Gelsin Bebişler Dolsun Göbüşleeerr

Hadi hayırlısı kuzum. Bence de yetti artık ama işte her ay bir umut belki diye diye 2 seneyi yedik

Çok sağol canım ben yanımda götüreyim herseyi. Artık ne isterse orda tekrar yaptırıriz.

Hadi hayırlısı kuzum. Bence de yetti artık ama işte her ay bir umut belki diye diye 2 seneyi yedik
hep öyle kuzum be valla bi şekilde oyalanıyoruz zamanı gelmediğinden vardır bi hayır diyoruz .ama gerçekten de var.. umutsuzluğa kapılma.
dr.gitcek misin bu ay tereddütteydin

hep öyle kuzum be valla bi şekilde oyalanıyoruz zamanı gelmediğinden vardır bi hayır diyoruz .ama gerçekten de var.. umutsuzluğa kapılma.
dr.gitcek misin bu ay tereddütteydin
Bi an geliyor nasip diyorum ama bi an geliyor umudum bitip tükeniyor. Gel gitler yaşayıp duruyorum. Gitmeyi düşünüyorum ama nasıl olacak bilmiyorum pazartesi kv. Anjiyo olacak öğleden sonra. Is yerinden fatura için beni bekliyorlar karmakarışık durumdayim.

Ayy cogu gıttı azı kaldı rabbım o cıvcıvlerı gobusune sonrada kucagına almayı nasıp etsn ıns dualarm senınle

Canımmm hayırlı haberlerle gell insallhhh
Valla testlerim temiz cıktı bal gibi tek çizgimi gördümm reglye hazırımBizimde kv rahatsız bu ara,ay sonunda anjıo olcakmıs aksam öğrendik..Moraller bozuk..İnssallh temiz cıkar

Hiç bozmayin canım moralleri anjiyo artık basit birsey haline geldi. Hoş insan yine de takıyor benim kv. De pazartesi olacak bide üstüne kalp ameliyatina girme ihtimali var. Bakalım Allah şifa versin herkese

canm ben regl olmadim hala bugun oylesine bi test yapayim dedim 2 cizgi silik cikti hmilemiyim degilmiyim anlamdm

canim hayirli olsun hersey dilediğince olur umarim

bu sabah yine test yaptim pozitif cikti hamileyim sanirim yarin kan veririm kesinlesir

canım geldi kırmızılar bu gidişte tedavi yolu gözüküyor bizde rica etsemkoyabilirmisin bat tarihimi bi süre takip etmek istemiyorum unutmak istiyorum bat günümü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…