Gelsin Bebişler Dolsun Göbüşleeerr

Sabır güzel şeydir.Beklerken güçlü olmayı öğretir.Koruğu üzüme çevirebiliyorsa elbet hüznü de mutluluğa dönüştürebilir.
'Sabır' gelecek güzel günler için alınan bir bilet.
Sadece yol biraz uzun ama Allah büyük,elbet yol da bitecek

Bazen karsıma öyle cümleler cıkıyorki,ayağa tekrar kalkıyorum..

Sabır güzel şeydir.Beklerken güçlü olmayı öğretir.Koruğu üzüme çevirebiliyorsa elbet hüznü de mutluluğa dönüştürebilir.

Çok şükür :dua::dua::dua: sabrımızda, inancımızda var

okumuştum bunu ben de.
çok anlamlı çok güzel..
aminn canım aminnn inşallahhhh rabbim büyük inşalalh olacak :dua:
benim dr. da şey diyor bunu bi yolculuk gibi düşün kimi ilk durakta varacağı yere geliyor kimi bi kaç durak sonra inebiliyor . demişti.
rabbim sağlık versin hiçbir şey dünyanın sonu değil vermiyorsa da mutlaka var hayır... rabbim büyük inşallah olacak olumlu düşün olur mu kuzum

okumuştum bunu ben de.
çok anlamlı çok güzel..
benim dr. da şey diyor bunu bi yolculuk gibi düşün kimi ilk durakta varacağı yere geliyor kimi bi kaç durak sonra inebiliyor . demişti.
rabbim sağlık versin hiçbir şey dünyanın sonu değil vermiyorsa da mutlaka var hayır... rabbim büyük inşallah olacak olumlu düşün olur mu kuzum
Ne güzel demiş doktorun

Çok şükür :dua::dua::dua: sabrımızda, inancımızda var
Aynn yavrum yoksa ins
okumuştum bunu ben de.
çok anlamlı çok güzel..
Aynen bende öyle düsünüyırm.Biz artk son duraklara yaklaştık.Hersey Allahtan.Verende vermeyende o,vardr bi hikmeti:dua:

Aynn yavrum yoksa ins

Aynen bende öyle düsünüyırm.Biz artk son duraklara yaklaştık.Hersey Allahtan.Verende vermeyende o,vardr bi hikmeti:dua:
evet canım ben de öyle düşünüyorum rabbimin hikmeti var şüphesiz. rabbim büyük inşallah gönlümüzün muradını verecek ..

karnım çok ağrıyo benim bat yaklaştı iyiden iyiye, bugün yarın kırmızılar el sallar :oha:

o kırmıza ya ben bi el sallıcam artık :sinirli:
kötü davranmayalım gelicekse gelsin bi an önce daha fazla sıkıntı vermeden. kaç gündür göğüslerde acıma, şişkinlik, dünden beri ağrı ...
Rabbim alsın üstümüzden şu ölü toprağını teker teker sıraya grelim çok gecikmeden en hayırlı bi şekilde

kötü davranmayalım gelicekse gelsin bi an önce daha fazla sıkıntı vermeden. kaç gündür göğüslerde acıma, şişkinlik, dünden beri ağrı ...
Rabbim alsın üstümüzden şu ölü toprağını teker teker sıraya grelim çok gecikmeden en hayırlı bi şekilde
Amiiiinn. Takip ettigim diger topikte uzun suredir isteyen bekleyen iki kisi pespese guzel haber aldı aklima siz geldiniz. Insaallah siraya girer pespese guzel haberleri verisiniz sizler de :dua:

Amiiiinn. Takip ettigim diger topikte uzun suredir isteyen bekleyen iki kisi pespese guzel haber aldı aklima siz geldiniz. Insaallah siraya girer pespese guzel haberleri verisiniz sizler de :dua:
amin canım benim inşallahh peşpeşe patlatalım güzel haberleri inşallah :dua:

Back
X