zamanı gelince bi şekilde gözü karartıyor insan be kuzular ben ne kadar tereddüt ettim siz biliyosunuz.kendinize haksızlık etmeyin rabbim kararlıyor her şeyi inanıninsan kendini daha iyi hazırlıyor değil mi? kırmızıları görünce zaten biliyordum havasında,edalarındaa :)
tedavi,doktor konularında çok tembel çıktık arkadaşım çoookk... en azından sen bir atak yap.cansu1109 dan sonra, içimiz açılsın.
canım benim aminn inşallah bakalım rabbim neyler neylerse güzel eyler diyorum vardır her şeyde bi hayır.elimizden geleni yapıyoruz takdir rabbimin
hahaha ummadık taş yarmış başPekde afilli bi testti fosforlu yeşil filan hic beklemezdim ondan bozuk cıksın
erteleye ereteleye hsg sonrasu 7ay beklemişim.. her ay daha taşlaşıyoruz ne yazık ki .rabbim hayırlı adımlar attırsın inşallah.hiçbir şey dünyanın sonu. değil. hastaneye gidip bi görüşsen demek istediğimi dah iyi anlayacaksın. öyle bir kalabalık var ki biz kum tanesi gibiyiz bu sorunun içinde... yalnız değiliz.Aynen, biliyordum diyorsun.Sorma sorma artık kardeşim bile abla sen bi dra gitsene artık oturdun kaldın böyle bi silkelen diyor.Haklı valla,heray erteleyip duruyorum Nolcaksa erteleyince
Benimki miskinlik,birde isler yoğun izin almak dert ondan hep..İnsallah totomu kaldırıp gideceğim yaza kadarerteleye ereteleye hsg sonrasu 7ay beklemişim.. her ay daha taşlaşıyoruz ne yazık ki .rabbim hayırlı adımlar attırsın inşallah.hiçbir şey dünyanın sonu. değil. hastaneye gidip bi görüşsen demek istediğimi dah iyi anlayacaksın. öyle bir kalabalık var ki biz kum tanesi gibiyiz bu sorunun içinde... yalnız değiliz.
banada 2 ay öncesinde annem demişti. b bakım durumlara. ama bu ayda olmazsa bi doktora gidin diye. şaaakkk diye tokat misali o laf yüzüme indi sanki.. sözde bu ay aşılama tedavisine başlıyacaktık. bende adetle birlikte sessiz kaldım, eşimde aşamalarını duyunca, asprinin bile sarstığı vucutla onları nasıl kaldırcan izin veremem moduna girdi... hoş niyet ettim mi dinlemem onuda, belki benimde işime geldii.Aynen, biliyordum diyorsun.Sorma sorma artık kardeşim bile abla sen bi dra gitsene artık oturdun kaldın böyle bi silkelen diyor.Haklı valla,heray erteleyip duruyorum Nolcaksa erteleyince
bilmem mi hiç...zamanı gelince bi şekilde gözü karartıyor insan be kuzular ben ne kadar tereddüt ettim siz biliyosunuz.kendinize haksızlık etmeyin rabbim kararlıyor her şeyi inanınbabyloading87 laves35
boşver sen izin olayını .sen kendine bak .seni çok düşünüyorlar sanki.sağlık bu ne zaman ne cıkacağı belli olmuyor al yrm gün iznini git bi yerden başla kararını ver .en azından elimden geleni yaptım diceksin inan ne yaparsan yap..Benimki miskinlik,birde isler yoğun izin almak dert ondan hep..İnsallah totomu kaldırıp gideceğim yaza kadar
aslında bizi ağırdan aldıran da rabbim.öyle öyle zamanını bekliyoruzzamanı gelmeden olumlu da olumsuz da atım atılmıyor.bilmem mi hiç...
bendeki tereddüt etme de değil ama bi umut diye diye günleri geçiriyorum.
aynen öyle..aslında bizi ağırdan aldıran da rabbim.öyle öyle zamanını bekliyoruzzamanı gelmeden olumlu da olumsuz da atım atılmıyor.
ben karar vermeme rağmen hep dua ettim giderken hastaneye allahım eğer bu ay hayırlı değilse bişey engel olsun önüne dedim.derken hiç hesapta yokken dondurma işi çıktı.vardır bi hayır bunda da dedim. hamdolsun rabbime hepimiz inançlı kaderci insanlarız .. insnaın basireti bağlanıyor bazen işte ama o da öyle olması gerektiği için...
hahahaha hafızaya bak sennnn .hsg ye giderken demiştim bilinçsizceaynen öyle..
bi umut bi umut diye bekleten de o. böyle olmuyor birşeyler yapmak gerekiyor dedirtende o.
bana bak bundaann bilmem kaç zaman öncesinde dediğin gibi demedin inş. ALLAHIM EĞER HAYIRLI DEĞİLSE YOLSA BİŞİ OLSUN VAZGEÇELİM, KAZA FALAN YAPALIM gibisindenn
mrb cnm nasılsınMrb kızlar
iyi sıyırmıştın, duaların kabul olma saatine denk gelmemiş Allahtan :)hahahaha hafızaya bak sennnn .hsg ye giderken demiştim bilinçsizce
onda da kist cıkmıştı çekmemişti dr
ay sormaaa sormaa vallaaaiyi sıyırmıştın, duaların kabul olma saatine denk gelmemiş Allahtan :)
işimize geliyor aynen,duymak istediklerimizi seçiyoruz..Doğru mu yanlış mı bilmiyorm,bazen koruyor insanı bu algıda secicilk,bazen de bizim gibi yok yere oturup kalıyoruzbanada 2 ay öncesinde annem demişti. b bakım durumlara. ama bu ayda olmazsa bi doktora gidin diye. şaaakkk diye tokat misali o laf yüzüme indi sanki.. sözde bu ay aşılama tedavisine başlıyacaktık. bende adetle birlikte sessiz kaldım, eşimde aşamalarını duyunca, asprinin bile sarstığı vucutla onları nasıl kaldırcan izin veremem moduna girdi... hoş niyet ettim mi dinlemem onuda, belki benimde işime geldii.
Bende söyle bi durum var,misal aksam bi yemeğe mi gitcz ben 3 gün önceden baslarım onu dert etmeye,ikizler burcu rahat olur derler bende hic yok o durum.Gözümde büyür de büyürboşver sen izin olayını .sen kendine bak .seni çok düşünüyorlar sanki.sağlık bu ne zaman ne cıkacağı belli olmuyor al yrm gün iznini git bi yerden başla kararını ver .en azından elimden geleni yaptım diceksin inan ne yaparsan yap..
dün koci diyor bu kdr çabuk olacağını bilseydim bu işlerin daha önce yapardım .evet zor evet yıpratıcı yorucu ama uzun zaman almıyor allahtan . hep bi adımı atana kdr gözümüzde büyütüyoruz bi adım atsak gerisi gelecek
o bende de var günler öncesinden şunu şöyle yaparım bunu böyle yaparım diye diye .. offfBende söyle bi durum var,misal aksam bi yemeğe mi gitcz ben 3 gün önceden baslarım onu dert etmeye,ikizler burcu rahat olur derler bende hic yok o durum.Gözümde büyür de büyürTembellik te yok ama illa büyütürm gözümde
bende öyleydim ama artık ne plan yapsam tutmuyor artık aniden gelişiyor bizim dışarı çıkmalar.o bende de var günler öncesinden şunu şöyle yaparım bunu böyle yaparım diye diye .. offf
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?