Evet yaaa. Nezle olunca bir umutlandım acaba hamile miyim diye! Arkadaşlarım hep hamile kalınca nezle olmuşlareyvah kuşum geçmiş olsun sana dabu havalar aynen çarptı herkresi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet yaaa. Nezle olunca bir umutlandım acaba hamile miyim diye! Arkadaşlarım hep hamile kalınca nezle olmuşlareyvah kuşum geçmiş olsun sana dabu havalar aynen çarptı herkresi
Evettttt bende oyle nezle oldum hamıleymısım ama cok kotuydu yaaa bır ay atlatamadm ılac alamadıgım ıcınEvet yaaa. Nezle olunca bir umutlandım acaba hamile miyim diye! Arkadaşlarım hep hamile kalınca nezle olmuşlar
geçmiş olsun cnm..İnsaallah ya,kolum kanadım kalmıyogeçmiş olsun canım inşaallah atlatırsın hemen. benim kocide aynı durumda![]()
Aa eve gidince yapayım kusum...Valla çorba filan içtim ama aferin uyutuyo cok,kafayı kaldıramadım bugunah kuzummm geçmişler olsun yaaa boğaz için iksirim yarım limonu sık üstüne 2tatlı kaşığı bal ve az karabiber karıştır tek seferde iç .. yakıyor ama faydası oluyor.ateş için de parol iç önüne geçer en azından![]()
siz ciddi misiniz yaEvet yaaa. Nezle olunca bir umutlandım acaba hamile miyim diye! Arkadaşlarım hep hamile kalınca nezle olmuşlar
Saolasın yavrum,yumyum 30 nisandı calıstık ama 2 gündür bos geciyorz,hastalıklar düğün derneklergelmiş geçmiş olsun, bir an önce ger inş. yumyum zamanın ne zamandı. çalışmaları etkilemez inş.
aynen aferini direk yatmadan içeceksin ertsi gün de işe gitmeyip dinleneceksin o zamn iyi geliyo .yoksa pert.Aa eve gidince yapayım kusum...Valla çorba filan içtim ama aferin uyutuyo cok,kafayı kaldıramadım bugunSen napıosn
![]()
Kız doktora gıt rapor al dınlebçn az evde.yeter calıstıgınız canınız cıktı yaavvgeçmiş olsun cnm..İnsaallah ya,kolum kanadım kalmıyo![]()
kız bana kan verdirtmeyin simdi hasta hasta
Aynen koci zorla içirdi,dedim bu uyutur beni bak yok ic ic bisy olmaz dediaynen aferini direk yatmadan içeceksin ertsi gün de işe gitmeyip dinleneceksin o zamn iyi geliyo .yoksa pert.
ben de napim 4e kdr işler yoğundu sonrasında bi durduk zaman geçmiyor şimdi de![]()
Test yaptım evde sonuç negatif. Midem de ağrı ve bulantı da olunca hamile zannettim kendimiEvettttt bende oyle nezle oldum hamıleymısım ama cok kotuydu yaaa bır ay atlatamadm ılac alamadıgım ıcın
Evet canım öyle
Ben de utanmasam kan vereceğim ama hemşireleri uğraştırmak istemiyorumkız bana kan verdirtmeyin simdi hasta hasta![]()
ben üşüttüm eminim bacım,2 gün hava güzel giydim sortları yatarkenBen de utanmasam kan vereceğim ama hemşireleri uğraştırmak istemiyorum
Aboww ciddi misinTest yaptım evde sonuç negatif. Midem de ağrı ve bulantı da olunca hamile zannettim kendimi
öf aynen hem de ne gıcık netAynen koci zorla içirdi,dedim bu uyutur beni bak yok ic ic bisy olmaz dediAy öylede zaman geçmiyor bacım sorma
Sizde birde net heryere girmiyor hepten sıkıntı
Az kaldı sık dışı yarım saat
![]()
öf aynen hem de ne gıcık netallahtan az kaldı hatta bitti ben kaçıyorum kuzummm dikkat et kendine yrn knş öptümmm
Bat ne zaman kı.ben adet gecıkmenın 5.gunu test yaptm oda artık hastalıga dayanamadm bebıs yoksa hap ıceyım dıye yaptm ve kop koyu cıft cızgı cıktı tabı hap ıcmeler hayal oldu bır ay surundum bı de hamılelıkte kı grıp daha agır oluyo yaTest yaptım evde sonuç negatif. Midem de ağrı ve bulantı da olunca hamile zannettim kendimi
1.5 sene hıc grıp olmamıstm takı gebe kaldıgım aya kadar.adetm 5 gun gecıktı hıc belırtm yoktu ama grıptm cok agır.hap ıceyım yoksa dıye test yaptm hatta sız benden heveslıydınız test yap artık dıyıp durdunuz
Kız ıns bebıstendr ama tabı her grıp dr bebıs belırtısı degıldr sekerkız bana kan verdirtmeyin simdi hasta hasta![]()