile sürmem o zorla ağzıma teper... evlenmeden öncede 60 kilo bişiydi. şimdi 85. boyu çok uzun olmadığından kurtamıyor arkadaşım...
İnşaallah kuzum yaa...oh hadi hayırlı haberlerle dön inşallah kuşumm
hey maşallah iştahlı seninki benimki de etçil maşallahkeşke bende öyle birşey yapabilsem... dün işten 10da geldi. 1tabak bezelye, 1tabak ton balıklı makarna yedi. yanında akmekde cabası.. üstüne hemen çereze gömülmiştü, yanında da tatlı bekletiyordukiii artıkkk yeteeerrr ben gidiyorum yatmaya diyip gittim. kızdım diye bıraktı... eğer vermezsem ,yapmazsam hiç minnet etmez.. en kötüsü bir tava menemen yapıyor içine salam sucuk sosis kaşar peyniri doldurup 5tanecikkkte yumurta kırıp yiyiyorrr
allah sağlık vwersin de verilir kilolar kuzu boşverYaz gelince ben böyle olurumOlmus 100 kilo daha ne olcak
Bebis gelsinde ben 9 ay kusmaya razıyım vallaKızlaaarrr bebıs olmadan ne buluyosanız canınız ne ıstıyosa yıyın.bırsey yıyemıyorm bebıs ıcın zorla tıkıstırıyorm agzıma.en cok sevfıgım cıkolataya bıle donup bakasm yok kahveye bakasm yok butun alıskanlıklar alt ust oluyo agzımın ıcı hep tuz
kuşummm keşkeeeeeİnşaallah tedaviden önce kendiliğinden gelir kuzum ya..
Orası öyle ama korkuyorum Allah korusun 100 kilo daha 32 yasıunda böyle yerse 5 seneye 150 olcak adam.Alıssın azcık düzenli yemeye,az yemeyeallah sağlık vwersin de verilir kilolar kuzu boşver
valla bizde de var o çayı boş içmez..benimkide öyle ya yemekten kalkar hemen çay çayın yanınada mutlaka abur cubur ondan sonra diyo ben spora gidecem sen önce boğazını tutta sonra gidersin diyorum ama dinlemiyo her akşam abur cubur çikolata
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?