Deme oyle deme be canisi bu bebisler cok sürprizli olmak istiyorlar ben oyle anladım mesela benim kiz supriz uibi geldi hala oyle devam ediyor ben uyudu sanirken o hoop çaki gibi aciveriyor gözleriniMayıs 20 de 2 sene olcak tam korunmayı bırakalı,o ümitlerin iplerini coooktan bıraktım ben canısı
biz harranlıyızYuh ya ne pahalı ben 70 lira olan meayeneyi sendika indirimi ile daha uyguna giriyorum hep. Adapazarina gelin muayeneye yol yemek muayene bu kadar tutmaz
benim de bu ay sonuydu 23fln sanırım 2yıl olacak vay arkadaş zamana bakMayıs 20 de 2 sene olcak tam korunmayı bırakalı,o ümitlerin iplerini coooktan bıraktım ben canısı
benim de bu ay sonuydu 23fln sanırım 2yıl olacak vay arkadaş zamana bakMayıs 20 de 2 sene olcak tam korunmayı bırakalı,o ümitlerin iplerini coooktan bıraktım ben canısı
bende mayıs ayında bırakanlardanım 2yıl elimizden öperbenim de bu ay sonuydu 23fln sanırım 2yıl olacak vay arkadaş zamana bak
Ben birde hatıra olur diye ilk konrol için doktora giderken eşimle selfie çekilmiştik :) baya bir anı oldu yani...
bende mayıs ayında bırakanlardanım 2yıl elimizden öperbabyloading87
ah kızlar ahhh kader ortaklarımmm ahhh
ben ediyroum nasıl yani yanlış yazılmış kimliğe miii ,batı koydu çocuğunun adını serhat mı yazmışlar abooovKız aranızda pucca yi takip eden var mi ? Çocuğun ismi yanlış anlaşılma sonucu babasının ismi yazılmış :) hem gulunesi hem sınır bozucu bir durum ya
osman karagöz olmuş değiştirebilmek için mahkeme başvurmaları gerekiyormuşben ediyroum nasıl yani yanlış yazılmış kimliğe miii ,batı koydu çocuğunun adını serhat mı yazmışlar abooov
aaaaaosman karagöz olmuş değiştirebilmek için mahkeme başvurmaları gerekiyormuş
aa batı demişlerdi ne yazılmısKız aranızda pucca yi takip eden var mi ? Çocuğun ismi yanlış anlaşılma sonucu babasının ismi yazılmış :) hem gulunesi hem sınır bozucu bir durum ya
Ben birde hatıra olur diye ilk konrol için doktora giderken eşimle selfie çekilmiştik :) baya bir anı oldu yani...
aaaaa
hahahaah serhat osman kocasının adı doğru hobaapucca delirmiştir haklı olarak tövbe tövbee
Kim delirmez ya. Kitaba bir konu daha eklenmiş oldu :) Osman karagöz olmuş bebisim:)aa batı demişlerdi ne yazılmıs
Ne güldüm ben onaa deli gibi kendi kendimeKız aranızda pucca yi takip eden var mi ? Çocuğun ismi yanlış anlaşılma sonucu babasının ismi yazılmış :) hem gulunesi hem sınır bozucu bir durum ya
Hepimizin mayısmiş bebimde mayıstı diger mayisa nasip olmustu son adet de. Dogumgunum mayıstır hep cok sevmişimdir mayis ayını..bende mayıs ayında bırakanlardanım 2yıl elimizden öperbabyloading87
herkes muhtemelen doğacağı aya göre bir hesap yaptı :) geldi mayıs ayları gevşedi gönül yaylarııııHepimizin mayısmiş bebimde mayıstı diger mayisa nasip olmustu son adet de. Dogumgunum mayıstır hep cok sevmişimdir mayis ayını..
ahaha yaylar gevsek de bi sonuç yok bacımherkes muhtemelen doğacağı aya göre bir hesap yaptı :) geldi mayıs ayları gevşedi gönül yaylarıııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?