Gelsin Bebişler Dolsun Göbüşleeerr

ah kuzummm geçmişler olsun yaaa boğaz için iksirim yarım limonu sık üstüne 2tatlı kaşığı bal ve az karabiber karıştır tek seferde iç .. yakıyor ama faydası oluyor.ateş için de parol iç önüne geçer en azından :KK43:
Aa eve gidince yapayım kusum...Valla çorba filan içtim ama aferin uyutuyo cok,kafayı kaldıramadım bugun:bicak:Sen napıosn:işsiz:

Aa eve gidince yapayım kusum...Valla çorba filan içtim ama aferin uyutuyo cok,kafayı kaldıramadım bugun:bicak:Sen napıosn:işsiz:
aynen aferini direk yatmadan içeceksin ertsi gün de işe gitmeyip dinleneceksin o zamn iyi geliyo .yoksa pert.
ben de napim 4e kdr işler yoğundu sonrasında bi durduk zaman geçmiyor şimdi de :işsiz:

aynen aferini direk yatmadan içeceksin ertsi gün de işe gitmeyip dinleneceksin o zamn iyi geliyo .yoksa pert.
ben de napim 4e kdr işler yoğundu sonrasında bi durduk zaman geçmiyor şimdi de :işsiz:
Aynen koci zorla içirdi,dedim bu uyutur beni bak yok ic ic bisy olmaz dedi:mad:Ay öylede zaman geçmiyor bacım sorma:KK22:Sizde birde net heryere girmiyor hepten sıkıntı:mad:Az kaldı sık dışı yarım saat:cool:

Aynen koci zorla içirdi,dedim bu uyutur beni bak yok ic ic bisy olmaz dedi:mad:Ay öylede zaman geçmiyor bacım sorma:KK22:Sizde birde net heryere girmiyor hepten sıkıntı:mad:Az kaldı sık dışı yarım saat:cool:
öf aynen hem de ne gıcık net :@allahtan az kaldı hatta bitti ben kaçıyorum kuzummm dikkat et kendine yrn knş öptümmm

Test yaptım evde sonuç negatif. Midem de ağrı ve bulantı da olunca hamile zannettim kendimi
Bat ne zaman kı.ben adet gecıkmenın 5.gunu test yaptm oda artık hastalıga dayanamadm bebıs yoksa hap ıceyım dıye yaptm ve kop koyu cıft cızgı cıktı tabı hap ıcmeler hayal oldu bır ay surundum bı de hamılelıkte kı grıp daha agır oluyo ya

Back
X