Hadi hayırlısı kuzum. Bence de yetti artık ama işte her ay bir umut belki diye diye 2 seneyi yedikkızlar günaydın .anca girebildim .dün çok şükür toplama işlemim oldu .bugün hastaneden haber bekliyorum döllenen civcivlerin sayısı için.
işlemde anestezi olduğu için hissetmedim sonrasında kanamam yoktu cok şükür ama ağrım epey oldu. 1hafta antibiyotik ve rahim güçlendirici vitamin takviyesi kullanıcam ..nasip bakalım rabbim ne yazdıysa onu görcez .hayırlısı olsun inşalalh hakkımızda hepimizin
sizde ne var ne yok işlerdi hastaneydi drrken giremedim doğru düzgün.
kuzum geldi mi senin ki yabelki yerleşme flndur 4gün var diyorsun babyloading87 devamı geldi mi.
aypericimm inşallah son olsun bebişim benim yaaayperri yetti gari
28 Nisan demiştim canımcanım senin son batı güncellememişim sanırım olmuş muydun ben kaçırdım sanırım aşılama sonrası ? R ruyam28
canımm senin de bat geçmiş ne durumdasın1cift1tekannesi
kızlar yeni üyeleer sizin de bat bugünmüş gelen giden var mıMonnalisa Yarenceren
Çok sağol canım ben yanımda götüreyim herseyi. Artık ne isterse orda tekrar yaptırıriz.Genelde adetin 2. Ya da 3.günü diyorlar hormon tahlilleri için. Sen pazartesi kesin git ama smear testi alırlar en azından belki kan da alırlar geç çıkıyor sonuçlar bir dahaki gitmene hazır olur. Spermiyogramı biz de dışarda yaptırmıştık ama infertilite bölümü yine de istedi. Bir de rahim filmin varsa onu da götür
kaçırmışım cnm yazıyorum28 Nisan demiştim canım
hep öyle kuzum be valla bi şekilde oyalanıyoruz zamanı gelmediğinden vardır bi hayır diyoruz .ama gerçekten de var.. umutsuzluğa kapılma.Hadi hayırlısı kuzum. Bence de yetti artık ama işte her ay bir umut belki diye diye 2 seneyi yedik
Bi an geliyor nasip diyorum ama bi an geliyor umudum bitip tükeniyor. Gel gitler yaşayıp duruyorum. Gitmeyi düşünüyorum ama nasıl olacak bilmiyorum pazartesi kv. Anjiyo olacak öğleden sonra. Is yerinden fatura için beni bekliyorlar karmakarışık durumdayim.hep öyle kuzum be valla bi şekilde oyalanıyoruz zamanı gelmediğinden vardır bi hayır diyoruz .ama gerçekten de var.. umutsuzluğa kapılma.
dr.gitcek misin bu ay tereddütteydin
Ayy cogu gıttı azı kaldı rabbım o cıvcıvlerı gobusune sonrada kucagına almayı nasıp etsn ıns dualarm senınlekızlar günaydın .anca girebildim .dün çok şükür toplama işlemim oldu .bugün hastaneden haber bekliyorum döllenen civcivlerin sayısı için.
işlemde anestezi olduğu için hissetmedim sonrasında kanamam yoktu cok şükür ama ağrım epey oldu. 1hafta antibiyotik ve rahim güçlendirici vitamin takviyesi kullanıcam ..nasip bakalım rabbim ne yazdıysa onu görcez .hayırlısı olsun inşalalh hakkımızda hepimizin
kuzum geldi mi senin ki yabelki yerleşme flndur 4gün var diyorsun babyloading87 devamı geldi mi.
Canımmm hayırlı haberlerle gell insallhhhkızlar günaydın .anca girebildim .dün çok şükür toplama işlemim oldu .bugün hastaneden haber bekliyorum döllenen civcivlerin sayısı için.
Hiç bozmayin canım moralleri anjiyo artık basit birsey haline geldi. Hoş insan yine de takıyor benim kv. De pazartesi olacak bide üstüne kalp ameliyatina girme ihtimali var. Bakalım Allah şifa versin herkeseCanımmm hayırlı haberlerle gell insallhhh
Valla testlerim temiz cıktı bal gibi tek çizgimi gördümm reglye hazırımBizimde kv rahatsız bu ara,ay sonunda anjıo olcakmıs aksam öğrendik..Moraller bozuk..İnssallh temiz cıkar
Testının fotosunu atsana sılıkse vardır buyuk ıhtımalcanm ben regl olmadim hala bugun oylesine bi test yapayim dedim 2 cizgi silik cikti hmilemiyim degilmiyim anlamdm
canim hayirli olsun hersey dilediğince olur umarimkızlar günaydın .anca girebildim .dün çok şükür toplama işlemim oldu .bugün hastaneden haber bekliyorum döllenen civcivlerin sayısı için.
Canm mesaj yazarken dosya yukle dıyor oraya tıkla yuklenır olmadı resmı kırp bırazdenedim ama gonderemiyorum olmuyo
canım geldi kırmızılar bu gidişte tedavi yolu gözüküyor bizde rica etsemcanım senin son batı güncellememişim sanırım olmuş muydun ben kaçırdım sanırım aşılama sonrası ? R ruyam28
canımm senin de bat geçmiş ne durumdasın1cift1tekannesi
kızlar yeni üyeleer sizin de bat bugünmüş gelen giden var mıMonnalisa Yarenceren
unutmanda gerçekten yardımcı olacaksa koyarım tabii canımcanım geldi kırmızılar bu gidişte tedavi yolu gözüküyor bizde rica etsemkoyabilirmisin bat tarihimi bi süre takip etmek istemiyorum unutmak istiyorum bat günümü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?