okudum canım okudum da iç karartmayayım dedim.. allah yazmamış etsin... bence başka bi dr.la daha görüş,2ay çok çok kısa bi süre ,bu süre zarfında kullandığın ilaç çok kuvvetli ve 1iğnen var,bunları dr.a söyle bakalım o ne diyecek ,sonuçta birşey kaybetmezsin...sen onun bide ne için kullanıldığını kimlerin kullandığını okudun mu Allah muhafaza.
bende geçen kanserden şüphelendi tetkit falan da yapmıştı dr. solda kist sağ kasığımda ise da anlayamadığı bi parça lekelenme gibi bişi oluşmuştu. sonra kendiliğinden küçüldü ve kayboldu şükür ..
zannedersem gebelikte ve emzirme esnasında oonlarında oluşma ihtimali azalıyor diye verdi. aceleside ondan yani
aynen kuzu hayırlısı :) çok çalışmaya bakmıyor o canım ya rabbim nasip ettiyse oluyor. ben 2ay gün aşırı çalıştım sonuç kırmızılarayy çok göbek attım ama çifti görünce attım sonrasında çalışma çok iyi gitmedi allah hayırlısını versin
bütün tetkit ve kistlerin ultrason sonuçlarınıda götürceğim verdiği reçetelere kadar hepsi bi dosyada zaten...okudum canım okudum da iç karartmayayım dedim.. allah yazmamış etsin... bence başka bi dr.la daha görüş,2ay çok çok kısa bi süre ,bu süre zarfında kullandığın ilaç çok kuvvetli ve 1iğnen var,bunları dr.a söyle bakalım o ne diyecek ,sonuçta birşey kaybetmezsin...
İlk duyduğumda ne gün aşırımı demiştim nasıl şaşırmıştımm sonradan baktım aslında hemen hemen herkes öyle yapmışş öyle normal gelmeye başladıaynen kuzu hayırlısı :) çok çalışmaya bakmıyor o canım ya rabbim nasip ettiyse oluyor. ben 2ay gün aşırı çalıştım sonuç kırmızılar
canım soğan kürünü korunmayanlara önermiyorlar ben de yapacaktım geçen ay , epey araştırdım vazgeçtim. evliliğimin ilk yılında yapmıştım. soğan kürü içi komple temizlediği için bebeğin de tutunmamasına sebep olabiliyormuş.yine sen de araştır bak bakalım. ben de dr.dan sonra eğer dr.bi müddet korun ,ara ver derse ben de yapıcam kısmetse soğan kürünü.ama ov. testini deneyebilirsin tabiidr.lardan umduğumu bulamazsam bu ay ovü testi alayım bide soğan kürü deneyeim diyorum hem kist riskini azaltır hemde bide öyle kendi haline bırakayım diyorumm. vücudum o ilacı zor kaldırıyor ilacı kullanırken beyin fonksiyonlarımı bile engelliyorrr
aminnn canım aminnnn...güzel yazılar yazmış olsun rabbim ... evlatla sınamasınbütün tetkit ve kistlerin ultrason sonuçlarınıda götürceğim verdiği reçetelere kadar hepsi bi dosyada zaten...
bakalım Rabbim hayırlı kapılar açsın. iyide verse kötüde verse boynumuz kıldan ince....
cnm listeyi düzeltirmisin (ben 10beybisi) bebeğimi kaybettim ne yazıkki ... düşük yaptım yeni adet tarihim belli deil. dinlenme molası yazabilirsin ..saolasın şimdiden
ben geçen ay korunmuştum canım. soğan kürüne başlıyacaktım dr bi zararı olmaz demişti benim aklıma ada çayıyla aynı mantıkda diye içmemek daha doğru geldi. düşük ihtimali olur diye. dr. bu ay gidişimde onu hatırlatıcammcanım soğan kürünü korunmayanlara önermiyorlar ben de yapacaktım geçen ay , epey araştırdım vazgeçtim. evliliğimin ilk yılında yapmıştım. soğan kürü içi komple temizlediği için bebeğin de tutunmamasına sebep olabiliyormuş.yine sen de araştır bak bakalım. ben de dr.dan sonra eğer dr.bi müddet korun ,ara ver derse ben de yapıcam kısmetse soğan kürünü.ama ov. testini deneyebilirsin tabii
gimemiş hali buysa artııkkk iyileri düşünemiyorum maşallahhhh
belli müddet sonra insan alışıyorİlk duyduğumda ne gün aşırımı demiştim nasıl şaşırmıştımm sonradan baktım aslında hemen hemen herkes öyle yapmışş öyle normal gelmeye başladı
hatırlat bakalım canımmm ,drlar genelde bu tip kürlere fln çok sıcak bakmıyolar ama sen bi sor bakalım ne diyecek :)ben geçen ay korunmuştum canım. soğan kürüne başlıyacaktım dr bi zararı olmaz demişti benim aklıma ada çayıyla aynı mantıkda diye içmemek daha doğru geldi. düşük ihtimali olur diye. dr. bu ay gidişimde onu hatırlatıcamm
ben her türlü sonuca hazırladım gibi kendimi dedi yaaa. bendeee sakin gördüm bayaaahayrett çok sakin gördüm seni .D
iyiyiz şükürrr .sen nasılsınnnSelamlar canlar nasilsiniz
soğanın kimseye zararı olmaz yapabilirsin demişti. ama belki düşük yapabileceği o an aklına gelmemiş diye ben tekrar soracağım yazarım burdan dahatırlat bakalım canımmm ,drlar genelde bu tip kürlere fln çok sıcak bakmıyolar ama sen bi sor bakalım ne diyecek :)
şükür canımmm, grip yoğunluk yorgunluk idare ediyoruz,sen nasılsınSelamlar canlar nasilsiniz
iyi olur canımm merakla bekliyorum :) ben de gittiğimde sorucam dr.a 4ündesoğanın kimseye zararı olmaz yapabilirsin demişti. ama belki düşük yapabileceği o an aklına gelmemiş diye ben tekrar soracağım yazarım burdan da
ben bu ara ihmal ediyorum ya foliciCok uzun suredir yazilarinizi okuyorum ama dahil olamıyorum yazilara nasilsiniz ozlendiniz bn regliyle mucdele devam infolic combiye basladim falan filaaan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?