Gelsin Bebişler Dolsun Göbüşleeerr

Bayanlar aşılama yi ne durumda öneriyor doktor ?
Sebepsiz infertilite olduğu için önerdi bize,bizde bir sorun yoktu. Bir de sperm sayısı az olanlara ve yumurtası az olanlara öneriyor sanırım. İnternette dr.banu çiftçi nin videoları var aşılama ile ilgili çok güzel anlatıyor bir bak bence faydalı olur

İnş gerek kalmaz artık bebis istedigimiz için direk çatlatma iğnesi asilama mi olsam diye düşündüm

kızlar sselam,benim lekelenmem geldi öğlen..Bata 4 günüm vardı daha yaaErken gelcek galiba

ruyam bende ege üniversitesine gitmeyi düşünüyorum. Randevu alınıyor mu yoksa erken gidip sıra mı almak gerekiyor?
Canım önce akşamdan saat 8 de internetten randevu alıyorsun kadın doğuma. Sonra orada bazı tahliller yapılıyor smear gibi eğer senin varsa yanında götür birde kan tahlili sonra 1.5 yıldır çocuğumuz olmadığı için geldim deyince üst kata infertilite bölümüne gönderiyorlar orada dosya açılıyor. Sabah muayene oluyorsun hep reglinin 2.gününde gel deyip eşinden de spermiyogram testi istiyorlar. Artık bu bölümde Randevusuz rahatça gidip gelebiliyorsun muayenelerine sıra almadan

Sen 8e çeyrek kala bilgisayarın başında bekle. Randevu sayfasını aç 8 olunca hemen al randevunu yoksa 5 dakika içinde bitiyor

Günaydın kızlar. Cansu dan haber var mi ? cansu1109 benimki bu sabah geldi dün olması gerekiyordu yine attı 1 gün yeni bay 11.05

Çok sağol canım. Benim kan vs tahlillerim esimin sperm tahlili var ama 1 sene öncesinden ben yinede yanımda götürürüm. Ben bugün adet oldum hafta içi gitsem olur mu ? Yoksa bir dahaki adeti mi beklemeliyim?

Genelde adetin 2. Ya da 3.günü diyorlar hormon tahlilleri için. Sen pazartesi kesin git ama smear testi alırlar en azından belki kan da alırlar geç çıkıyor sonuçlar bir dahaki gitmene hazır olur. Spermiyogramı biz de dışarda yaptırmıştık ama infertilite bölümü yine de istedi. Bir de rahim filmin varsa onu da götür

kızlar günaydın .anca girebildim .dün çok şükür toplama işlemim oldu .bugün hastaneden haber bekliyorum döllenen civcivlerin sayısı için.
işlemde anestezi olduğu için hissetmedim sonrasında kanamam yoktu cok şükür ama ağrım epey oldu. 1hafta antibiyotik ve rahim güçlendirici vitamin takviyesi kullanıcam ..nasip bakalım rabbim ne yazdıysa onu görcez .hayırlısı olsun inşalalh hakkımızda hepimizin
sizde ne var ne yok işlerdi hastaneydi drrken giremedim doğru düzgün.

kuzum geldi mi senin ki ya belki yerleşme flndur 4gün var diyorsun babyloading87 devamı geldi mi.
aypericimm inşallah son olsun bebişim benim yaa ayperri yetti gari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…