Gelsin Bebişler Dolsun Göbüşleeerr

aaa iyi bari arada hatırlatsın kendini.İster misin tam tedaviden önce kendiliğinden kal,olur mu olur

aaa iyi bari arada hatırlatsın kendini.İster misin tam tedaviden önce kendiliğinden kal,olur mu olur
tabii tabiii en azından çöp değilmiş onu anladım şükür
ah keşke kuzumm ama sağ taraf kapalı benim o yüzden ihtimal dahili değil gibi duruyor

uyanamadın mı şirineee
uyuyamadın mı desen daha iyi arkadaşım.
göğüslerimin acısına dayanamıyorum. gece benim için kabus gibiydi. ne yanıma dönsem acıyor.
kasıklarımda da ağrı başladı.
adet olacağıma yanmıyorum, dört gözle bekler oldum adeta.
ne yapsam acımı hafifletir.

haydaa normalde bu kadar ağrımazdı senin
hayra yorayım diyorum ama nötr kalıcam rabbim feraha çıkarsın kuşum

haydaa normalde bu kadar ağrımazdı senin
hayra yorayım diyorum ama nötr kalıcam rabbim feraha çıkarsın kuşum
daha önce bir kez daha böyle olmuştum.
ağrı sızı başlayalı nerdeyse 5.gün bugün. git gide de artıyor.
akşam namaza ara verdim hafif kahvelik sezdim akıntımda. Meryem suresinide aynı şekilde okumadım.
Geçmeyen bir ağrı da başıma musallat oldu.
dediğin gibi Rabbim bir an evvel feraha erdirsin.

amin bebişim aminnn inşallah
sakince bekleyelim inşallah

yok ya damla damlatakılıyor öyle.napim kociyi diyete soktum onla uğrasıyormAksam bana yalvarıyor 1 tabakcık makarna yap diyeGündüz uymuyordurda bari aksamları kontrol altına alayım dedim
haydaa sökmedi mi daha
hahaha sen bu ara beslenme işine fena sardınn kızzz adam da almasın kilo aksine

yok ya damla damlatakılıyor öyle.napim kociyi diyete soktum onla uğrasıyormAksam bana yalvarıyor 1 tabakcık makarna yap diyeGündüz uymuyordurda bari aksamları kontrol altına alayım dedim
keşke bende öyle birşey yapabilsem... dün işten 10da geldi. 1tabak bezelye, 1tabak ton balıklı makarna yedi. yanında akmekde cabası.. üstüne hemen çereze gömülmiştü, yanında da tatlı bekletiyordukiii artıkkk yeteeerrr ben gidiyorum yatmaya diyip gittim. kızdım diye bıraktı... eğer vermezsem ,yapmazsam hiç minnet etmez.. en kötüsü bir tava menemen yapıyor içine salam sucuk sosis kaşar peyniri doldurup 5tanecikkkte yumurta kırıp yiyiyorrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…