aynen öyle kuzum hayatı planlayamıyorsun zaten ama huy işte bazı şeyleri düzende dengede tutucam derken yorulan gene biz oluyoruzbende öyleydim ama artık ne plan yapsam tutmuyor artık aniden gelişiyor bizim dışarı çıkmalar.
boşa stress yapıyorz heppo bende de var günler öncesinden şunu şöyle yaparım bunu böyle yaparım diye diye .. offf
Evet canım 14 gün.hadi hayırlı uğurlu sonu bebişli olsun canım benimmm. aşılamada da 14gün mü bekleme süresi ..
Sebepsiz infertilite olduğu için önerdi bize,bizde bir sorun yoktu. Bir de sperm sayısı az olanlara ve yumurtası az olanlara öneriyor sanırım. İnternette dr.banu çiftçi nin videoları var aşılama ile ilgili çok güzel anlatıyor bir bak bence faydalı olurBayanlar aşılama yi ne durumda öneriyor doktor ?
İnş gerek kalmaz artık bebis istedigimiz için direk çatlatma iğnesi asilama mi olsam diye düşündümSebepsiz infertilite olduğu için önerdi bize,bizde bir sorun yoktu. Bir de sperm sayısı az olanlara ve yumurtası az olanlara öneriyor sanırım. İnternette dr.banu çiftçi nin videoları var aşılama ile ilgili çok güzel anlatıyor bir bak bence faydalı olur
Ben ege üniversitesine gidiyorum onların önerdiği şekilde hareket ediyorum.İnş gerek kalmaz artık bebis istedigimiz için direk çatlatma iğnesi asilama mi olsam diye düşündüm
ruyam bende ege üniversitesine gitmeyi düşünüyorum. Randevu alınıyor mu yoksa erken gidip sıra mı almak gerekiyor?Ben ege üniversitesine gidiyorum onların önerdiği şekilde hareket ediyorum.
Canım önce akşamdan saat 8 de internetten randevu alıyorsun kadın doğuma. Sonra orada bazı tahliller yapılıyor smear gibi eğer senin varsa yanında götür birde kan tahlili sonra 1.5 yıldır çocuğumuz olmadığı için geldim deyince üst kata infertilite bölümüne gönderiyorlar orada dosya açılıyor. Sabah muayene oluyorsun hep reglinin 2.gününde gel deyip eşinden de spermiyogram testi istiyorlar. Artık bu bölümde Randevusuz rahatça gidip gelebiliyorsun muayenelerine sıra almadanruyam bende ege üniversitesine gitmeyi düşünüyorum. Randevu alınıyor mu yoksa erken gidip sıra mı almak gerekiyor?
Sen 8e çeyrek kala bilgisayarın başında bekle. Randevu sayfasını aç 8 olunca hemen al randevunu yoksa 5 dakika içinde bitiyorCanım önce akşamdan saat 8 de internetten randevu alıyorsun kadın doğuma. Sonra orada bazı tahliller yapılıyor smear gibi eğer senin varsa yanında götür birde kan tahlili sonra 1.5 yıldır çocuğumuz olmadığı için geldim deyince üst kata infertilite bölümüne gönderiyorlar orada dosya açılıyor. Sabah muayene oluyorsun hep reglinin 2.gününde gel deyip eşinden de spermiyogram testi istiyorlar. Artık bu bölümde Randevusuz rahatça gidip gelebiliyorsun muayenelerine sıra almadan
Ne durumda lekenmen geldi mi?kızlar sselam,benim lekelenmem geldi öğlen..Bata 4 günüm vardı daha yaa Erken gelcek galiba
Çok sağol canım. Benim kan vs tahlillerim esimin sperm tahlili var ama 1 sene öncesinden ben yinede yanımda götürürüm. Ben bugün adet oldum hafta içi gitsem olur mu ? Yoksa bir dahaki adeti mi beklemeliyim?Canım önce akşamdan saat 8 de internetten randevu alıyorsun kadın doğuma. Sonra orada bazı tahliller yapılıyor smear gibi eğer senin varsa yanında götür birde kan tahlili sonra 1.5 yıldır çocuğumuz olmadığı için geldim deyince üst kata infertilite bölümüne gönderiyorlar orada dosya açılıyor. Sabah muayene oluyorsun hep reglinin 2.gününde gel deyip eşinden de spermiyogram testi istiyorlar. Artık bu bölümde Randevusuz rahatça gidip gelebiliyorsun muayenelerine sıra almadan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?