Gelsin Bebişler Dolsun Göbüşleeerr

okudum canım okudum da iç karartmayayım dedim.. allah yazmamış etsin... bence başka bi dr.la daha görüş,2ay çok çok kısa bi süre ,bu süre zarfında kullandığın ilaç çok kuvvetli ve 1iğnen var,bunları dr.a söyle bakalım o ne diyecek ,sonuçta birşey kaybetmezsin...

ayy çok göbek attım ama çifti görünce attım sonrasında çalışma çok iyi gitmedi allah hayırlısını versin
aynen kuzu hayırlısı :) çok çalışmaya bakmıyor o canım ya rabbim nasip ettiyse oluyor. ben 2ay gün aşırı çalıştım sonuç kırmızılar

bütün tetkit ve kistlerin ultrason sonuçlarınıda götürceğim verdiği reçetelere kadar hepsi bi dosyada zaten...
bakalım Rabbim hayırlı kapılar açsın. iyide verse kötüde verse boynumuz kıldan ince....

aynen kuzu hayırlısı :) çok çalışmaya bakmıyor o canım ya rabbim nasip ettiyse oluyor. ben 2ay gün aşırı çalıştım sonuç kırmızılar
İlk duyduğumda ne gün aşırımı demiştim nasıl şaşırmıştımm sonradan baktım aslında hemen hemen herkes öyle yapmışş öyle normal gelmeye başladı

canım soğan kürünü korunmayanlara önermiyorlar ben de yapacaktım geçen ay , epey araştırdım vazgeçtim. evliliğimin ilk yılında yapmıştım. soğan kürü içi komple temizlediği için bebeğin de tutunmamasına sebep olabiliyormuş.yine sen de araştır bak bakalım. ben de dr.dan sonra eğer dr.bi müddet korun ,ara ver derse ben de yapıcam kısmetse soğan kürünü.ama ov. testini deneyebilirsin tabii

aminnn canım aminnnn...güzel yazılar yazmış olsun rabbim ... evlatla sınamasın

ben geçen ay korunmuştum canım. soğan kürüne başlıyacaktım dr bi zararı olmaz demişti benim aklıma ada çayıyla aynı mantıkda diye içmemek daha doğru geldi. düşük ihtimali olur diye. dr. bu ay gidişimde onu hatırlatıcamm

İlk duyduğumda ne gün aşırımı demiştim nasıl şaşırmıştımm sonradan baktım aslında hemen hemen herkes öyle yapmışş öyle normal gelmeye başladı
belli müddet sonra insan alışıyor 2gün oldumu ara eksiklik duyuyo insan bu ay ama çok tembellik yaptım çoooookkkkk insan hiç mi değerlendiremez :'(

hatırlat bakalım canımmm ,drlar genelde bu tip kürlere fln çok sıcak bakmıyolar ama sen bi sor bakalım ne diyecek :)

hatırlat bakalım canımmm ,drlar genelde bu tip kürlere fln çok sıcak bakmıyolar ama sen bi sor bakalım ne diyecek :)
soğanın kimseye zararı olmaz yapabilirsin demişti. ama belki düşük yapabileceği o an aklına gelmemiş diye ben tekrar soracağım yazarım burdan da

Cok uzun suredir yazilarinizi okuyorum ama dahil olamıyorum yazilara nasilsiniz ozlendiniz bn regliyle mucdele devam infolic combiye basladim falan filaaan

soğanın kimseye zararı olmaz yapabilirsin demişti. ama belki düşük yapabileceği o an aklına gelmemiş diye ben tekrar soracağım yazarım burdan da
iyi olur canımm merakla bekliyorum :) ben de gittiğimde sorucam dr.a 4ünde

Cok uzun suredir yazilarinizi okuyorum ama dahil olamıyorum yazilara nasilsiniz ozlendiniz bn regliyle mucdele devam infolic combiye basladim falan filaaan
ben bu ara ihmal ediyorum ya folici bitirdim kutumu bi fırsat yaratıp da alamadım tekrar ..kızmak serbest

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…