Gelsin Bebişler Dolsun Göbüşleeerr

zamanı gelince bi şekilde gözü karartıyor insan be kuzular ben ne kadar tereddüt ettim siz biliyosunuz.kendinize haksızlık etmeyin rabbim kararlıyor her şeyi inanın babyloading87 laves35

Aynen, biliyordum diyorsun.Sorma sorma artık kardeşim bile abla sen bi dra gitsene artık oturdun kaldın böyle bi silkelen diyor.Haklı valla,heray erteleyip duruyorumNolcaksa erteleyince
erteleye ereteleye hsg sonrasu 7ay beklemişim.. her ay daha taşlaşıyoruz ne yazık ki .rabbim hayırlı adımlar attırsın inşallah.hiçbir şey dünyanın sonu. değil. hastaneye gidip bi görüşsen demek istediğimi dah iyi anlayacaksın. öyle bir kalabalık var ki biz kum tanesi gibiyiz bu sorunun içinde... yalnız değiliz.

Benimki miskinlik,birde isler yoğun izin almak dert ondan hep..İnsallah totomu kaldırıp gideceğim yaza kadar

Aynen, biliyordum diyorsun.Sorma sorma artık kardeşim bile abla sen bi dra gitsene artık oturdun kaldın böyle bi silkelen diyor.Haklı valla,heray erteleyip duruyorumNolcaksa erteleyince
banada 2 ay öncesinde annem demişti. b bakım durumlara. ama bu ayda olmazsa bi doktora gidin diye. şaaakkk diye tokat misali o laf yüzüme indi sanki.. sözde bu ay aşılama tedavisine başlıyacaktık. bende adetle birlikte sessiz kaldım, eşimde aşamalarını duyunca, asprinin bile sarstığı vucutla onları nasıl kaldırcan izin veremem moduna girdi... hoş niyet ettim mi dinlemem onuda, belki benimde işime geldii.

zamanı gelince bi şekilde gözü karartıyor insan be kuzular ben ne kadar tereddüt ettim siz biliyosunuz.kendinize haksızlık etmeyin rabbim kararlıyor her şeyi inanın babyloading87 laves35
bilmem mi hiç...
bendeki tereddüt etme de değil ama bi umut diye diye günleri geçiriyorum.

Benimki miskinlik,birde isler yoğun izin almak dert ondan hep..İnsallah totomu kaldırıp gideceğim yaza kadar
boşver sen izin olayını .sen kendine bak .seni çok düşünüyorlar sanki.sağlık bu ne zaman ne cıkacağı belli olmuyor al yrm gün iznini git bi yerden başla kararını ver .en azından elimden geleni yaptım diceksin inan ne yaparsan yap..
dün koci diyor bu kdr çabuk olacağını bilseydim bu işlerin daha önce yapardım .evet zor evet yıpratıcı yorucu ama uzun zaman almıyor allahtan . hep bi adımı atana kdr gözümüzde büyütüyoruz bi adım atsak gerisi gelecek

bilmem mi hiç...
bendeki tereddüt etme de değil ama bi umut diye diye günleri geçiriyorum.
aslında bizi ağırdan aldıran da rabbim.öyle öyle zamanını bekliyoruzzamanı gelmeden olumlu da olumsuz da atım atılmıyor.
ben karar vermeme rağmen hep dua ettim giderken hastaneye allahım eğer bu ay hayırlı değilse bişey engel olsun önüne dedim.derken hiç hesapta yokken dondurma işi çıktı.vardır bi hayır bunda da dedim. hamdolsun rabbime hepimiz inançlı kaderci insanlarız .. insnaın basireti bağlanıyor bazen işte ama o da öyle olması gerektiği için...

aynen öyle..
bi umut bi umut diye bekleten de o. böyle olmuyor birşeyler yapmak gerekiyor dedirtende o.
bana bak bundaann bilmem kaç zaman öncesinde dediğin gibi demedin inş. ALLAHIM EĞER HAYIRLI DEĞİLSE YOLSA BİŞİ OLSUN VAZGEÇELİM, KAZA FALAN YAPALIM gibisindenn

hahahaha hafızaya bak sennnn .hsg ye giderken demiştim bilinçsizce
onda da kist cıkmıştı çekmemişti dr

işimize geliyor aynen,duymak istediklerimizi seçiyoruz..Doğru mu yanlış mı bilmiyorm,bazen koruyor insanı bu algıda secicilk,bazen de bizim gibi yok yere oturup kalıyoruz

Bende söyle bi durum var,misal aksam bi yemeğe mi gitcz ben 3 gün önceden baslarım onu dert etmeye,ikizler burcu rahat olur derler bende hic yok o durum.Gözümde büyür de büyürTembellik te yok ama illa büyütürm gözümde

o bende de var günler öncesinden şunu şöyle yaparım bunu böyle yaparım diye diye .. offf

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…