- 26 Mayıs 2016
- 2.375
- 3.432
- 133
- 36
Ins gecer agzıma bı avuc tuz atmıssın sankı.seker yesemde gecmıyocanım daha çok yenisin biraz daha geçsin rahatlarsın.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ins gecer agzıma bı avuc tuz atmıssın sankı.seker yesemde gecmıyocanım daha çok yenisin biraz daha geçsin rahatlarsın.
hiç bi hamilelik bulntısı iştahsızlığı şu yaşadığımız ruh hali kadar zor olamaz kuşum.aminn tabii ki rabbim her şeyin sağlıklısını nasip etsin inşallahKız oyle deme o da zorrr rabbım kusmadan saglıklı hamılelıkler nasıp etsn ıns hepımıze
hahahaha diyor arada ama çok ölçüsüz değil allahtan benimkiyavrucum 3 kerede paketi önüne koyduğunda demiyor mu hani bunun gerisi.
hadi onu geçtim kalkıp devamını bulmak için mutfak dolaplarını kurcalamıyo mu?
hadi bunlarıda geçtim ben sakladıysam bulamıyordaa :) az geldi diyip gecenin 12sinde devamını almaya gidip yanında yarım kiloya yakın çiğköfte, yanında 100 tane kadar midyeyle geri gelmiyor mu bu adam...
eğer bunları yapmıyorsa senin ki normal... 5de bölsen paketi sesss etmezz o, çok şeeeaaaapmaaa![]()
hem de ne biçimmmmÇocuk gibilr iste,arkalarında dolan dur hep![]()
eee yanii bence de cansu... ben bıraksam adam eğer ona o az gelmişse donumun içini bile kurcalar o cipsi bir şekilde elde edip yerrrhahahaha diyor arada ama çok ölçüsüz değil allahtan benimkikurcalama huyu da yok neyse ben susimm
![]()
![]()
ahahah onu ben de diyorum yaaAbowww seninkide fenaymış ama Allahtan kendi yapıyormuş bacım.Allah baSImızdan eksik etmesin yine ama evlilik derler ya demir leblebi yut yutabilirsen.Aynen öyle.Bazen bakıyorum igda filan anam herkes kociskosuna asık,ölüyolar asktan.Sabah kalkıyo kocirellası,aksam yatıyo kocirellasıBazen diyorum acaba ben mi fenayım,bu insanlar hiç mi kavga etmiyor,herkesin mi kaynanası hanım anne,herkesin mi cocugu ultra zeki
![]()
aşkoşteralll ahahahaahah .Daynen arkadaşım dediğim
aynen arkadaşım dediğin gibi. çoK şükür yinede..
o igda faLan ben bakmıyorum öyle şeylere... baktıkça sinirim bozuluyor... ki ben eşime daha bugüne kadar isminden başka bir şekilde hitap etmemiş biri olarak kalkıp o paylaşımları yapıp altına kociralla, aşkoşterall gibi terimLeri yazsam kimse ciddiye almaz bilirler dalga geçtiğimi.. hep mi güzeliz hep mii çiçeekkk![]()
yaaaaaaaaaaaaaaaaeee yanii bence de cansu... ben bıraksam adam eğer ona o az gelmişse donumun içini bile kurcalar o cipsi bir şekilde elde edip yerrr
benim normalde ağzım bozuk ya, bi keresinde eşime dedim. neden küfrediyon şimdi durduk yere, ayıp değil mi dediaşkoşteralll ahahahaahah .Dben iptal
![]()
yarıldımm
ahahahha lavesim yaa valla neşemi yerine getirdin allah da seni güldürsün inşallahbenim normalde ağzım bozuk ya, bi keresinde eşime dedim. neden küfrediyon şimdi durduk yere, ayıp değil mi dedi
aşkiterallanı öp bi al gönlünüiçimde yeme içme konusunda bir dağ olMuş demekki. amma konuştum bugün eşimin arkasından. eve gidince diyimde bari helallik istiyeyim...![]()
aminn hep birlikte gülüşelim buralarda inşallah...ahahahha lavesim yaa valla neşemi yerine getirdin allah da seni güldürsün inşallah![]()
aminnnnnnnnnnnnnnnn inşallah rabbimmmmaminn hep birlikte gülüşelim buralarda inşallah...
aşkoşterallaaşkiterallanı öp bi al gönlünü![]()
ay ben doğru bile söyleyememişim o dereceaşkoşteralla
ağzıma bile yakışmıyor :)
öpemem arkadaşım öpemem. dün uyku sersemi neler dediysem adama, lekelenme olur diye korkuyorum diyor...
o yüzden uzaktan anlatır geçerim. araya bide adet dönemi girerse gereçn cumadan bu yana tık yok, 10günde o sürer....
eve servise binmeden koşarak gidip gelsem yeri..
evet uzun oluyor, hani şu ilk dantel öğrenmeye başladığında verirler eline su yolu örneği ya... ör ör bitmezzzay ben doğru bile söyleyememişim o derece
ah kuzumm sizin aralar uzun oluyor ya valla bence de koşarak gidip gel sen eve ona göre beslen enerji verici şeylerden uzak dur![]()
evet uzun oluyor, hani şu ilk dantel öğrenmeye başladığında verirler eline su yolu örneği ya... ör ör bitmezzz![]()