rabbim sabrımızın sonunu selamete kavuştursun inşallah hepimizinaynen öyle.
dirayetli çıktık
aaa iyi bari arada hatırlatsın kendini.İster misin tam tedaviden önce kendiliğinden kal,olur mu olurbu arada ben bu ay çook uzun zamandır çalışmayan taraftan yumurtladım dün akşam ağrım başladı ,hsg sonrası ilk ay sağ taraf çalışmıştı bi de 6ay sonra bu ay :) hoş sağ taraf tıkalı ama en azından çöp değilmiş sağ yumurtam anladım arada can geliyorbabyloading87 laves35 @ayperri
İnsaallahsanırım döngü 6ayda bir diğer tarafa dönüyor. bende bu ay açık olan taraftan yumurtam büyüdü.babyloading87 da öyleydi. hadi sende tedavi öncesinde süpriz hamile kalanlardan olasın.
tabii tabiii en azından çöp değilmiş onu anladım şüküraaa iyi bari arada hatırlatsın kendini.İster misin tam tedaviden önce kendiliğinden kal,olur mu olur
Hic belli olmaz orasıtabii tabiii en azından çöp değilmiş onu anladım şükür
ah keşke kuzumm ama sağ taraf kapalı benim o yüzden ihtimal dahili değil gibi duruyor
günaydın bebişim,Hic belli olmaz orası
günaydın yavrummmm
günaydın bebişim,Hic belli olmaz orası
günaydın yavrummmm
uyanamadın mı şirineeegünaydınn
uyuyamadın mı desen daha iyi arkadaşım.uyanamadın mı şirineee
haydaa normalde bu kadar ağrımazdı seninuyuyamadın mı desen daha iyi arkadaşım.
göğüslerimin acısına dayanamıyorum. gece benim için kabus gibiydi. ne yanıma dönsem acıyor.
kasıklarımda da ağrı başladı.
adet olacağıma yanmıyorum, dört gözle bekler oldum adeta.
ne yapsam acımı hafifletir.
daha önce bir kez daha böyle olmuştum.haydaa normalde bu kadar ağrımazdı senin
hayra yorayım diyorum ama nötr kalıcam rabbim feraha çıkarsın kuşum
amin bebişim aminnn inşallahdaha önce bir kez daha böyle olmuştum.
ağrı sızı başlayalı nerdeyse 5.gün bugün. git gide de artıyor.
akşam namaza ara verdim hafif kahvelik sezdim akıntımda. Meryem suresinide aynı şekilde okumadım.
Geçmeyen bir ağrı da başıma musallat oldu.
dediğin gibi Rabbim bir an evvel feraha erdirsin.
beklemekle geçiyor ömrümüz. sonu güzel olan adet döngüsüne girmiş olalım artıkamin bebişim aminnn inşallah
sakince bekleyelim inşallah
yok ya damla damlagünaydın bebişim,
nasılsın yoğun mu regl
aminn inşallah kuzum inşallah sağlıkla hayırlabeklemekle geçiyor ömrümüz. sonu güzel olan adet döngüsüne girmiş olalım artık
haydaa sökmedi mi dahayok ya damla damlatakılıyor öyle.napim kociyi diyete soktum onla uğrasıyorm Aksam bana yalvarıyor 1 tabakcık makarna yap diye Gündüz uymuyordurda bari aksamları kontrol altına alayım dedim
keşke bende öyle birşey yapabilsem... dün işten 10da geldi. 1tabak bezelye, 1tabak ton balıklı makarna yedi. yanında akmekde cabası.. üstüne hemen çereze gömülmiştü, yanında da tatlı bekletiyordukiii artıkkk yeteeerrr ben gidiyorum yatmaya diyip gittim. kızdım diye bıraktı... eğer vermezsem ,yapmazsam hiç minnet etmez.. en kötüsü bir tava menemen yapıyor içine salam sucuk sosis kaşar peyniri doldurup 5tanecikkkte yumurta kırıp yiyiyorrryok ya damla damlatakılıyor öyle.napim kociyi diyete soktum onla uğrasıyorm Aksam bana yalvarıyor 1 tabakcık makarna yap diye Gündüz uymuyordurda bari aksamları kontrol altına alayım dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?