hadi bakalım ilk adımar atıldı, sonuda güzel olsun .geldim kızlarr
ayy valla ömrümden ömür gitti ..
doktor çok şekerdi anlattım böyle böyle tedaviye başlıcaz dr.şu tahlilleri istedi diye.
sonra normal hava su muhabbeti dr hadi allah inşallah yüzünüzü güldürsün diye iyi dilekte bile bulundu düşünün:)
sonra da dedi lab.da dışarıdan istediklerini söylemeyin ücretli testler çünkü direk ben yönlendiriyorum dedi.
sıra geldi kan vermeye benden 2tüp kociden 1 tüp alcaklardı ama benimki zaten o konuda vukuatlı iğne ve kan konusunda.
önce sen ver ddedi. gittim verdim hadi dedim ay biraz hava alalım dediya sabır dedim neyse gittik aldık havamızı . . 1-2 teşebbüsle verdik kanımızı nihayet.
10gün sonra cıkcak sonuçlar bakalım.
amin inşallahh lavesimmm hepimizin adımlar sonuçlar güzel hayırlı olsunnnhadi bakalım ilk adımar atıldı, sonuda güzel olsun .
aL bi tane daha sopalık kOca.
tuhaf bunlar ayy...
ben de şimdi rutine döndüm nihayet ayyyyçoK şükür işlerim anca hafifledi
çok şükür.ben de şimdi rutine döndüm nihayet ayyyy
Kandan mı korkuyogeldim kızlarr
doktor çok şekerdi anlattım böyle böyle tedaviye başlıcaz dr.şu tahlilleri istedi diye.
sonra normal hava su muhabbeti dr hadi allah inşallah yüzünüzü güldürsün diye iyi dilekte bile bulundu düşünün:)
sonra da dedi lab.da dışarıdan istediklerini söylemeyin ücretli testler çünkü direk ben yönlendiriyorum dedi.
sıra geldi kan vermeye benden 2tüp kociden 1 tüp alcaklardı ama benimki zaten o konuda vukuatlı iğne ve kan konusunda.
önce sen ver ddedi. gittim verdim hadi dedim ay biraz hava alalım dediya sabır dedim neyse gittik aldık havamızı . . 1-2 teşebbüsle verdik kanımızı nihayet.
kan aldırmak + iğne + kan görmek + hastane kokusu fln adamın alerjisi var.Kandan mı korkuyoHadi ilk adımı attın canısı gerisi gelir İnsaallah hayırlı haberlerle gelirsiniz kusummmm
ben de doğal olarak anlamadım 5 oluvermiş saat koşturmadan kahvemi daha yeni içiyorumçok şükür.
bana bugün geçmek bilmedi
yarında bi deneyeyim şansımı bakalım artık yarın ola hayrolaHumm ya bidahaki aya kalcak yada sıkıştırın beni dicen bacım
hadi hayırlısı kuzum inşaallah herşey güzel olsun.geldim kızlarr
amin canım benim aminn inşallah hepimiz içinhadi hayırlısı kuzum inşaallah herşey güzel olsun.
sanırım döngü 6ayda bir diğer tarafa dönüyor. bende bu ay açık olan taraftan yumurtam büyüdü.bu arada ben bu ay çook uzun zamandır çalışmayan taraftan yumurtladım dün akşam ağrım başladı ,hsg sonrası ilk ay sağ taraf çalışmıştı bi de 6ay sonra bu ay :) hoş sağ taraf tıkalı ama en azından çöp değilmiş sağ yumurtam anladım arada can geliyorbabyloading87 laves35 ayperri
benim her ay açık taraftan oluyor ama tık yok maşallahsanırım döngü 6ayda bir diğer tarafa dönüyor. bende bu ay açık olan taraftan yumurtam büyüdü.babyloading87 da öyleydi. hadi sende tedavi öncesinde süpriz hamile kalanlardan olasın.
benim çoğunluk kapalı olan taraftan. en son gebe kaldığımda birde bu ay sağdan oldu.benim her ay açık taraftan oluyor ama tık yok maşallah
bu ay kapalı tarafa kaydı ibre nasipte varsa inşallah olur kuzummm bee ne diyeyim gel allah'a
psikolojiler gene bile iyi dayandı be kuzu normal yani 2yıl dile kolay...benim çoğunluk kapalı olan taraftan. en son gebe kaldığımda birde bu ay sağdan oldu.
inan herşey ol demiş olmasına kalmış. KUN FE YEKUN.
ama bende bat için gün sayar oldum, göğüslerimin acısı kanama gelmeden geçmiyor çünküü
aynen öyle.psikolojiler gene bile iyi dayandı be kuzu normal yani 2yıl dile kolay...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?