Gelsin Bebişler Dolsun Göbüşleeerr

hahahaha diyor arada ama çok ölçüsüz değil allahtan benimki kurcalama huyu da yok neyse ben susimm

ahahah onu ben de diyorum yaa D: aşk böceği olmuş milet aşkından ölüyor
herkes yaşadığını biliyor bizde şu son 1 yıldır özellikle kafalar dolu kafalar yorgunn

aşkoşteralll ahahahaahah .D ben iptal yarıldımm

içimde yeme içme konusunda bir dağ olMuş demekki. amma konuştum bugün eşimin arkasından. eve gidince diyimde bari helallik istiyeyim...

aşkiterallanı öp bi al gönlünü
aşkoşteralla
ağzıma bile yakışmıyor :)
öpemem arkadaşım öpemem. dün uyku sersemi neler dediysem adama, lekelenme olur diye korkuyorum diyor...
o yüzden uzaktan anlatır geçerim. araya bide adet dönemi girerse gereçn cumadan bu yana tık yok, 10günde o sürer....
eve servise binmeden koşarak gidip gelsem yeri..

ay ben doğru bile söyleyememişim o derece
ah kuzumm sizin aralar uzun oluyor ya valla bence de koşarak gidip gel sen eve ona göre beslen enerji verici şeylerden uzak dur

ay ben doğru bile söyleyememişim o derece
ah kuzumm sizin aralar uzun oluyor ya valla bence de koşarak gidip gel sen eve ona göre beslen enerji verici şeylerden uzak dur
evet uzun oluyor, hani şu ilk dantel öğrenmeye başladığında verirler eline su yolu örneği ya... ör ör bitmezzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…