Gelsin Bebişler Dolsun Göbüşleeerr

yavrucum 3 kerede paketi önüne koyduğunda demiyor mu hani bunun gerisi.
hadi onu geçtim kalkıp devamını bulmak için mutfak dolaplarını kurcalamıyo mu?
hadi bunlarıda geçtim ben sakladıysam bulamıyordaa :) az geldi diyip gecenin 12sinde devamını almaya gidip yanında yarım kiloya yakın çiğköfte, yanında 100 tane kadar midyeyle geri gelmiyor mu bu adam...:kızgın::kızgın::kızgın:
eğer bunları yapmıyorsa senin ki normal... 5de bölsen paketi sesss etmezz o, çok şeeeaaaapmaaa:halay::halay::halay:
hahahaha diyor arada ama çok ölçüsüz değil allahtan benimki :D kurcalama huyu da yok neyse ben susimm :D :D

Abowww seninkide fenaymış ama Allahtan kendi yapıyormuş bacım.Allah baSImızdan eksik etmesin yine ama evlilik derler ya demir leblebi yut yutabilirsen.Aynen öyle.Bazen bakıyorum igda filan anam herkes kociskosuna asık,ölüyolar asktan.Sabah kalkıyo kocirellası,aksam yatıyo kocirellası:KK70:Bazen diyorum acaba ben mi fenayım,bu insanlar hiç mi kavga etmiyor,herkesin mi kaynanası hanım anne,herkesin mi cocugu ultra zeki:KK51:
ahahah onu ben de diyorum yaa :DD::D aşk böceği olmuş milet aşkından ölüyor o.O
herkes yaşadığını biliyor bizde şu son 1 yıldır özellikle kafalar dolu kafalar yorgunn:(

aynen arkadaşım dediğim

aynen arkadaşım dediğin gibi. çoK şükür yinede..
o igda faLan ben bakmıyorum öyle şeylere... baktıkça sinirim bozuluyor... ki ben eşime daha bugüne kadar isminden başka bir şekilde hitap etmemiş biri olarak kalkıp o paylaşımları yapıp altına kociralla, aşkoşterall gibi terimLeri yazsam kimse ciddiye almaz bilirler dalga geçtiğimi.. hep mi güzeliz hep mii çiçeekkk :KK66:
aşkoşteralll ahahahaahah .D:D:D:D:D ben iptal :D :D:D yarıldımm

içimde yeme içme konusunda bir dağ olMuş demekki. amma konuştum bugün eşimin arkasından. eve gidince diyimde bari helallik istiyeyim... :KK23:

aşkiterallanı öp bi al gönlünü :KK70:
aşkoşteralla ;)
ağzıma bile yakışmıyor :)
öpemem arkadaşım öpemem. dün uyku sersemi neler dediysem adama, lekelenme olur diye korkuyorum diyor...
o yüzden uzaktan anlatır geçerim. araya bide adet dönemi girerse gereçn cumadan bu yana tık yok, 10günde o sürer....
eve servise binmeden koşarak gidip gelsem yeri..

aşkoşteralla :KK66:
ağzıma bile yakışmıyor :)
öpemem arkadaşım öpemem. dün uyku sersemi neler dediysem adama, lekelenme olur diye korkuyorum diyor...
o yüzden uzaktan anlatır geçerim. araya bide adet dönemi girerse gereçn cumadan bu yana tık yok, 10günde o sürer....
eve servise binmeden koşarak gidip gelsem yeri..
ay ben doğru bile söyleyememişim o derece:D:D:D
ah kuzumm sizin aralar uzun oluyor ya valla bence de koşarak gidip gel sen eve ona göre beslen enerji verici şeylerden uzak dur :D

ay ben doğru bile söyleyememişim o derece:KK70::KK70:
ah kuzumm sizin aralar uzun oluyor ya valla bence de koşarak gidip gel sen eve ona göre beslen enerji verici şeylerden uzak dur :KK70:
evet uzun oluyor, hani şu ilk dantel öğrenmeye başladığında verirler eline su yolu örneği ya... ör ör bitmezzz :KK70:

Back
X